Arkadaşlar en iyi faturasız tarife hangisi? Benim bildiğim Turkcell in mutlu mega 70 tarifesi. Bildiğiniz daha uygun faturasız tarife var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar en iyi faturasız tarife hangisi? Benim bildiğim Turkcell in mutlu mega 70 tarifesi. Bildiğiniz daha uygun faturasız tarife var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
559 TL ye ucuzmu dediğinizde alternatif gösterseydiniz daha iyi olmaz mıydı?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1enginesound -- 2 Haziran 2022; 9:10:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok iyi duruyor. Faturasız ise kampanya ismini paylaşır mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 2 Haziran 2022; 9:13:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim. Vestelcell ttkom altyapısı mi kullanıyor? Haftalık internet vb hediyesi var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim. Ne kadar taahhüt istiyorlar bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ewet silsupur var hocam hediye 10 gb da olmasi lazim.anakonusu var bi bak istersen😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica etsem link paylaşır mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(8gb 35TL'ye mi denk geliyor ) Daha nNee isteyeyim. Yine Ne varsa yine Türk Telekom'da var. ÇEKMİYOR" MARTAVALLARINA İNANMAYIN. YIL OLMUŞ 2022. Cebinizi düşünün biraz.internete 1-2 saniye sonra bağlanıverin. Vodafone ile Türk Telekom u kıyaslamıyorum bile.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tkü de var hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bunda dakika SMS yok galiba yanılıyor muyum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |