1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete
quote:Orjinalden alıntı: spyfox 1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete gitmeme
quote:Orjinalden alıntı: spyfox 1 hafta seni yapıştımışlardır oraya tuvalette vakitmi geçer 1 hafta okulun fln yokmu senin tv mi koydun tuvalete hayır sen anlamadın 1 hafta buyuk tuvaletimi yapmadım ( bu mantıklı acıklama icin bana tesekkur plz
2 gün en fazla.. o değilde yemek yememe ve masturbasyon yapmama rekorunuz kaç?merak ettim en fazla ne kadar olabilir bunlar diye..
KAbızlık yaşamış olanlar bilir.z.çmak kadar güzel birşey yoktur. Bu arada bu başlığın gereksiz mesajlara transfer olmasını talep ediyorum.
quote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu...
quote:Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan quote:Orjinalden alıntı: darendeli askere ilk gittiğimde 9 gün gitmedim nedenini bilmiyorum abi senin için kokmuştur yahu...