Şimdi Ara

En sonunda BMW 320d aldim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
14.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler tekrar:)) ama beklemek cok zor olucak :))
  • Sn. kozbi hayırlı ugurlu olsun aracınız oztorun oto evımın tam karsısında1- 1.5 yıldır asagı yukarı otogar yanında evımın balkonundan goruyorum orayı ve her baktımda ımrenıyorum... kafamda hep bır begenıyorum bırde deyıp degmıyecegını soruyorum kendıme aracımı alalı cokda olmadı ama 3.20d spor paketlı beyaz bır bmw ye nasıl hayır dıyebılır ınsan dıyorum ama bır yandanda dur o kadar para yazık gunah kapıya koyuyoruz dıyorum bu aracı... esıme opel astra almayı dusunuyorduk kıs gunu ıse gıdıs gelıslerden dolayı sıkıntı cekıyorduk ve o araca da 47 bın lıra vermek mantıklı gelmıyo benım aracı satıp ustune eklesem de alsam mı dıyor kalbım ama offf offf keske... kozbı tekrar tekrık ederım bu arada oztorun ızmıt gercekten fıyatlarda baya saglam ındırımler yapıyor arkadaslar bılgınıze ıyı geceler
  • Evet , ben ordayken izmir e , ankara ya heryere araba satiyolardi :))
  • BMW hastası olarak öncelikle hayırlı olsun darısı başıma inşallah sizin adınıza çok sevindim ...
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız km'ler olsun.
  • Bu arada aracin bakimlarinin 30.000 km de bir oldugunu soyluyor israrla aldigim yerin servis muduru.. Bunun avrupa standartlarina gore oldugu soyledim burda daha erken girmek gerekebilir dedim , istersen gel bmw almanya dan ve borusan dan gelen yaziyi gosteriyim dedi.. Kendimde 320d kullaniyorum ne zaman bakim icin ikaz lambasi yanarsa o zaman getireceksin dedi.. Para almak icin 15-20 bin demiyoruz , 25-30 binde servis icin ikaz edecek arac o zmn geleceksin dedi.. Yag degisimi bile yok sen sadece yakitini adam gibi biyerden al yeter dedi...

Simdiii daha once forumda bazi arkadaslar boyle olmadigini soylemislerdi.. Ne yapmali acaba ????
  • Hayırlı olsun kazasız belasız..
  • arkadaşım ismini bilmiyorum ama çok iyi iş yapmışsın.hayırlı olsun. rica etsem kaskosu ne kadar tutuyor söylermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozbi

Bu arada aracin bakimlarinin 30.000 km de bir oldugunu soyluyor israrla aldigim yerin servis muduru.. Bunun avrupa standartlarina gore oldugu soyledim burda daha erken girmek gerekebilir dedim , istersen gel bmw almanya dan ve borusan dan gelen yaziyi gosteriyim dedi.. Kendimde 320d kullaniyorum ne zaman bakim icin ikaz lambasi yanarsa o zaman getireceksin dedi.. Para almak icin 15-20 bin demiyoruz , 25-30 binde servis icin ikaz edecek arac o zmn geleceksin dedi.. Yag degisimi bile yok sen sadece yakitini adam gibi biyerden al yeter dedi...

Simdiii daha once forumda bazi arkadaslar boyle olmadigini soylemislerdi.. Ne yapmali acaba ????

benim bir tanıdıkta 2007 model 520 d var. 90.000 km kadar 3 kez bakıma girdi.
  • güzel tercih hayırlı olsun
  • Hayirli olsun.

Guvenli, saglam ve guclu bir arac.
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah...Bu arada resim koymamanı öneririm, ben bile bunu diyosam artık.Foruma resim koydum bir kaç gün sonra hafif bir kaza atlattım.Konu açmadım ama resimlerini eklerim bir ara duruyor.
  • Aracin kaskosuna bir arkadasimdan indirimli fiyat aldim.. Daha oncede ondan kaskoluydu aracim , bir kere basima ufak birsey geldi aninda hallediyo .. 1740 lira fiyat verdi.. Bmw showroom da konusurken satisi yapan kisi bizim onerdigimiz yerden yaparsan 2500 civari tutuyor demisti..

Foto olayi kafami karistirdi:)) paylasmak istiyorum ama ya birsey olursa???? :)
  • Periodik bakimla ilgili ne yapmak gerek sizce?? 30.000 cok degil mi?
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Periodik bakimla ilgili ne yapmak gerek sizce?? 30.000 cok degil mi?

Aynı ustalar şanzıman yağı içinde değiştirmeye gerek yok şeklinde yönlendiriyorlar.Ancak ne kadar önemli olduğunu bu konuda takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_36582430/tm.htm

Ayrıca aracınız ile yıllık 15.000 km den fazla yol yapmayacaksanız zaten yıllık yağ değişimleri vs. için bakıma gideceksiniz.Yok ben bir yılda 15.000 den fazla yol yaparım diyor ve aracınızı çok seviyorsanız siz en azından yağınızı 15.000 de değiştirin.Ummadık bir şey olur sonra "ah yapmadım da oldu" diye kafanızı duvarlara vurmak yerine tedbirinizi alın derim ben Şahsen ben bu dediğim şekilde yapıyorum.

• hayırlı olsun
  • hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Periodik bakimla ilgili ne yapmak gerek sizce?? 30.000 cok degil mi?

Aynı ustalar şanzıman yağı içinde değiştirmeye gerek yok şeklinde yönlendiriyorlar.Ancak ne kadar önemli olduğunu bu konuda takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_36582430/tm.htm

Ayrıca aracınız ile yıllık 15.000 km den fazla yol yapmayacaksanız zaten yıllık yağ değişimleri vs. için bakıma gideceksiniz.Yok ben bir yılda 15.000 den fazla yol yaparım diyor ve aracınızı çok seviyorsanız siz en azından yağınızı 15.000 de değiştirin.Ummadık bir şey olur sonra "ah yapmadım da oldu" diye kafanızı duvarlara vurmak yerine tedbirinizi alın derim ben Şahsen ben bu dediğim şekilde yapıyorum.

arkadaşım olay düşündüğünüz gibi değil. yağ değişim aralığı üretici tarafından titizlikle belirlenir kafanıza göre 30 binde değil de 15 bin de değiştiririm demenin sandığınız kadar faydası yoktur. zaten 30 bin oldukça toleransla bir süredir. daha fazlası da mümkündür ama üretici aracı riske etmek istemez. zten bmw lerde yıllardır araçların yağ deişimini yol bilgisayarı belirler sadece yağ değişimi değil frenlerden tutun diğer parçalara kadar. 86 model bmw 5.25i bile check board ile uyarı veriyordu.

• Anlasilan durumla ilgili 2 farkli inaniş var.. Benimde hangisine kayacagim zaman icinde belli olacak :))
    biran once kavusmak istiyorum arabamaaa :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.