Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En En En yeni ötv zamlarında görüşmek üzere...
  • başkanlık sistemi olsa bunların hiçbiri olmazdı
  • dubule yol
  • Amaç yerli otoyu desteklemekmiş.Yani batık ekonomiye yeni kaynak yaratmak filan değilmiş...
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Yahu zaten birilerinin istediğini yapmayan adamı başa getirirler mi bu memleket her zaman böyleydi.ilk önce beni doyur sonra diğerlerini doyur.en son olarak vatandaşa da bişeyler kalır.
  • Bakalım ne zaman forumda 130 000'e Astra mı alsam Focus mu alsam diye konular göreceğiz?
  • 40 bin Tlye kadar VW lere de %45 - 40 bin ve 70 bin arası %50 - 70 bin TL yukarısı %60 ÖTV. sonrasına bakmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Lan lütfen araba almayın ya..lütfen..

Hiç arabası olmayana bi şey demiyorum.ihtiyaçtır ama ben dahil arabası olan nolur yenileme peşine, "olm şu araba süper olmuş lan, mutlaka almalıyım" kafasına girmesin ya..

Şu ötv yi kdv yi indireyim de vatandaşlarım daha rahat ulaşabilsinler otomobile, diğer mallara, yerli üreticiye de teşvik vereyim bi miktar daha ucuza ürün satsın, hem satış yükselsin, hem istihdam yükselsin hem de ben sürümden daha fazla vergi kazanayım..

Demeyip de ölümüne, acımasızca, vicdansızca zaten dünyada görülmedik bilinmedik vergiler icat edip bi de onları her sene görülmemiş şekilde arttırmak nedir..

Elinde malı olan onunla idare etsin abicim..bunların yanlış politikalarını, görülmedik lükslerini finanse etmeyin..

Hiçbir lükslerinden vazgeçiyorlar mı..yok..

Vermeyin bunlara para.

Hocam siz ne kadar almayın deseniz de ülkede binlerce firma var. En kötü 5 personeli olan adam bile en kötü 2 aracı var. Firmaların kiraladığı araçlar zaten yeterde artar adamlara. Ayrıca ben iphone 7 ye kim 3000 tl para verirde alır diyordum adamlar mağzaların önünde sabahladı. senin paran benim param yetmez almaya ama çevremde o kadar iphone 7 si bmw si olan insan var ki adamlar sırf sıkıldıkları için telefon ev ve araba alıyorlar. Onlar için araba pahalıysa pahalı artık ucuzlucak hali yok. Türkiye de şimdiye kadar ne ucuz kalmış ki araba vs ucuzlasın. Türkiye de bu gün ne alırsan al emin ol yarın daha pahalı olacak.

• YIL :2023
    YER :TÜRKİYE
     EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN
  • Oooh c 200 d amg 217 bin

C 180 amg 193 bini bulmuş yüzde 60 vergi ile

Premium satışları iyice artar artık.

Ne kadar kazık o kadar iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 25 Kasım 2016; 17:8:18 >
  • Seneye de otv affi cikar otv odemeden aliriz.panik yapmayin :)
  • AB' ye her türlü sallayıp bugün ÖTV zammından dolayı üzülenlerin milliyetçiliğine söyleyecek sözüm yok. Sallamayıp gerçekçi olanlara lafım yok. Onların parası vardır, biriktirmiştir, kredi çekmiştir, hayalidir, alır almak ister vs. vs.

Ama sanal sosyal medyalardan her türlü sallayıp bugün merco audi forumlarında, yarın iphone 8 iphone 9 peşinde koşarak AB' ye sallanmaz. Hem patronum sensin diyeceksin, hem de patrona sabah akşam giydireceksin.

Kusura bakmayın beyler. Üretmiyor tüketiyoruz, hem de deli gibi tüketiyoruz. Ne sanayileşme adına ne teknoloji ne bilişim adına hiçbir projemiz yok. Bu yüzden bu bahsi geçen ürünler anlamında, ticaret anlamında adamlar patron biz çalışanız. Gerçekten üzülüyorum ülkemin haline. Öyle içi boş kalıyor ki anlatamam. Herkes ülkesini seviyordur bundan şüphem yok. Ancak birşeyler yapmaya gelince kaçımız "al bu malını da istemiyorum" der internette orda burda söylediklerinin yanında merak ediyorum. Buna ben de dahil. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

Seneye de otv affi cikar otv odemeden aliriz.panik yapmayin :)

Umarim çıkmaz af filan, vatandas ayni urune otv az ulasamamali. Vatandaslar arasinda ayrima girir demokratik olmaz ki hukumet zaten demokratik olmayan uygulamalara hic yanasmiyor
  • Herkes isyan etmiş, saymış sövmüş, özgür iradelerini kullanarak istedikleri siyasi partiye oy verenlere hakaretler havada uçuşmuş ama birazda kendinizi sorgulayın. Sizce bu zamlardan sonra araç satışları düşecek mi? C sınıfı bir araç icin 3-5 sıra beklemeler bitecek mi? Hiç sanmıyorum. Nasıl yaşıyorsunuz öyle yönetilirsiniz
  • Sifir araclara zam gelince 2. el arac sahipleri de satis fiyatlarini yukari cekmez mi?
    Neden sifir alan dusunsun ki?

