Arkadaşlar Merhaba Donanım Haber Forumuna Yeni Üye Oldum! Bu ilk gönderim olacak eksik-hata olursa kusura bakmayın! Başka Forumlarda Konum ve Ticaret Geçmişim var, Telegram & Whatsapptan iletişime geçerseniz detayları iletirim. Burada da direkt oradaki gönderimi kopyalayanlar olduğu için konu açma gereksinimi duydum. BLockFi Yeni Kampanyasını Duyurdu! 100$ yatırıp 30 gün hesabınızda tutarak 10$ değerinde BTC Kazanıyorsunuz, Referans Kazancımdan 13$ da ödüller geldiğinde size ödüyorum. TOPLAM KAZANCINIZ 23$ Referans Linkim: https://blockfi.com/referred/?ref=e3bf1562 Manuel girecekler için Referans kodu: e3bf1562 Üye olurken kontrol için Telegram ve ya Whatsapp'tan yazabilirsiniz. Telegram: TIKLAYIN Whatsapp:TIKLAYIN Yapmanız Gerekenler; 1️⃣Referans Linkine tıkladığınız açılan sayfada "Join Blockfi" butonuna basarak siteye kaydolup KYC işlemini tamamlamak. (10-15 dakika içinde onaylanıyor.) (Referans koduyla üye olduğunuza emin olun, ödül referans programı için geçerli) Referral Code Kısmında ' e3bf1562 ' yazmalı! 2️⃣Siteye enaz 100$ değerinde kripto para gönderin. (Sitede fund sekmesinden gönderim yapacaksınız. Litecoin (LTC) fee oranı en düşük olduğu için tavsiye edilir.) 3️⃣Gönderdiğiniz miktarı 1 ay tutmanız gerekiyor ve fiyat dalgalanmasından etkilenmemek için sitede USDT'ye dönüştürebilirsiniz. Siteden 1 kere çekim ücretsiz. Ödül geldikten sonra hepsini ücretsiz çekersiniz. Refsiz : www.blockfi.com ALTTAKİ KONULARLA İLGİLİ DE SORULARINIZ VE FORUM DIŞI İLETİŞİM İÇİN TELEGRAM & WHATSAPP' DAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. 📢 Nexo 41.5$ Kampanyası da devam ediyor. TIKLA 📢 Sadece 50$ yatır-çek yaparak DeFiChain 35$ Kazan. TIKLA < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBBC1A5A8 -- 16 Mart 2022; 19:36:6 > |
Bildirim