Şimdi Ara

En Ucuz Hi-Fi Kablosuz Kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceliği kaliteli müzik dinlemek, ama bütçesi sıkıntısı olanlar için piyasadaki en uygun fiyat/performans, kablosuz ve gerçek Hi-Fi kulakları burada toplasak mı?

KZ, Taotronics vb markalarda uygun fiyatlara güzel kulaklıklar var. Ama HB de satılan ve kağıt üzerinde Hi-Fi olduğu yazan bazı kulaklıklara baktığımda "Hi-Fi değil gibi" yorumlar gördüm.

Bu konuda da bizleri aydınlatın lütfen.

Kulaklıktan anlayan, deneyimleyen kişiler bizlere önerilerde bulunursa sevinirim.

1. Fiyat
    2. Kaliteli ve gerçek Hi-Fi müzik
    3. Kablosuz
    4. Telefon konuşması
    5. Diğer ihtiyaçlar

Kendime not: Bütçem 600 TL inşallah dalga geçmezler.

• Merhaba. Soru ve niyet güzelmiş ama şu anda ülkemizde o rakama öyle sesi olan birşey yok. Amazon.com'da Leypertek Tevi vardı ama o da 99 dolardı hifiye en yakın.
  • dalga geçen olursa kendi ağlanacak haline güler zaten. yoksa 600tlye eskiden en kral Hi-Fi kulaklıkları alırdın. şimdi bakınca iyi bir Hi-Fi bir kulaklık uygun olursa 300$ civarı. türkiyede buna bütçe ayırmak hiç mantıklı değil.(zengin değilsenEn Ucuz Hi-Fi Kablosuz Kulaklıklar )

• Araştırmalarım sonucu 600 TL'ye hem kablosuz hem de Hi-fi kulaklık olmayacağını öğrendim. En azından ülkemizde alamayız. Ayrıca hi-fi olayındaki frekans değerlerini hiç bir kablosuz kulaklık karşılayamıyor. Her ne kadar Hifi kalitesinde müzik keyfi diye yazsalar da kağıt üzerinde bile hikaye oldugunu anlarsınız. Ayrıca bluetooth teknolojisi ile kayıpsız saf bakır kabloların vs günümüzde yarışamıyor olduğunu da öğrendim. Bir çok insan hem kaliteli kulaklık alıp hem üzerine ekstra DAC (kulaklık amfisi) + bu iş için üretilmiş kabloları ekleyerek müzik keyfi yaşıyor. Gerçek hi-fi dinlemek isteyenler, odyofil kişiler TWS'lere bakmıyorlar bile. Sadece gündelik işlerinde kullanmak, telefonla konuşmak vs için alıyorlar.

Bang Olufsen, Shure gibi markaların TWS'leri olsa da 5-6k para vermek mantıklı gelmiyor. Zaten başlığın açılış amacına da uymuyor =)

Biraz araştırma yapılırsa ve gerçekten kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız Ultra Budget diye tabir edilen Çin'de vs bazı butik ama teknolojiyi iyi kullanan firmaların ürettiği çok iyi performans sunan kulaklıklar oldugunu görebilirsiniz. 10 dolar ile 50 dolar arasında onlarca marka model var.

Hifi destekli, dahili dac olan iyi bir player (telefon ya da başka bir oynatıcı) + hifi kulaklık işi çözer. Player'da gerekli donanım yoksa type-c uyumlu dac'lar mevcut.

Üstteki arkadaşlara değerli yorumları için teşekkür ederim :)

Sanırım Mair isimli kullanıcı kulakligim.net admini =) oradan çok faydalandım.

• 1 MORE Triple Bluetooth..
    HiRes... LDAC .. F/P olarak eşsiz bir kulaklık...
  • enemy34 kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli?
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    E1001BT kullanıyorum..
    Bunun aynısının kablolu modeli daha iyi ses performansı verir diye düşünüyorum.
    3 sürücülü..
    En Ucuz Hi-Fi Kablosuz Kulaklıklar

Biri beni çağırmış :) Ben kulakligim.net ve tam tamamlanmayan mobileaudiophile.com sitelerinin sahibiyim.

Vardığınız farkındalık için kutlarım ve o rakamlara öyle birsey olmadığını bildirmek isterim. O zaman beklentilerinizi esneteceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 18 Nisan 2022; 9:21:45 >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgiler ve uğraşlarınız için teşekkür ederim. TRN MT-1 Pro aldım. Bir tane de Type-C Dac ile şu an müzik dinliyorum :)

Güzel ikili. Ancak VE Abigail alsanız tam olur.

https://m.facebook.com/groups/kulakliklarhakkindahersey/permalink/4816040605149550/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.