Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kur artışı göz önüne alinmasa 77binlik araç 79700 liraya çıkıyor yalan söylemiş yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüks merakımız çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

64 bin

Araç ötv düzenlemesinden etkilenmiyor.Ancak fiyatının değişmeyeceğini söylemek de doğru olmaz.Eğer bir üst sınıf olarak satılan golf ve jetta'nın polo ile arasında çok fiyat farkı oluşursa vw poloya zam yaparak aradaki farkı azaltma yoluna da gidebilir.
  • hükümetimiz sağolsun. ne yapıyorsa halkı için yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Ya fiyatları bilen biri karşılaştırmalı olarak yazsada anlasak ne kadar zam geldiğini.

Mesela;

Polo 1.4 DSG 60 bindi 63 bin oldu.

C180 200 dü 220 oldu gibi.

Programı var
    İstediğiniz aracı hesaplayabilirsiniz hocam.

https://forum.donanimhaber.com/m_122064754//tm.htm#122064754
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

porsche macan ne kadar oldu acaba..

Fiyatı ne kadardı ?
  • Babam heves etti arabasını değiştirecekti,40.000₺ zam gelmiş geçen aya göre,amaçları ne bu yöneticilerin.

• Nereye gidiyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

Yetmez ama evet

Yetmez ama evet

Yetmez ama evet

• Küba'da otomobil vergileri.

http://m.ahaber.com.tr/dunya/2014/07/03/kubada-otomobil-almanin-bedeli-175-yil

• quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

finlandıya vatandaşı olmak için ne yapmamız lazım ?.

yaz tatilinde deniz kıyısında gözüne bir finli turist hatunu kestir. tenhada tecavüz et, sonra da evlen. YTD

Bu nasil bir oneridir Allah askina ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    Limite geldim artık hocam. Bunaldım bu ülkenin sırtıma yüklediği cefadan, eşşekler gibi çalışıp hakettiğim 3 kuruş parayı 3 ay sonra bir zahmet almaktan, liyakat yerine adam kayırmayla devlete doldurulan eline paspas vermeyeceğim mevki sahiplerinden, bir hafta sonrası için bile plan yapamamaktan, bırakın benim komik haftasonu planlarımı 1-2 yıl sonra tanıdığımız ülke yerinde kalacak mı diye dertlenmekten..

Bir de onun bunun yalamaları sıkıntıların varlığını inkar için cambazlıklara girmiyorlar mı böyle patlıyorum işte
  • Parasız kaldılar.. Borç gırtlağa kadar...üretime dayalı politikalar olmayınca milletin cebine bakarsın.. böyle

• Hükümetin yaptığı bazı işleri sevmiyorum(özellikle ekonomi alanında) bazılarını da taktir ediyorum ama birazcık dişimizi sıkmamız gerekiyor sanırım arkadaşlar araba almama konusunda. Şirket sahipleri ne yaparsa yapsın biz daha az tüketmeliyiz. Şu anda büyük kriz kapıda parayı elde tutmak faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

finlandıya vatandaşı olmak için ne yapmamız lazım ?.

yaz tatilinde deniz kıyısında gözüne bir finli turist hatunu kestir. tenhada tecavüz et, sonra da evlen. YTD

Bu nasil bir oneridir Allah askina ya.

Ee yasa bu. Yasayi çıkarılırken sıkıntı yok, çıkar için kullaninca suçlu biziz...

• Umarim satislar sifira iner.... Millet rahatlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Kur artışı göz önüne alinmasa 77binlik araç 79700 liraya çıkıyor yalan söylemiş yani

Ellerine ötv tablosu vermişler, almayı düşündüğüm aracın Türkiye geliş fiyatı 44 bin TL, %50 lik dilime giriyor dedi, %5 lik ötv artışı var. Dediğiniz gibi %5 lik artışla o civarlarda, bilmiyorum bayi karını vesaireyi mi koydu, zaten heyecandan ilk başta %60 olarak hesapladı. Yalnız hepsi tedirgin, araç satmaktan çok gelecek kriz de işsiz kalma korkusu çökmüş insanlara. Bu ötv zammından en çok etkilenecek olan VW grubu. Ayrıca satılıp parası alınmış ve sipariş verilmiş fakat faturası kesilmemiş araçlar var, bu zarar kimden çıkar ben de merak ediyorum. Millete parasını iade mi edecekler, ya da parasını veren aracı ötv zamsız istemekte ısrar mı edecek, iş mahkemelik mi olacak, kabak kimin başın da patlayacak gerçekten karışık bir durum.

• #BaşbakanYıldırım: Ayakta kalmanın yoluna bakacağız, tedbirini alıyoruz.

Vaziyet alın, arkanızı duvara yaslayın bu daha başlangıç. Yıllardır parayı betona gömmenin bedeli ağır olacak.
  • Ham fiyatı 60000 olan herhangi bir 1600 motor aracın ötvsinin kdvsi 10000 lira tutuyor. Dünyanın hiç bir yerinde böyle saçma bir vergilendirme olan başka bir devlet yoktur
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.