Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yavuzpoyraz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.323
Cevap
618
Favori
856.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben TT'deyim, sormadım onu, bilmiyorum.
  • Türk_o kullanıcısına yanıt

Son fatura ve kalan TKÜ çıkar hocam.

• Netgsm zam mı yaptı tarifelere?
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Evet
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Maalesef, Turkcell zoruyla.
  • Güncel adam akıllı tarife olmaması sebebiyle 2 farklı hattımızın turkcell kontratlarını yeniledim.

1. Hat = 15gb+1000dk+100sms 360tl. İlk 3 ay 50 tl indirim ve 10gb hediye internet

2. Hat = 20gb+1000dk+100sms 340tl. İlk 3 ay 50 tl indirim ve 10gb hediye internet
  • 11.11 kampanyası yok mu ?

• numara değiştirme ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara bazı sorularım olacaktı;

örneğin son 7 haneyi değiştirebiliyor muyuz ya da kaç haneyi değiştirebiliyoruz,

bayi/online/müşteri hizmetleri hangi kanaldan değiştirilme yapılıyor,

operatörlerde güncel numara değiştirme fiyatları nedir,

ve numara değişikliği yapıldıktan sonra sistem kendini yeni hat olarak tanımlayıp 90 günlük başka operatöre geçiş sınırlaması koyuyor mu?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

İlk üçünü sabit tutup değiştirme durumu olmaz, komple değişir. Türk Telekom'da uygulama içinden yapılıyordu, ben değiştirdiğimde yeni hat olarak algılayıp başka operatöre taşıma işlemini kabul etmemişti.

• AlmostFly kullanıcısına yanıt

3 ay 50 TL indirim nasıl oluyor acaba? Ben de 20 GB olandan 2 hattımı yenilemek istiyorum ancak 50 TL olayını göremedim.

Hattım bimcell de iken numara değişikliği yaptım komple değişti 0546 alan koduyla başlıyordu 0554 vardı ondan seçti ve seri numaraydı baya güzel 0554 **4 ***4 şeklinde. Müşteri hizmetlerini aradım yaptım işlemi 136.52 TL ücreti var ve numara değişikliği yaptıktan sonra 90 gün beklemek zorundasınız bizzat denedim Turkcell e taşımaya çalıştım ama 90 gün kuralı olduğu için taşıma talebim red yedi.
  • techturch T kullanıcısına yanıt

Online özel hocam. Turkcell mobil uygulamasını indirin, orada belirtiyor.

• Expert#Ali E kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Acaba bu tarifelere nasıl geçiliyor? Benim de taahhüt bu ay bitiyor.

• Serciey kullanıcısına yanıt
    peki numara degistiginde ayni sim kartla mi devam ediliyor hocam? yeni bir sim kart degisimi soz konusu oluyor mu? bir de sim blokesi olusuyor mu?
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    ben de bimcell’den hat aldim ve numarayi degistirmek istiyorum. zaten 90 gun kisit var, bir de degisiklik oldugunda bir daha 90 gun kisit koymasi 6 aya tekabul edecek o zaman.

peki o numaralari sistem mi oneriyor yoksa biz kendimiz belirleyebiliyor muyuz? bir de icindeki paketler veya tl
    bakiye aynen yeni numaraya aktariliyor degil mi?
    Numaraları saydı bana 0505 0506 0507 0551 0552 0553 0554 0555 alan kodu şeklinde ama sadece 0554 lü numaralar vardı diğerlerinde yoktu. Bide 0505 de vardı sanki yanlış hatırlamıyor isem. İçindeki paket bakiye hepsi aynı şekilde yeni numaraya yükleniyor. Numara değiştirirken bi kod geliyor. MH istiyor onu verince bi anda hattan düşüyor sonra aç kapa yapınca yeni numara aktif oluyor. Yeni numara aktif olunca 90 gün sonra taşıma olur bence 6 ay olacağını zannetmiyorum siz hattı ne zaman aldınız bilmiyorum ama mantıken dediğim gibi olması gerekir.

Edit: Numara değiştirme konusunda size numaraları sayıyor siz içinden seçip beğeniyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 11 Kasım 2024; 12:22:35 >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    anladim hocam tesekkur ederim. hatti gecen ay almistim. ben aldigim hattin 90 gunluk bitis gununden sonra bir daha 90 gun daha eklenecegini dusundugumden 6 aya cikar diye sanmistim. eger numara degisikligi tarihi baz aliniyorsa dediginiz gibi bu durumda farkli isler tabii.
  • Vodafone;

Günlük 11 GB hediye!

Sadece bugüne özel.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

11 Kasim'a ozel 12.11.2024 13:46 tarihine kadar gecerli 11 GB internet hediyeniz hattiniza tanimlandi, keyifle kullanin. B003

Çıkan ankete katılın, ardından günlük 11 GB hediye geliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aylık 500 -1000dk 5 gb civarı yeterli ne önerirsiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 11 Kasım 2024; 14:27:5 >
  • 250DK + 100SMS + 2Gb lık civarında paket arayışımdayım.

en uygun fiyatlı paket hangi operatörde?

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.