Şimdi Ara

En ucuz nerede bulunur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 3 almayı düşünüyorum kutulu ya da kutusuz farketmez en ucuza nerede bulabilirim

• g2a'dan 26$ civarına key satın alabiliyorsunuz. Ben bu yolla satın almıştım, beğenirseniz ROS'u da satın alırsınız.
  • g2a'da sanırım arkadaşın dediği gibi türk key satıcılarından almayın sorunlar çıkıyor en güvebilir g2a'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinbebe

g2a'dan 26$ civarına key satın alabiliyorsunuz. Ben bu yolla satın almıştım, beğenirseniz ROS'u da satın alırsınız.

Site güvenilir diyorsunuz yani? Hiç alışveriş yapmadım o siteden de bilgim yok o yüzden soruyorum
  • durmaplay.com aldım ben sorun yok..
    bildiğiniz gibi 2 tane paket almalısınız eğer full oynamak istiyorsanız.
    115 TL civarına almıştım ben 2 paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

durmaplay.com aldım ben sorun yok..
    bildiğiniz gibi 2 tane paket almalısınız eğer full oynamak istiyorsanız.
    115 TL civarına almıştım ben 2 paketi

Önce sadece diablo3 alacam ek paketsiz. Çok fazla olumsuz yorum gördüm, ben de eski diablo 1 ve diablo 2 oyuncusuyum. Oyunu önceden oynamış olanlar umduklarını bulamamışlar gibi.

Diablo 3 ü bitirdikten sonra beklediğim gibi çıkarsa ek paket almayı düşünüyorum.

Ek paketsiz ne kadar acaba işyerindeki bilgisayardan girmiyorda siteye
  • valla Turklerden al diyecem ama dedikleri dogru... 3-5 tl kar edecegim diye oyundan olabilirsin... Kullandiklari taktik su:
    1-) Sen oyunu onlarin sisteminden aliyorsun. Parayi oduyorsun. Ornek olarak 50tl diyelim.
    2-) Adamlar gidiyorlar blizzard'in sitesinden oyunu 40$(yani 80TL ye) aliyorlar. Key bunlara geliyor
    3-) Key sana iletiliyor. Mutlu mesud keyi girip oyunu aciyorsun.
    4-) 30 gun gecmeden Satin aldigin firma Blizzarda "Sorgusuz para iadesi" Diyerek paralarini istiyorlar. Blizzard parayi adamlara geri gonderiyor.
    5-) Tabi senin keyde yalan oluyor. Oyun demo moduna giriyor.
    6-) Sen aldigin yere gidip boyle boyle oldu diyorsun. Onlarda bir sorun oldu ozur diliyoruz deyip size yeni key gun icinde vercez diyorlar.
    7-) Gidip tekrar blizzardin sitesinden 40$(80TL ye) yeni oyunu aliyorlar. Key bunlarin emaillerine geliyor
    8-) sonra 3. adima geri donuyorsun....

Bu sekilde 3. adimdan 8 adima tekrarlayip duruyor. Taaaaa ki oyundan sikilana kadar. Sen diabloyu birakiyorsun. atiyorum 2 ay sonra. Senin key iptal oluyor. ondan sonra oyuna girmek istediginde bakiyorsun oyun demo moduna donmus. Adamlara(oyunu aldigin yer) mesaj atiyorsun. KEy yine iptal oldu diye. Adamlar diyor ki, oyunu aldiginizdan itibare 3 ay gecmis durumda bu tarihten sonra sorumluluk bizden cikmistir. Iyi gunler diyor. Sende bir bardak su iciyorsun. Cunku adamlarin kayitli firmasi yok. Herhangi bir vergi...vs odemiyorlar. Suc duyurunda bulunabilirsin. Ama domain isimleri bile farkli sahte isimler uzerine alinmis... Bulunmalari zor bir ihtimal

