|
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (509. sayfa)
-
-
bende geçecektimde türkcell fesh etmiş diyorlar forumlarda vazgeçtim.
-
Bir esim geliştiremediler ya. Geliştirseler bende düşünüyordum 😥
-
sordum ben onu chatten bize öyle bir bilgilendirme olmadı dedi kızımı aradım çalışıyor telefonu
-
Netgsm'de Whatsapp kurulumu sonrası onay SMS'i geliyor mu? -
evet geliyor kullanıyoruz kızımın hattında
-
Teşekkür ederim. -
Beklenen tarifeden vazgeçtiniz mi? -
Asla vazgeçemem beklenen tarifeden asla... :)
Annem için düşünüyorum NetGsm'i. -
Vodafone mevcut müşteri tarifelerine zam geldi.
Misal 5 Mbps hız sınırlı limitsiz tarife 819₺'dan 950₺'ya, 10 Mbps hız sınırlı limitsiz tarife ise 949₺ dan 1049₺'a çıktı.
Tamamen hız sınırsız yoktu, oda 1249₺ olmuştur tahminimce, 50 GB bir tarifeyi de 650₺ olarak gördüm. -
:) aynen, altyapı yok, mecburum zaten. Diğer hattım için ben de düşündüm ama çok sorun var gözüküyor. Geçişi dün olanlardan hala sinyal alamayan varmış, takip ediyorsunuzdur konusunu. Kararsız kaldım. Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 6 Kasım 2024; 21:16:32 > -
Hocam merhaba 20 gblik tarifeye geçmek avantajlı mi sizce? Şuan Turkcelldeyim. Diğer yerlere baktım ama en uygunu olarak bunu gördüm. Var mı sizin denk geldiğiniz daha uygun fiyatlı paketler
-
Bu gidişle uygun olacak gibi hocam, daha bugün yeni Vodafone'a zam geldi maalesef.
Bir de Netgsm var, ama ilerisinin garantisi yok taahhütsüz olduğu için ve de banka ile haşır neşir iseniz sorun yaşayabilirsiniz. -
4 Gün sonra taahhüt sürem dolacak Turkcell'de. Hiç arayan soran da yok. :) 10 gb normal internet+10 gb sosyal medya olan paketi 160 liraya kullanıyordum. Karşıma çıkan en uygun paket mega 10 paketi o da 300 Tl. Daha uyguna şu anki paketimdeki internet oranında geçiş yapabileceğim bir paket var mı Turkcell'de acaba? Kamu personeliyim belki bunun faydası olursa.
Eskiden faturasıza geçip sonrasında faturalıya geçiyorduk uygun teklifler geliyordu devam ediyor mu acaba?
-
Turkcell faturalıdan faturasız a geçmek isteyenlere nasıl bir teklif sunuyor bilgisi olan var mı acaba -
2 ay önce 191 liraya geçirmiştim ailemdeki 3 hattı bu 20 GB a. -
Tüh kaçırmışız zam bize denk geldi.. Diğer operatörler de dahil olmak üzere bulduğum en uygun fiyat buydu
-
Türkcell de açıklanan yeni paket yok sanırım değil mi? 20-30 gb 300 350 tl arası. -
11 Kasımda belki olabilir mi bilmiyorum. Hala bekliyorum ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X