Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
34.368
Cevap
1.038
Favori
3.341.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17111712171317141715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba ne kadar iade aldınız? Değer mi iptal ettirip başka yerden yaptırmak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0110engin kullanıcısına yanıt

ben 2 gündür dışardan hayat sigortası teklifi verecek bir şirket/acente bulabilmiş değilim!!!

sanırım ülkemizde çok tercihedilen bir şey değil, konut kredisi dışnda.

bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

• Posmort3m kullanıcısına yanıt
    Web tapuda 6 ay sorgusu diye bir şey bana söylenmedi tapuda görünmüyorsa tamamdır isterseniz aynı gün tapuyu devredip başvurun krediye önemli değil. Kesin bilgi mi ?

• inanılır gibi deği gerçekten. olayınkolayı! adında 1 site var, onun dışında ilgilenen yok!!!

sistem çalışmıyormuş vs....

sanırım forumda da dışardan hayat sigortası yaptıran/yaptırabilen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 12 Şubat 2025; 15:20:37 >
  • Merhabalar konut kredisi çekmeyi düşünüyorum üzerime ev var.Alacagim ev 2.el ve 3 3.5 bandında bana ise 600 700 arasında bir kredi lazım.Kuveyt yüzde 15 ine kadar verecegini söyledi.Nereden en avantajlı kredi alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam yarı yarıya nerede buldunuz hayat sigortasını? ben hiç bir yerden teklif dahi alamıyorum.

• drybean D kullanıcısına yanıt

Satacaginiz ev için kredi kullandiysaniz ve borcu devam ederken satacaksaniz webtapu ya satti , üzerine ev yok bilgileri düşse de bankalar birligine kullandığınız konut kredisinin kapatildigi düşmüyor. 3 4 gun sürebiliyor. Üzerinizdeki konut kredisi göründüğünden yeni konut kredisine de basvuramiyorsunuz üzerinizde ev olmamasina rağmen. Çok onemli ve hiç okumadigim bir konu. Benim başımı yakiyordu o fazladan 4 5 gün.

• Banka beni aradı tehdit etti. Çektiğim konut kredisine bağlı zilyon tane sigorta vardı. Ben de onları tehdit ettim. Sürüm sürüm süründürürüm o bankayı da tehdit edeni de. Almak isteyen varsa iade yardımcı olurum. Pm atabilir.

• vaneyck V kullanıcısına yanıt

Araba yok mu kime sigorta yaptiriyirsunuz

Olayınkolayı sitesinden

o zaman ben de size bir öneride bulunayım, o siteden memnuniyetsizlik çok fazla görünüyor. Axa dan da fiyat almanızı öneririm. 3 gündür araştırmadığım yer kalmadı. En mantıklı, bilindik şirket olması sebebiyle de değerlendirmelisiniz diye düşünüyorum.

bu arada siz hayat sigortasını taksitle mi yoksa peşin mi ödeiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 13 Şubat 2025; 9:46:14 >
  • Merhaba, bir evim var diyelim. Bu evi bu hafta sattım ve 2 gün sonra ilk evim kampanyasına başvurabiliyor muyum? Sonuçta hiç bir evim olmamış olacak ve bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum?

• Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt

en kötü ihtimalle ektra ekspertiz ücreti, konut + dask çıkar. (banka değiştirince)

2,80 lerden şayet 2,00 'a inip de vaakıfbank ben yapılandırma yapmıyorum demez diye düşünüyorum

• eediz kullanıcısına yanıt
    Evinizi sattıktan sonra teknik olarak üzerinize ev görünmüyor ve başvuru yapabiliyorsunuz.Kanuni olarak engel bulunmuyor

• magic2 M kullanıcısına yanıt

hangi banka?

• İlk evim kredisi % kaç arkadaşlar. 25 yaşında çocuğum var. O çekebilir mi? Kendisi oturacak. Üniversitede okuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 13 Şubat 2025; 20:26:20 >

Fark etmez. 😂 Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir banka olabilir

• hesap kitaptan anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

mevcutta memlekette üzerime kayıtlı evim var, şuan kiradayım ancak 1.5m nakitim var üzerine 2m ekleyip ev almayı düşünüyorum.

aylık ödeme gücüm 100k sorum şu

malum 2. ev olacağı için %22.5 kredi çıkıyor bu da 800k filan ediyor işimi görmüyor.

birikim yapsam ayda 100k 20 ayda birikiyor (ev değerlenmesi ile birikimimimin değerlenmesi baş başa gitse) bu esnada kira da olduğumdan 240k kira kaybım oluşuyor.

fuzul veya eminevim gibi yerler ise

ayda 100k ödemeye karşılık eylül ayında 2 milyonu veriyor. bu işlemden 140 bin ücret alıyorlar. yani 6 ay da 600 ödemiş oluyorum kalan 1.4 milyon için 140 bin alıyorlar.

yani mantıklı mı değil mi işten anlayan bir arkadaş fikir verirse sevinirim

olayınkolayı bana, bankanın yaptırdığı sigorta ücretinin tam yarı fiyatı teklif verdi. ama banka kabul etmediği için edevlet üzerinden başvurdum. başvuru sonuçlanınca axa'dan da fiyat alırım. teşekkürler. benden banka peşin aldı hayat sigortası ücretini

• İyi günler herkese. Geçen aylarda da sormuştum ama cevabı bulamamıştım. Bu yüzden tekrardan soruyorum. Acaba Akbank’tan kredi alıp da agesa’nın hayat sigortasını iptal eden oldu mu? Agesa müşteri hizmetlerini arayarak mı iptal ediliyor? İptal süreci nasıl oldu ve iptalden sonra konut kredisinde herhangi bir değişiklik oldu mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 17111712171317141715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.