Şimdi Ara

En sonunda BMW 320d aldim.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
14.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendimiz gibi düşünmeyelim bu forum için doğru herkes genelde bilir ne zaman gideceğini ancak bu araçları bayanlarda kullanıyor
    hatta bir çok erkekte sallamaz böyle şeyleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozbi

Hislerimde yanilmamisim :)) kac model ? Yeni mi aldin sende ?? Kampanya dan yararlandinmi ?
    Peki 2000 de servise falan gidiyormuyuz ön bi kontrol icin ??

Forumlarda okudugum kadariyla resim koyan kaza yapiyo :( tereddut ettim ne yapsam acaba:))

sakın foruma resim koymayın.. aracımı foruma koydum bir kere
    3 gün sonra kaza yaptım

foruma koyduğum zamanki hali

En sonunda BMW 320d aldim..

3 gün sonraki hali
     En sonunda BMW 320d aldim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtt53

aracın hayırlı olsun bende de 2010 320 d var çok severek aldım 3 kere yolda kaldım aracsu anda da 3 haftadır kosiflerde beklio programsal bihata varmış orda fark ettim ki 320 bu senenin en çok arıza yapan aracıymış meğer benim gibi bekleyen bi sürü araç varmış hergün kosifleri borusan ı aramadığım yeri bırakmıyorum bi daha bmw mi, tövbe ettirdiler, resmen allah yardımcın olsun .

Arkadaşlar forumda 320d kullanan çok var sanırım, yada yakınlarında olan , yepyeni bir araç 3 defa nasıl yolda bırakır ,
    başka başına gelen var mı acaba 320d sahiplerinden ?
  • hic kimse konunun tarihne bakmiyormu kardesim 2 sene olacak nerdeyse be, burada hortlatma cok seviliyor herhalde
  • Yine forumdan bir arkadasta e90 320d aldıktan 2 gün sonra sel sularına girmiş, motor değişecek maalesef.
    Foruma nazar boncuğu gifi istiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.