Isin ozeti bu sekilde sahtekarlik... yani 30 tl kar edecem diye 50 tl(ornekte verdigim uzerine konusuyorum) zarar ediyorsun.... Bunu tum turkler yapiyor mu? ORasini bilemem. Yabancilarda yapiyor olabilir. Ama g2a tarzi siteler, twitch'te hep reklam veriyorlar. Yani gunde 20k izleyici olan adamlar goruyor bu siteyi. en az 100 kisi oyun alsa ve sahtekarlik olsa olay cikar... Ondan dolayi suru psikolojisi guvenilebilir diyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 18 Ağustos 2014; 13:51:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

valla Turklerden al diyecem ama dedikleri dogru... 3-5 tl kar edecegim diye oyundan olabilirsin... Kullandiklari taktik su:
    1-) Sen oyunu onlarin sisteminden aliyorsun. Parayi oduyorsun. Ornek olarak 50tl diyelim.
    2-) Adamlar gidiyorlar blizzard'in sitesinden oyunu 40$(yani 80TL ye) aliyorlar. Key bunlara geliyor
    3-) Key sana iletiliyor. Mutlu mesud keyi girip oyunu aciyorsun.
    4-) 30 gun gecmeden Satin aldigin firma Blizzarda "Sorgusuz para iadesi" Diyerek paralarini istiyorlar. Blizzard parayi adamlara geri gonderiyor.
    5-) Tabi senin keyde yalan oluyor. Oyun demo moduna giriyor.
    6-) Sen aldigin yere gidip boyle boyle oldu diyorsun. Onlarda bir sorun oldu ozur diliyoruz deyip size yeni key gun icinde vercez diyorlar.
    7-) Gidip tekrar blizzardin sitesinden 40$(80TL ye) yeni oyunu aliyorlar. Key bunlarin emaillerine geliyor
    8-) sonra 3. adima geri donuyorsun....

Bu sekilde 3. adimdan 8 adima tekrarlayip duruyor. Taaaaa ki oyundan sikilana kadar. Sen diabloyu birakiyorsun. atiyorum 2 ay sonra. Senin key iptal oluyor. ondan sonra oyuna girmek istediginde bakiyorsun oyun demo moduna donmus. Adamlara(oyunu aldigin yer) mesaj atiyorsun. KEy yine iptal oldu diye. Adamlar diyor ki, oyunu aldiginizdan itibare 3 ay gecmis durumda bu tarihten sonra sorumluluk bizden cikmistir. Iyi gunler diyor. Sende bir bardak su iciyorsun. Cunku adamlarin kayitli firmasi yok. Herhangi bir vergi...vs odemiyorlar. Suc duyurunda bulunabilirsin. Ama domain isimleri bile farkli sahte isimler uzerine alinmis... Bulunmalari zor bir ihtimal

Isin ozeti bu sekilde sahtekarlik... yani 30 tl kar edecem diye 50 tl(ornekte verdigim uzerine konusuyorum) zarar ediyorsun.... Bunu tum turkler yapiyor mu? ORasini bilemem. Yabancilarda yapiyor olabilir. Ama g2a tarzi siteler, twitch'te hep reklam veriyorlar. Yani gunde 20k izleyici olan adamlar goruyor bu siteyi. en az 100 kisi oyun alsa ve sahtekarlik olsa olay cikar... Ondan dolayi suru psikolojisi guvenilebilir diyoruz...

Çok güzel açıklamışsın gerçekten teşekkür ederim. Ben de tam olarak bilmediğim için açmıştım konuyu verdiğin bilgiler için çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

quote:

g2a'dan 26$ civarına key satın alabiliyorsunuz. Ben bu yolla satın almıştım, beğenirseniz ROS'u da satın alırsınız.

Site güvenilir diyorsunuz yani? Hiç alışveriş yapmadım o siteden de bilgim yok o yüzden soruyorum

güvenilir hocam.
  • Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın g2a dan alacağım büyük ihtimalle
  • Hocam hiçbir yer için %100 güvenilir diyemem bana ait olmadıkça :) Ben Diablo 3'u ve ROS paketini G2A'dan almıştım. Hiçbir problemle karşılaşmadım, paypal ile ödeme yaptıktan 1-2 dakika sonrasında hemen key'im mail adresime geldi. Sorunsuz bir şekilde ekledim Battlenet hesabıma. Bu arada nasıl oldu bilmiyorum ama fiyatı 26$ demiştim size ama 22.97$mış. 180 tane key satmış birinin memnuniyet oranı %100, aynı fiyata 955 tane key satmış başka birisinin oranı %99. Çok ekstrem durumlar dışında bir problemle karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Bu arada sade Diablo 3 kendi başına pek eğlenceli değil, esas önemli değişiklikler ROS paketiyle geliyor. Bounty ve rift olayı ROS'ta başlıyor. Sade Diablo 3'te multiplayer için oyuncu da bulamazsınız çünkü neredeyse herkes ROS'ta gelen adventure mod oynuyor. Tabi ki önce Diablo 3 alın beğenirseniz ROS'u alırsınız, fakat oyunu eklenti paketsiz değerlendirmeyin oyuna haksızlık olur :)

