Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gfb_87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.114
Cevap
1.021
Favori
3.310.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17021703170417051706
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam size dm attim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konut kredisi çekilmiş, ipotekli daire alınır mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eternalsun kullanıcısına yanıt

Aldığınız teklif hayat sigortalı mı?

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

Hocam guzel soru ancak kafam oyle bir kazan gibi ki anlatamam ve bunu unuttum.

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt

ipotekti ev satılmaz borcu kapanmadıkça

• marto1 kullanıcısına yanıt
    Siz kredi cekip daireyi aldiginizda, bankanin ipotegi kaldirdigi soyleniyor.

• Geçen hafta vakıfbank şubesine gittim konut kredisi 2.75 di şimdi internette baktım 3.30 diyor şuan uygun bir banka var mı bilen

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    Evet, aynen o şekilde oluyor. Sizin kredi çekeceğiniz banka satıcının konut kredisi kullandığı banka ile yazışarak kredi kapatma tutarına bloke koyuyor. Kalan tutarı satıcıya aktarıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nulariziko kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayiz eş durumu ve gelirlerimiz bile aynı. Biz vakıftan 6 yıl vadeli çektik çok rahat çıkıyor

• onurnml O kullanıcısına yanıt
    Vakıftan 2.75 ten çektik

• Arkadaşlar merhaba, eşim ile birlikte ilk evimizi almak istiyoruz. Mesleklerimiz kabin ekibi ve mühendis. Aylık toplam gelir ortalama 120k civarı ekstralarla 150lere kadar gidiyor. Benim üzerimde an itibariyle aylık 45k ödemesi olan 6-7 taksidi kalmış 300binlik bir kredi var. Ayrıca 180/200 civarıda kredi kartları var tahmini ne kadar kredi kullanabiliriz? 1.7 civarı ihtiyacım olacak baktığım evlere göre. Kredi puanım an itibariyle 1190 görünüyor eşimin de aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 30 Ocak 2025; 12:11:17 >
  • markowic kullanıcısına yanıt
    Günce olarak 150 binin %50 sine kredi verildiğini düşünür isek, 75K yapar bundan da 45 düşerseniz, aylık takisidi 30K olan bir kredi çekilebilir. Limitin ne kadarının kullanıldığından bağımsız kredi kartı limiti de çekilecek krediyi etkiliyor ancak sizinkinde abartılıcak bir durum yok.

Tabi bu oranlar bankaların kredi verme iştahına göre değişir.

Kredi skorunun hiç bir önemi olduğunu düşünmüyorum, Takipte biri olmadıktan sonra. Son dört yılda kullandığım 6 konut kredisinden sonra oluşan tecrübelerime göre yazıyorum.

• Konut sigortasını bankanın istediği değil de farklı bir şirketten yaptırmış olan var mı? Banka Türkiye sigorta ile 8600 TL çıkarıyor, farklı bir şirketten 3200 lira teklif aldım.
    Mevcut sigortam 11 Şubat'ta bitiyor, 11 Şubat'tan önce farklı şirketten yaptırıp, sözleşmeyi bankaya götürsem problem olmaz herhalde.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt

Ziraat bankasında harici yaptırmıştım. 7500 civarı çıkan sigorta 3400 küsüre gelmişti. Banka kabul etti.

• 
Sayfa: önceki 17021703170417051706
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.