Şimdi Ara

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
5
Favori
94.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

ADSL KABLOSUNDA SKINTI YOK HOCAM V TELF KABLOSUNDA SIKINTI VAR ORDAN ADSL MODEM E GIDIYOR YA 1 ince giriş onu 4 parça halinde bagladım onda sıkıntı var.

sana başka bir soru sorsam hocam 8 portlu switch alacagım
    1) EDİMAX SWİTCH FAST ETHERNET HUB 8 PORt siyah renk
    2) CNET 8 PORT SWİTCH HUB DAĞITICI ADAPTÖR beyaz renk

hangisini almamı tavsiye dersin ikiside aynı para 15 tl 2. el sorunsuz.

slm.
    ADSL telefon aynı kablo zaten. splitterden sonra bölüyorsan zaten 17-18 metre bile zayıflatır.

hub'la ilgili en güzeli sıfır alman. @extralarge guzel link vermis.
  • swıtch ı aldım edımax 8 portlu 15 tl ye. ayrıca ben splitter kullanmadım kı.1 ucu tlfda paralel oluşturma şeklımızı anlatayım komşunun duvar ıcı hattı ıle benım duvar ıcı hattını bır gecırdık aynı hatta bırlestırdık tek noktadan komsunun evınden sonra 4-5 parça var sıkıntı sanırım orada
  • tp-link WN7200ND
  • quote:

Utkan hocam acces poıntte bu ayzan nedir F8-D1-11-3F-DF-62 bu kablosuz baglanan kimki bende yok fıltrede nasıl baglanmıştır sence

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ??

slm.
    o senin 5210g'nin kendi mac adresi olmasın
  • doğru filtreyi sen koydun daha ne olcak dogru kardeş.şimdi bana hd uydu alıcı hakkında bır bılgı verebılecegın adres varmı forumda hd uydu alıcı 3 canak baglanacak bınada dagıtımlı olarak sıfrelerı fln kırcak dunyadakı cogu kanalı ızleyecegım dreamboz hd 800 klonlu önerıyorlar ama bilemiyorum aldım dıyelım servere para fln vercekmışım nasıl olacak
  • quote:

doğru filtreyi sen koydun daha ne olcak dogru kardeş.şimdi bana hd uydu alıcı hakkında bır bılgı verebılecegın adres varmı forumda hd uydu alıcı 3 canak baglanacak bınada dagıtımlı olarak sıfrelerı fln kırcak dunyadakı cogu kanalı ızleyecegım dreamboz hd 800 klonlu önerıyorlar ama bilemiyorum aldım dıyelım servere para fln vercekmışım nasıl olacak

evet cccam stabil dreamboxlar var. ama server alman lazım. aylık 20 ila 50 lira arası istiyor severciler.
    cihazı ethernetle internete bağlıycaksın, server aldığın yerin sana verdiği ip adresi, kullanıcı adı ve şifre ile
    giriş yapacaksın ve cihaz şifreli yayınları açıcak. ama şu sıra serverlerin hepsinde sorun var dt ve ds açılmıyor diye biliyorum.
  • hocam aylık 20 ile 50 tl verdikten sonra direk digitürk lig tv li paketini alırım o da 50 tl bana böyle ucuz yollu lazım ama cogunkanalın şifresi kırılcak fln
  • 5110g aldım fakat kurulumu yapamadım nasıl yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

5110g aldım fakat kurulumu yapamadım nasıl yapılıyor

slm
    eğer wifi yayın yapacaksan bu konunun 2. sayfasındaki anlatımı aynen uygula.
    zaten 5210 ve 5110 un ayarları aynı.
  • utkan hocam kolay gele.senden daha öğreneceğimiz çok şey var.şimdi ben fishnet ar 1100 modemi cıkardım tp link 8840ı kurdum,fıshnet ar 1100 modemi bir arkadasıma verdim o da kablosuz wirelles adaptör olarak (yani alıcı olarak) kullanacak acaba ayarları nasıl yapmak gerekir yardımını bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

utkan hocam kolay gele.senden daha öğreneceğimiz çok şey var.şimdi ben fishnet ar 1100 modemi cıkardım tp link 8840ı kurdum,fıshnet ar 1100 modemi bir arkadasıma verdim o da kablosuz wirelles adaptör olarak (yani alıcı olarak) kullanacak acaba ayarları nasıl yapmak gerekir yardımını bekliyoruz.