G2A'da Diablo 3 CD-KEY PC/MAC GLOBAL olanı almanız lazım benim de karıştırıp size yanlış fiyat verdiğim Diablo 3 PC/MAC CD-KEY RU adı üstünde rus versiyonu.

• quote:

Hocam hiçbir yer için %100 güvenilir diyemem bana ait olmadıkça :) Ben Diablo 3'u ve ROS paketini G2A'dan almıştım. Hiçbir problemle karşılaşmadım, paypal ile ödeme yaptıktan 1-2 dakika sonrasında hemen key'im mail adresime geldi. Sorunsuz bir şekilde ekledim Battlenet hesabıma. Bu arada nasıl oldu bilmiyorum ama fiyatı 26$ demiştim size ama 22.97$mış. 180 tane key satmış birinin memnuniyet oranı %100, aynı fiyata 955 tane key satmış başka birisinin oranı %99. Çok ekstrem durumlar dışında bir problemle karşılaşacağınızı düşünmüyorum.

Bu arada sade Diablo 3 kendi başına pek eğlenceli değil, esas önemli değişiklikler ROS paketiyle geliyor. Bounty ve rift olayı ROS'ta başlıyor. Sade Diablo 3'te multiplayer için oyuncu da bulamazsınız çünkü neredeyse herkes ROS'ta gelen adventure mod oynuyor. Tabi ki önce Diablo 3 alın beğenirseniz ROS'u alırsınız, fakat oyunu eklenti paketsiz değerlendirmeyin oyuna haksızlık olur :)

G2A'da Diablo 3 CD-KEY PC/MAC GLOBAL olanı almanız lazım benim de karıştırıp size yanlış fiyat verdiğim Diablo 3 PC/MAC CD-KEY RU adı üstünde rus versiyonu.

Belki dediğin gibi ROS keyifli olabilir ama eskiden (belki de yaşımız küçüktü) diablo 2 yi ek paketsiz oynamama rağmen aşırı keyif almıştım ve bu tarz oyunları sürekli oynayan birisiyim. Torchlight, Van Helsing, Divine Divinity, Sacred tarzı.

Diablo 3 kendi başına istediğim ortamı verecek mi onu merak ediyorum sadece. Diablo 2 yi oynadığım zaman o kadar gizem dolu gelmiştiki bana en fazla ondan keyif aldım zaten. Diablo 3 te de en öncelikli bakacağım şey bu zaten.

%100 tabiki güvenilir diyemez kimse bir siteye ama siz alalı kaç gün oldu? Yukarda arkadaşımızın belirttiği gibi 30 günü geçtiyse sıkıntı yaratmaz gibi.

• Ben yaşım itibariyle diablo 1 ve 2'yi bilinçli zamanlarımda oynama şansına eriştim. Diablo 1'i oynamaya başladığım zamanı unutamam, sanki ben iniyordum o mahzenlere, o kadar etkilenmiştim. Diablo 2'yi üniversite zamanında çok oynamıştık arkadaşlarla gündüz yurt odasında herkez kendi karakterini kasar, geceleri ise bilgisayar laboratuvarlarına yüklediğimiz kaçak kopyalarla multiplayer kasardık. O zamanlar diablodan aldığım zevki başka çok az oyunda aldım.

Demek istiyorum ki Diablo 3 yüz üzerinden yüzlük bir oyun olsa bile bana hiç bir zaman eski zamanlarda aldığım keyfi vermeyecek ne yazık ki. Dediğiniz gibi yaşla da alakalı bir durum bu. Ama Diablo 3 bana eski zamanlardan kalma "Dungeon" hissini verdi. Ama zevk tabi ki bu çok göreceli, siz aynı hissi alamayabilirsiniz.

