Şimdi Ara

en yüksek ekran kartı ne takabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECS H61H2-MV INTEL LGA 1155 SOKET DDR3 ANAKART

ana kartım bu özelliklerine baktım ama anlamadım

ekran kartı almak istiyorum ama nasıl yada netür bir ekran kartı almalıyım hangısı uyar hangısı uymaz bilemiyorum

224 gb ssd takılı şuan 8 x2 iki adet ddr3 ram var 550 w powersupy var

ekran kartı olarak

ati radeon dh 7350 32 bit li bişey takılı (oyun oynamak için değilde daha çok internet için kullanıyordum)

"birkaç ekleme yaptım kasaya ekran kartıda alıcam ama netürk kartlar alabılırım hangileri uyumlu olur hangılerı uymaz fiyat yazmadım çünkü hangi kartlar uyar hangi kartlar uymaz bunu anlamak bilmek istiyorum

birkaç bilgi verebilirseniz onların hakkında bilgi toplarım araştırma yaparım teşekkürler

• Bilgisayarınızın işlemcisi nedir? İşlemci ne kadar güçlüyse takılabilecek ekran kartı da ona göre önerilecek ki darboğaz yaşatmasın.

• İşlemcinizin i7 3770 olması durumunda (o anakarta takılabilecek en iyi işlemci) GTX 1660 serisi kartları kullanabilirsiniz darboğaz olmadan yada minimum olacak şekilde.

Oyun çok oynamam derseniz nvisia gtx1650 ve amd rx6400 gibi kartlara da bakabilirsiniz.
  • Rx 470 1050ti 1660 1660s çok rahat rahat takabilirsin tabi işlemcin i7 3770 ise not 1660s darboğaz yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hafiyer -- 31 Ekim 2022; 15:16:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.