hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
Hayırlı olsun.
:)) evet , bayaa bir basinizi agrittim biliyorum..:) resimleri koyucam en kisa zamanda,, fakat pazar gunu 8 gunlugune londra ya gidiyoruz ,, dondugumuz gun teslim edecekler , ocak bandrolude alinmis olacak..
Bu arada izmit oztorun dan aldim,, Emre kim??? Dilara bize satisi yapan..
oncelikle hayirli olsun.hangi donanimi aldiniz acaba(comfort,advantage,luxury,M,en baz olan) bir de fiyat nedir?
hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah
Advantage aldim.. Bugunun euro kuru ile 90.000 e geldi.. Offf yaa ustumden bir yuk kalktiki anlatamam...
Bu arada bugun bir daha test surusu yaptim superdi.. 180 le viraja girdik :) servis muduru kullandi yol tutusunu gostermek icin biraz zorladi ciddi superdi.. Ayrica 160 la giderken direksiyonu birakip frene bastik bir gram saga sola gitmeden oldugumuz yerde durduk:))
Daha önce attığım mesajım silindi.
Tekrar hayırlı olsun diyorum.
Hem sen hem forum derin bir nefes aldı.
Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı Olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: kozbi
Advantage aldim.. Bugunun euro kuru ile 90.000 e geldi.. Offf yaa ustumden bir yuk kalktiki anlatamam...
Bu arada bugun bir daha test surusu yaptim superdi.. 180 le viraja girdik :) servis muduru kullandi yol tutusunu gostermek icin biraz zorladi ciddi superdi.. Ayrica 160 la giderken direksiyonu birakip frene bastik bir gram saga sola gitmeden oldugumuz yerde durduk:))