malesef olmaz. sen wpa şifreleme kullanıyorsun.
    modemler access pointler gibi direkt wifi ağlara client yani kullanıcı olamaz.
    ancak wds dediğimiz sistemle mevcut wifi ağlara girebilirler. bununda ön şartı
    wep şifreleme kullanmak. bütün cihazların aynı wifi kanalında olmasıdır.
  • utkan hocam bana bağlanmayacak zaten o arkadaş başka bır komşunun kablosuz modemine bağlanacak olmaz mı ar-1100 modemle SSID fln diyorlar başka formlarda kablosuz köprü fln diyorlar ben çözemedim açıkçası yani benim arakdaşım komşunun kablosuz modeminden sinyal alıp pc ye verip internete gircek sadece bunu yapacak bunun için.
  • utkan hocam dün web cam aldım .fly oml 300 modeli. cd sinde wındows 7 drıver yok bende de wındows 7 yukluhttp://forum.donanimhaber.com/m_38749954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38749954 bu sayfadalıkerı yaptım yine de olmadı ama xp yuklu olan pc de calısıyor sıkıntı vermıyor wındows 7 yı de kaldırıp xp yuklemek ıstemıyorum nasıl halledebılırız yardımcı olurmusun?
  • netmaster wu-150 kullanıyordum çekiminden pek memnun olmadığım için oynaya oynaya en sonunda bozdum şimdi en iyi çeken hangisi oluyor alfa mı tplinkmi karmakarışık bilgilerle dolu heryer alfaysa hangi modelini tavsiye ediyorsunuz ve nerden almamızı tavsiye ediyorsunuz yardımlarınız için teşekkürkler(backtrack kullanıyorum)
  • quote:

utkan hocam dün web cam aldım .fly oml 300 modeli. cd sinde wındows 7 drıver yok bende de wındows 7 yukluhttp://forum.donanimhaber.com/m_38749954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38749954 bu sayfadalıkerı yaptım yine de olmadı ama xp yuklu olan pc de calısıyor sıkıntı vermıyor wındows 7 yı de kaldırıp xp yuklemek ıstemıyorum nasıl halledebılırız yardımcı olurmusun?

vista driveri kurun
  • free blood en ıyı alıcı olarak 7200nd derim.eğer bina dışında bir yer ise 5210g al derim.bizdehesapli.com da 7200nd en ucuz arama yaptım bugun ben
  • ilker yani alfa falan hikayemi genellikle onu tavsiye etmişler en iyisi tplinkmi ben en iyi çekeni almak istiyorum vericim bina dışında ve backtrack kullanıyorum
  • 5210g pek performanslı bi alete benzemiyor bu netmasterdan daha iyi performans vericeğine eminmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeBLood

5210g pek performanslı bi alete benzemiyor bu netmasterdan daha iyi performans vericeğine eminmisiniz?

slm.
    netmaster adaptörü eğer kendi üstündeki antenle ve içerde kullanıyorsan dışarıya kuracağın 5210g üzerinde 12 dbi
    yönlü panel anten olduğu ve dışarı kurduğun için netmaster'a epey fark atar.
    yalnız cihaz access point olduğu için bactrack ta felan monitör modu gibi şeyler desteklemez.
    eğer illa backtrack dersen alfa 1 watt 036h al. 18 dbi bi panel bağla alfaya ve paneli
    dışarı kur. en güzel verim o şekilde olur.
    yalnız antenle alfa arasındaki kablo en fazla 1 - 1,5 metre olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.