Şimdi Ara

en ucuz konuşma sms ve internet hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok az konuşma ve sms kullanıyorum, 250-500 dakika yeterli ve bunlar birlikte 500mb veya 1gb interneti olan bir paket arıyorum Turkcell haricide olabilir, tavsiyeniz var mı? Turkcel'de 250 dakika yapboz paketi aldım ama kontrat yapmadığım için sms yüklenmemiş ve ayda 25TL. 4TL 1gb internet ekleniyor aylık 29TL konuşma ve internet. Konuşması olup sms'si olmayan paket mi olur biraz sms koy işte ne biçim paket yapıyorlar anlamıyorum.

• Ayrıca TIM'de bana söylenen fiyat 19TL aylık konuşma sms ve internet paketiydi. Ama yanlış bilgi verildi doğrusu kontratlı olunca bu fiyat oluyormuş. Kontrat olmayınca hem 29TL hem sms yok. TIM'lerde böyle eksik bilgi verilerek müşteriler yanıltılıyor. Bütün paketler için kontratlı mı tahhütlü mü neyse olup olmadığını sormak lazım mutlaka.
  • Önerim bimcell 'dostlar arasında paketi'.15 liraya 500 dakika ve 1 gb net veriyor.20 tl yükleme yapmanız durumunda hediye 500 sms ve 1gb net geliyor.Yani 20 lira yükleyerek 500 dakika+500 sms+2gb internetiniz oluyor.Bimcelllilerle de sınırsız konuşma cabası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.