durumum içler acısı...benim sevdiğim kızın en yakın arkadaşı(benim kızı sevdiğimi bilmeyen yok ama o beni sevmiyormuş) benden hoşlanıyormuş.. benim en yakın arkadaşım da ondan hoşlanıyor ne yapmam gerekiyor...iki arada bir derede kaldım...Sırf sevdiğim kıza gıcıklık olsun diye çıkmak istiyorum..ama en yakın arkadaşıma ayıp olucak bilmiyorum ne yapmam gerekiyor
unut o kızı derim unutmazsan bi kız için en yakın arkdaşını silmek zorunda kalıcaksn ve bu da çok kötü bi durum sen kendi sevdiğine yol al
bence yan yatır.. pardon o kasaydı dimi
Grup yapın. Üçünüzde mutlu olun.
arkadaş bu konu için foruma üye olmuş bence
hadi sevsen neyse inat urunaymış bide ayıp düşünmen bile.arkadaşınada söle alttan alttan vaz geçsin o kızdan sana göre diil filan de.aehu
ne alaka?? 2 aydır burdayım meyanı hatırlıondr dmi
Sen de onun en yakın arkadaşının sevdiği kızdan hoşlan ödeşirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: cemturk
O böyle olur.
en yakın arkadaşına söyle o izin veriyorsa çık yoksa çıkma
hani çıkınca da ellerim okşarım dersen (bizim arkadaş gibi) arkadaşını satabilirsin veya kıza bu ilişkiden kimsenin haberi olmasın dersin
ondan sora yayarsan yayarımı yersin dersin
Ziyaaaaa
ne alakaysa
quote:
Orjinalden alıntı: @yk!_!t
durumum içler acısı...benim sevdiğim kızın en yakın arkadaşı(benim kızı sevdiğimi bilmeyen yok ama o beni sevmiyormuş) benden hoşlanıyormuş.. benim en yakın arkadaşım da ondan hoşlanıyor ne yapmam gerekiyor...iki arada bir derede kaldım...Sırf sevdiğim kıza gıcıklık olsun diye çıkmak istiyorum..ama en yakın arkadaşıma ayıp olucak bilmiyorum ne yapmam gerekiyor
herşey gider en son sana dost kalır Sakın o hatayı yapym deme !!! (DOST TÜM KIZLARDAN ÖNEMLİDİR)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme