Şimdi Ara

en yakın dostum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir arkadaşım var ama sözde kanka dediklerinden değil. 3 yıldır arkadaşız ve gercekten beni her koşulda anlayabilen her derdimi dinleyebilen biri. Yani birgün birbirimizi görmesek özleriz, hep aynıdır fikirlerimiz, beraber kardeş gibiyiz. Ama son zamanlarda içimde tuhaf bir duygu var. Onu çok seviyorum ama etrafımdaki insanlar (özellikle de benim çok değer verdiğim diğer arkadaşlar hocalar vs) hep beraber hareket etmemize ve fikirlerin bnden çıkmasına ramen onu yükseltir yüceltir oldular. Hep 2.planda oluyorum ister istemez. Onu hala çok değerli bulup kardeşim gibi görmeme ramen içimde tuhaf bişiler var. Kırgınlık ve kıskançlık arası. Ben böyle hissetmek kıskanç biri olmak ve arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşına fikirlerini çalmaması gerektiğini söyle.
  • Onu sevebilirsin fakat butun fikirlerini paylaşmak zorunda degilsin. Fikirlerini kendin uygulamaya koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coldcoffee C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla görüşmeyin her gün arkadaşınla takılcağınla 2 günde 3 günde bir takıl böyle 1-2 ay devam et sonra düzelirsiniz bana da oluyordu bir aralar bu çözümü yaptım işe yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.