kendimiz gibi düşünmeyelim bu forum için doğru herkes genelde bilir ne zaman gideceğini ancak bu araçları bayanlarda kullanıyor hatta bir çok erkekte sallamaz böyle şeyleri..
quote:
Orijinalden alıntı: kozbi
Hislerimde yanilmamisim :)) kac model ? Yeni mi aldin sende ?? Kampanya dan yararlandinmi ? Peki 2000 de servise falan gidiyormuyuz ön bi kontrol icin ??
Forumlarda okudugum kadariyla resim koyan kaza yapiyo :( tereddut ettim ne yapsam acaba:))
sakın foruma resim koymayın.. aracımı foruma koydum bir kere 3 gün sonra kaza yaptım
foruma koyduğum zamanki hali
3 gün sonraki hali
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtt53
aracın hayırlı olsun bende de 2010 320 d var çok severek aldım 3 kere yolda kaldım aracsu anda da 3 haftadır kosiflerde beklio programsal bihata varmış orda fark ettim ki 320 bu senenin en çok arıza yapan aracıymış meğer benim gibi bekleyen bi sürü araç varmış hergün kosifleri borusan ı aramadığım yeri bırakmıyorum bi daha bmw mi, tövbe ettirdiler, resmen allah yardımcın olsun .
Arkadaşlar forumda 320d kullanan çok var sanırım, yada yakınlarında olan , yepyeni bir araç 3 defa nasıl yolda bırakır , başka başına gelen var mı acaba 320d sahiplerinden ?
hic kimse konunun tarihne bakmiyormu kardesim 2 sene olacak nerdeyse be, burada hortlatma cok seviliyor herhalde
Yine forumdan bir arkadasta e90 320d aldıktan 2 gün sonra sel sularına girmiş, motor değişecek maalesef. Foruma nazar boncuğu gifi istiyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme