Bildirim
EN UCUZ RADYOLU MP3 PLAYER HANGİSİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
minton ürünleri hocam
fiyat/performans açısından iyidir.
bende de vardı bir ara, 3006 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam... hem kart filanda takılabiliyordu. ses kaydı, renkli ,oled ekran filan da vardı
işini tepe tepe görür kanımca. -
çakma al baba
çakma sony
olmazmı?
50 ytl mp4 olaraktan? -
-
quote:
Orjinalden alıntı: erkahn
çakma al baba
çakma sony
olmazmı?
50 ytl mp4 olaraktan?
bi dakka ya 50 ytlye mp4 te mi oynatıyor.bu çinlilerden korkulur valla -
Bende de çakma sony var 1 aydır kullanıyok bakalım ama şarj 2 saat anca gidiyo işini görürmü bilmem. -
çakmalar pek fena değil aslında......... -
quote:
Orjinalden alıntı: sawashlong
çakmalar pek fena değil aslında.........
iyi bir şekilde kullanırsan sorun çıkmaz diye düşünüyorum mesela ben video falan hiç yüklemedim çakma mal olduğu için kasmak da istemiyorum -
çakma mp4 benden uzak olsun ama mp3 alabilirsin, 1gb olanları 35ytl den satılıyo şuan. ben 4-5 ay önce almıştım hala sorunsuz çalışıyor radyosu ses kaydı falanda var... aaa pille çalışıyo ve 13-15 saat arası dayanıyo tabii üstün bi ses kalitesi beklemediğini umaraktan yazıyorum bunu -
sana harbiden yardım etmemek lazım
sen önce adam gibi mesaj yazmayı öğren öyle gel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.sleepless -- 16 Nisan 2007; 22:16:44 > -
burda bişey senin zoruna gitmiş sanırım?
quote:
Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan
sana harbiden yardım etmemek lazım
sen önce adam gibi mesaj yazmayı öğren öyle gel.
-
adam orjinal ipodlara demediğini bırakmadı,şimdi de çakmalar pek fena değil aslında diyor
bu durumda caddeci gençlik en azından daha mantıklı -
ben ogatech kullanıyorum fiyat performans mükemmel
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86050&productid=bd49191 -
sen daha iyileşmedin mi -
i-pod cular iyi bi kazık yediniz ama çaktırmamaya ve alışmaya çalışıyorsunuz sanırım... itiraf edin yaaa kazıklandık deyin hadiiiiii -
100 ytl ye 4 gb lık radyolu orjinal kullanılmamış philips psa612 var. 2. el kısmında ilanım da var. bi düşün istarsen -
savasuzunnn@hotmail.com mail adresim görüşelim... -
sandisk sansa c140 alabilirsin orjinalinde radyo yok ama filmware yükledinmi çıkıyor ben kullanıyorum gayet güzel çekiyor radyosu fiyatı teknosa da şuan 115 ytl
filmware yüklemesi için forumda ayrıntılı bilgi alabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_10023138/tm.htm
SANDISK SD-MX5 1 GB MP3 ÇALAR
MP3, WMA ve Audible dosya formatları desteği
64 000 renkli ekranı ile MP3'leri canlı renklerle dinleme ve resimlerin ve fotoğrafların minyatürlerini gösterebilme
Müzikleri sıralamak ve çalmak için kolay kullanım arayüzü
15 saate kadar pil ömrü (Pil ömründe standart playback ve 128 Kbps ile MP3 çalmak baz alınmıştır.)
USB 2.0 portu bağlantısı ile kolay ve yüksek hızda müzik transferi
2 yıl garanti
Ses Kaydedici özelliği
Taşıma kılıfı
Stereo kulaklık
AAA pil
USB Bağlantı kablosu
Hızlı başlangıç rehberi
-
arkadaslar cakma dan ne kastetdiğinizi anlamadım yardımcı olabilirmisiniz -
bu konuda bi kıskançlık kokusu aldımmmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f3lix -- 5 Mayıs 2007; 13:12:51 >
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- jbl 570bt ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X