1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete
quote:Orijinalden alıntı: spyfox1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete valla acılı bişey yeyince gitmeyim diye dua ediyorum ama hergün mutlaka gidiyorum yani 24 saat
quote:Orijinalden alıntı: spyfox1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete quote:Orjinalden alıntı: spyfox 1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete gitmeme
quote:Orijinalden alıntı: spyfox1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete quote:Orjinalden alıntı: spyfox 1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete hayır sen anlamadın 1 hafta buyuk tuvaletimi yapmadım ( bu mantıklı acıklama icin bana tesekkur plz
quote:Orijinalden alıntı: Dantequote:Orjinalden alıntı: spyfox 1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete gitmemeAlıntıları Göster evet yanlış okumuşum kusura bakmayın bende 1 hafta hiç gitmemiştim
quote:Orijinalden alıntı: spyfoxevet yanlış okumuşum kusura bakmayın bende 1 hafta hiç gitmemiştimAlıntıları Göster askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum
quote:Orijinalden alıntı: darendeliaskere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorumAlıntıları Göster Niye gitmediniz ki? Yok bir hafta, yok dokuz gün. Gidin rahatlayın.
quote:Orijinalden alıntı: darendeliaskere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorumAlıntıları Göster bu nebicim konu
quote:Orijinalden alıntı: gaelbu nebicim konu Alıntıları Göster ben küçük tuvaletimi 24 saat tuttum rekor olsun diye
quote:Orijinalden alıntı: scopusben küçük tuvaletimi 24 saat tuttum rekor olsun diye Alıntıları Göster kesin atiyosun 1 hafta ne yedin ne ictin ve nasil icerde kaldi tasmadimi
quote:Orijinalden alıntı: scopusben küçük tuvaletimi 24 saat tuttum rekor olsun diye Alıntıları Göster saatte bir giderim
quote:Orijinalden alıntı: tırtılcıkkabızlık yarışı? 2 gün en fazla.. o değilde yemek yememe ve masturbasyon yapmama rekorunuz kaç?merak ettim en fazla ne kadar olabilir bunlar diye..
quote:Orijinalden alıntı: tırtılcıkkabızlık yarışı? KAbızlık yaşamış olanlar bilir.z.çmak kadar güzel birşey yoktur. Bu arada bu başlığın gereksiz mesajlara transfer olmasını talep ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: darendeliaskere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu...
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu...Alıntıları Göster Abi siz hiç ishal oldunuz mu
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan quote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu...
quote:Orijinalden alıntı: Empyriumquote:Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan quote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu... Alıntıları Göster ya bu kadar tuvalete gitmeyen adam da manyak basur olur yaw ben her gün gidiyorum