197 bin TL C180'in 2. eli 120 130 binde mi kalir hic...
    Boku yedik ki ne yedik belli degil.....
  • Yuh ya yuh
  • Yenil yilda neler olacak bakalim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Dün 200bin tl satış fiyatı olan 1.6 motor aracın yeni ÖTV ile oranı 220bin 689tl oluyor.

saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

quote:

Hiç arabası olmayana bi şey demiyorum.ihtiyaçtır ama ben dahil arabası olan nolur yenileme peşine, "olm şu araba süper olmuş lan, mutlaka almalıyım" kafasına girmesin ya..

Şu ötv yi kdv yi indireyim de vatandaşlarım daha rahat ulaşabilsinler otomobile, diğer mallara, yerli üreticiye de teşvik vereyim bi miktar daha ucuza ürün satsın, hem satış yükselsin, hem istihdam yükselsin hem de ben sürümden daha fazla vergi kazanayım..

Demeyip de ölümüne, acımasızca, vicdansızca zaten dünyada görülmedik bilinmedik vergiler icat edip bi de onları her sene görülmemiş şekilde arttırmak nedir..

Elinde malı olan onunla idare etsin abicim..bunların yanlış politikalarını, görülmedik lükslerini finanse etmeyin..

Vermeyin bunlara para.

Hocam siz ne kadar almayın deseniz de ülkede binlerce firma var. En kötü 5 personeli olan adam bile en kötü 2 aracı var. Firmaların kiraladığı araçlar zaten yeterde artar adamlara. Ayrıca ben iphone 7 ye kim 3000 tl para verirde alır diyordum adamlar mağzaların önünde sabahladı. senin paran benim param yetmez almaya ama çevremde o kadar iphone 7 si bmw si olan insan var ki adamlar sırf sıkıldıkları için telefon ev ve araba alıyorlar. Onlar için araba pahalıysa pahalı artık ucuzlucak hali yok. Türkiye de şimdiye kadar ne ucuz kalmış ki araba vs ucuzlasın. Türkiye de bu gün ne alırsan al emin ol yarın daha pahalı olacak.

Ya kendimiz irade gösterip almayacaz..ya da bu dolar artışı, kriz, ötv yüzünden alamaz hale gelecez..

Ben kendi insiyatifimle gidip bu adamların lüksünü sarayını finanse etmeyeceğim..

Şu ötv artışından alacağın arabaya gelecek atıyorum 7 bin liralık artış direkt senin cebindeki parayı bunlara ekstradan vermen demek..

Artık yeter..

Ne olursa olsun istedikleri parayı toplayacaklarını düşündükleri için bu kadar umursamazlar..

Filo falan bi yere kadar..

Bireysel alıcı almasın, satışlar yüzde 30-40 bi düşsün, toplanan vergi bi azalsın bak neler oluyor..ne indirimler ne kampanyalar..

Satışların yüzde 40 düşmesi demek vergi gelirinin düşmesi, insanların işsiz kalması, birçok işyerinin kapanması demek..

Bunu 2009 da göze alamadılar yine alamazlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

quote:

Vermeyin bunlara para.

Ya kendimiz irade gösterip almayacaz..ya da bu dolar artışı, kriz, ötv yüzünden alamaz hale gelecez..

Ben kendi insiyatifimle gidip bu adamların lüksünü sarayını finanse etmeyeceğim..

Şu ötv artışından alacağın arabaya gelecek atıyorum 7 bin liralık artış direkt senin cebindeki parayı bunlara ekstradan vermen demek..

Artık yeter..

Ne olursa olsun istedikleri parayı toplayacaklarını düşündükleri için bu kadar umursamazlar..

Filo falan bi yere kadar..

Bireysel alıcı almasın, satışlar yüzde 30-40 bi düşsün, toplanan vergi bi azalsın bak neler oluyor..ne indirimler ne kampanyalar..

Satışların yüzde 40 düşmesi demek vergi gelirinin düşmesi, insanların işsiz kalması, birçok işyerinin kapanması demek..

Bunu 2009 da göze alamadılar yine alamazlar..

Hocam ben zaten hayatımda sıfır araba alamdım sadece motosiklet aldım. Aracımı da 2. el aldım. Dizel 3,80 civarından bir anda 4,30 a geldi ses soluk yok. Şimdi araçlara zam geldi emin ol yine ses soluk çıkmıyacak. Eğer ki indirime gidilirse çöken ekonomi daha beter hale gelecek. Devletin en büyük ekmek teknesi arabalar köprüler. Yakında köprülere de zam gelir. Benzin yine 5 tl bandına ilerliyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.