Ben oyunu alalı rahat rahat 2-3 ay olmuştur, hiç bir problem çıkmadı. Yukarıda başka bir arkadaşın belirttiği gibi G2A oyun keyleri konusunda büyük bir firma, 3-5$ için riske atmazlar ünlerini.

• cinbebe C kullanıcısına yanıt
    Sanki ben iniyordum o mahzenlere demişsiniz, benim bahsettiğim de o zaten. Ama o duyguya hiçbir zaman ulaşamayacağım galiba

Ne olursa olsun diablo 3 oynayacağım alacağım keyife göre de ek paketi alabilirim belki.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    bunu okuyunca beni de işkillendirdin gittigidiyordan zamanında aldığım ea games in oyunu olan simcity yi açıp denedim sorun yoktu. o dediğin gibi alışını sonradan iptal edebildiğin oyun sitelerinden almamak lazım o zaman resmen üçkağıtçıların ekmeğine yağ sürmüş oluyor dediğin gibiyse blizort.
  • Maalesef öyle,

Bence de oynayın, keyif alacağınızı düşünüyorum. Ben bu aralar pek zaman bulup oynayamıyorum. İlk 70 karakterimi yaptım ekipman toplamaya başladım çok keyif alıyorum. Bütün gün oynamasanız sadece her karakterle 70 yapsanız uzun zaman götürür sizi diye tahmin ediyorum.

iyi oyunlar.
  • cinbebe C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler inşallah zaman ayırıp oynayabilirim iyi oyunlar sizede.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    hocam dedigim olayi herkes yapacak diye bir kayide yok ama gecenlerde bu forumda reklam yapti birisi(isim vermiyeyim) sonrasinda herkes sikayet edince, ortalardan kayboldu. Ozamanlar da domain adresine Who is cektigimde sacma sapan isimlerle kaydettigini gordum.. Yani birisi yapar herkesin ismi cikar derler. Tabi dogru duzgun isini yapanlarda vardir. Ama dikkatli olmak gerekiyor.

Gittigidiyor dersen; Oranin yine bir guvenligi var, orada satis yapan insanin puani filan var. O yuzdeyle filan fikir yurutebilirsin.(Yani 100 kisi oy verip oranida %98 ustuyse, ve 2 yil filan satis yapiyorsa guvenilir diyebilirsin.) benim dedigim web sitelerinden yani bir firma olmayan, kayiti olmayan web siteleri oyun satisi yapiyorlar onlari kastediyorum.

En azindan canli destek hattinda "Kardesim sizin telefon numaraniz nedir?" dediginizde verilen telefonu arayip sorgulamak(bu esnada kapattiginizda kac tl gitmis onada bakmak lazim. Bazi acikgozler, voipwise gibi yerlerden telefon kayiti yaptiriyorlar. Tabi aradiginizda yurtdisi yaziyor.Bir kac liraniz kaybolur belki ama dolandirilmamis olursunuz...) gerekir....

• Öncelikle merhaba, site tamamen aracıdır. Dolayısıyla güvenilirliği size bağlı. Site size satıcıları tanıtıyor. Alıcıların verdiği geri dönüş iletileriyle size satıcının ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor. Üstüne birde diyorki eğer keyiniz elinize ulaşmaz veya geçersiz çıkar ise alışverişinizde bizim g2a shieldımızı kullanıyorsanız (ufak bir ek ücretle alıyorsunuz) size 30 gün içerisinde para iadesi yapacağız. Dolayısıyla siz oyuna bakıyorsunuz alıcıların ratinglerine bakıyorsunuz eğer %100 ise gönül rahatlığıyla alıyorsunuz. (Öneri olarak: %100 olan satıcılarda shieldı kullanmanızı önermem çünkü önlem alınacak bir durum yok adam zaten %100) Burada siteyi yerin dibine sokmaya çalışan arkadaşların bu siteden alışveriş yapmaya çalıştıklarını bile sanmıyorum. İnsanları sizin iç güdülerinize göre hareket ettirmeyiniz lütfen. Eğer site hakkında bilginiz yok ise sadece okuyup geçin. Şayet var ise buraya yazın. Çünkü soruyu size soran arkadaş samimi birşey sormuş. Sizdende biraz SAMİMİYET istiyor. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panatomax -- 26 Şubat 2015; 20:51:30 >

• Googleye reaper souls veya diablo 3 all key shop yaz en ucuz satan siteler karşına çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.