Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wert1903 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
10.325
Cevap
619
Favori
856.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    21 inde bitiyor, bekliyorum bakalım. Suanki fiyatlarla geçilmez.
  • yanumthe kullanıcısına yanıt
    Ben de kaçırdım bir hattım için. Kasım sonu bitiyor taahhüt. Çok cayma bedeli çıkıyordu. Şu an nerdeyse 2 katı fiyat.
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den dakika paketi seçin hocam Max 1 2 gb internet olsun, 2. Hat olarak da netgsmden data paketli alın keyfinize bakın.

Not: telefonunuz çift sim destekliyor ise eğer
  • Yok mu bir tarife falan kuruduk kaldık iyice. 15-20 GB civarı 300 TL altında olan yok sanırım.

• Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt

Maalesef desteklemiyor hocam. Teşekkür ederim öneriniz için.

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Hocam normalde ben Vodafone'luyum. Kız kardeşim Turkcell'de ve onun için bakıyordum uygun tarifelere.

Ben alttaki tarifeyi geçen sene bu aralar yapmıştım DH'deki bir arkadaş ücret karşılığı yapmıştı sağ olsun. Bunun taahhudu bitti akabinde 15 TL farkla yine aynı tarifeyi sundular bana. 25 GB İnternet + 3000 dk + 250 sms + aşım paketleri + sınırsız video, müzik, sosyal medya, iletişim pass paketleri 126 TL ödüyorum. Aynısını bulsaydım mükemmel olurdu ama bidaha hiç çıkmadı...

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

Bedava
  • Bana hat taşıma ile ilgili yardımcı olacak birileri var mı? Turkcelle 17 yıl süren ilişkimi kesmeye karar verdim. Artık faturasız kullanacağım. Hangi operator mantıklı? Hangisine geçmem avatanjlı olur. Davet vb. Kullanmak isteyen varsa kabul ederim
  • dekonline kullanıcısına yanıt

pttcell tarifeleri en uygun ve ilk 3 ay boyunca hangi tarife hat kullanıyorsan o kadar internette hediye veriyor

Ne güzel 2 sene rahat etmişsiniz, rastlasam ben de yapardım. Keşke şimdi de olsa böyle bir şey.
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Bu kampanya yeni başlamış sanırım bende geçmeyi düşünüyorum ancak volte felan çalışmıyor sanırım sanal olduğundan.

• Netgsm de yalan olacak sanırım gençlik.

Hep Turkcell'in yüzünden...
  • adamların çökmediği bir şey yok. ucuz bir alternatif olmasın diye adeta yemine etmişler el birliğiyle.

netgsm'e de darbeyi vurduklarına göre, yarın bugünden daha kötü olacak, tekel kardeşler olan gsm operatörlerinin fiyatları uçacak... yapanın edenin izin verenin de yatacak yeri yok..

Size ne zaman 15 TL farkla sundular bu tarifeyi hocam?

• Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt

Hocam iphone 13 de sanırım bir fiziksel bir e sim oluyor. Bu dediğiniz yöntem iphone 13 uygun mu ?

• Netgsme devasal zam gelmiş.%68.....
  • fathTR kullanıcısına yanıt

hala fiyat olarak en ucuzu gibi gorunuyor, kaliteyi bilmiyorum tabii. son birkac gundur millet illalah etmistir muhtemelen

• Netgsm şu an itibariyle yalan oldu gün içerisinde düşük baket fiyatlarına zam yapıldı yüksek İnternet baketleri kaldırdılar bir çok eksiği olup nasıl olacağı suanlik belli olmayan operatörü tercih etmek artık mantıklı değil bu millete ekonomik tarifeleri reva görmeyen namussuzlar istediğiniz oldu sevinin böylede yazdığım için forum ailesi kusuruma bakmayın
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Suan vodafoneden bile pahali kalite yok benim gibi duranlar fiyattan dolayi duruyordu ben hatti uygun tarife bulhrsam tasiyacagim
  • matrix-61 kullanıcısına yanıt
    bende hatti baska gsm gececegim
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.