< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1705. sayfa)
-
-
2k dask 10k konut sigortası 55k hayat sigortası ama hayat sigortasını konut kredisi süresi kadar faizsiz bölüyorlar istersen bide 1k güneş sigortasımi ne bişey yaptılar 16k ekspertiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 27 Ocak 2025; 22:55:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanal kart oluştur troy verir faizsiz 5e böldük yapamazsan söyle yardımcı olayım
Geliriniz yüksekse izin veriyorlar.
-
Merhaba Hocam çok teşekkürler az önce müşteri hizmetlerini arayıp Vakıfbank platinum plus world kartımın üzerine TROY sanal kart açtırdım onunla 30 bin 30 bin olarak ödedim, ancak döner sermayeyi 22:00-00:15 arası kabul etmedikleri için ödeyemedim, bir sorum daha olacak size provizyondan düştükten sonra taksitlendirme için ne yapmam gerekiyor o konudada yardımcı olur musunuz bankayı arayıp söylemekten başka bir yolu var mıdır
-
Dostlar selam, ilk evimi alacagim nasipse.. en uygun konut kredisi nereden cekilmeli? Ve faizler dusunce hangi banka yapilandirmaya izin veriyor.. yardiminizi rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert-TRMerhaba Hocam çok teşekkürler az önce müşteri hizmetlerini arayıp Vakıfbank platinum plus world kartımın üzerine TROY sanal kart açtırdım onunla 30 bin 30 bin olarak ödedim, ancak döner sermayeyi 22:00-00:15 arası kabul etmedikleri için ödeyemedim, bir sorum daha olacak size provizyondan düştükten sonra taksitlendirme için ne yapmam gerekiyor o konudada yardımcı olur musunuz bankayı arayıp söylemekten başka bir yolu var mıdır
Merhaba provizyonda olanlar ve yapılan ödemelerde gözükmemeye başlamıştı bir kaç saat sonra kendiliğinden düzeldi
troy karta özel ücretsiz 5 taksit seçeneği görünür hale geldi o şekilde 5 e böldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ödemeyi vakıfbank mobil uygulamadan mı yoksa gib gov tr den mi yaptınız
Beyler bir bilen yardimci olursa sevinirim.
Garanti bbva 2.89’dan 84 ay 1milyon300 bin kredi icin aylik 41.346 istiyor ve kredi faizi duserse ne zaman isterseniz yapilandiririz diyor. Kamu ve katilim bankalari yapilandirmayabilir diyor. Ne dersiniz garantinin teklifine?
Hocam provizyondan düşünce zaten taksitlendir/ertele yazıyor altında ona başı troya özel faizsiz 5 taksit diyeceksiniz
Gibten ve tkgm üzerinden yapın
Valla kamudan çeksen bile başka bankaya aktarıp yapılandırma yapabiliyormussun öyle diyodu buradaki arkadaşlar
Mutlaka masrafi vardir tasimanin sanirim? Bilen arkadaslar yazsa keske.
Bilgim yok ama böyle bişey konuşuldu
Vakıfbank uygulaması üzerinden sigortaları iptal ettirmeye çalıştım iptal etmedi bankayla görüşürün uyarısı çıktı. Sigortaları hızlı bir şekilde nasıl iptal ettirebiliriz?
Ben de beylikduzu esenyurttan ev bakiyorum
evin tamamına yakın kredi kullandirabilecegini, bankayla anlasmasi oldugunu soyleyen gayrimenkul sirketlerine guvenmeli miyiz diye dusunuyorum. bilen varsa yardım edebilir :)
Herkese merhaba,
Eşim de ben de kamu personeliyiz. Aylık gelirimiz 116 bin tl. İlk evimizi almak istiyoruz. 1.8 milyon tl vakıftan 5 yıl vadeli 2.75 oranla kullanmayı düşünüyorum. Aylık ödemesi 61,5k. Bu gelire bu ödemeyle kredi kullandırırlar mı
Kullandirirlar. 2200 e kadar falan banko çıkar. Ziraatte çıkmıştı.
İlanların %70 i yalan.quote:
Orijinalden alıntı: NaughtyDoggBen de beylikduzu esenyurttan ev bakiyorum
evin tamamına yakın kredi kullandirabilecegini, bankayla anlasmasi oldugunu soyleyen gayrimenkul sirketlerine guvenmeli miyiz diye dusunuyorum. bilen varsa yardım edebilir :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eternalsunMutlaka masrafi vardir tasimanin sanirim? Bilen arkadaslar yazsa keske.
2 konut kredisi çektim 2 sinide yapılandırdım
sadece uygun faiz yakalamak gerek 1,79 u 0,99 a , 0,98 de 0,69a yapılandırmıştım
çok bir masraf çıkmadı ipotek ve dosya masrafı çıkıyor borçlar komik rakamalara çekmiştim şuan ki ekonomik duruma bakarsak :)
öyle taşımama gibi bir durum söz konusu olamaz taşırsın ama kamu bankalarına taşımak çile olabilir ben genelde halkbanktan ing ye taşımıştım özel banklara daha kolaydır...
şimdi 3 cü kredi bakıcam faiz düşecek gibi bu tarz piyasalarda ev almanın tam zamanı bence faize bakmadan ödeme gücünüz varsa yapıştırın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X