ARKADAŞLAR.. MUTLU SON!! BU AKSAM ODEMEYI YAPTIK .. 320d ALDIGIMI SOYLEYEREK YARATTIGIM KARGASAYA SON VERIYORUM :)) ARTIK RAHATLADIM , MERAK ETTIKLERINIZ OLURSA PAYLASIRIM...
Sonunda doğru yola geldin Hanım dırdırı olmadan mutlu mesut kazasız belasız kullanırsın umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: tanker göte.
Bu mesaj silindi.
hayırlı olsun,Emre mi sattı?
quote:
Bu mesaj silindi.
oh be
quote:
bence çok sıradanlaştı passat tsı önerirdim
Sanki Passat tsi da hiç bulunmayan Hint kumaşı ya.. her köşebaşında en az 1 tane var..
@kozbi
bence güzel seçim.. sonunda doğru karar vermişsiniz.. tebrikler.. taa en başında da ben 3.20d demiştim
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
quote:
Sanki Passat tsi da hiç bulunmayan Hint kumaşı ya.. her köşebaşında en az 1 tane var..
@kozbi
bence güzel seçim.. sonunda doğru karar vermişsiniz.. tebrikler.. taa en başında da ben 3.20d demiştim
Alıntıları Göster
Doğru kararı verdiniz. Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: allforone
Doğru kararı verdiniz. Hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
ayrıca foto isteruk!
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
quote:
@kozbi
Alıntıları Göster
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun.
:)) evet , bayaa bir basinizi agrittim biliyorum..:) resimleri koyucam en kisa zamanda,, fakat pazar gunu 8 gunlugune londra ya gidiyoruz ,, dondugumuz gun teslim edecekler , ocak bandrolude alinmis olacak..
Bu arada izmit oztorun dan aldim,, Emre kim??? Dilara bize satisi yapan..
quote:
Orijinalden alıntı: MeHuG
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
oncelikle hayirli olsun.hangi donanimi aldiniz acaba(comfort,advantage,luxury,M,en baz olan) bir de fiyat nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: btkz
oncelikle hayirli olsun.hangi donanimi aldiniz acaba(comfort,advantage,luxury,M,en baz olan) bir de fiyat nedir?
Alıntıları Göster
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: T_YılmaZ
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: T_YılmaZ
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah
Advantage aldim.. Bugunun euro kuru ile 90.000 e geldi.. Offf yaa ustumden bir yuk kalktiki anlatamam...
Bu arada bugun bir daha test surusu yaptim superdi.. 180 le viraja girdik :) servis muduru kullandi yol tutusunu gostermek icin biraz zorladi ciddi superdi.. Ayrica 160 la giderken direksiyonu birakip frene bastik bir gram saga sola gitmeden oldugumuz yerde durduk:))
quote:
Orijinalden alıntı: kozbi
Advantage aldim.. Bugunun euro kuru ile 90.000 e geldi.. Offf yaa ustumden bir yuk kalktiki anlatamam...
Bu arada bugun bir daha test surusu yaptim superdi.. 180 le viraja girdik :) servis muduru kullandi yol tutusunu gostermek icin biraz zorladi ciddi superdi.. Ayrica 160 la giderken direksiyonu birakip frene bastik bir gram saga sola gitmeden oldugumuz yerde durduk:))
Daha önce attığım mesajım silindi.
Tekrar hayırlı olsun diyorum.
Hem sen hem forum derin bir nefes aldı.
Hayırlı olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: JonnyCaqe
Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Alıntıları Göster
Hayırlı Olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: kozbi