Şimdi Ara

En zevk alarak ve severek oynadığınız oyun hangisyidi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta açıkta belirttim herkez kendininkini yazsın ben

1- Silkroad Online
    ve
    2- Rappelz

• http://forum.donanimhaber.com/m_40910651/tm.htm
    Böyle bir ana başlık zaten bulunmakta.Ordan devam edersen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 15 Kasım 2010; 20:49:00 >
  • Uo oynayip ta uo demiyenin vay haline.Senelerimi verdim
  • Aion'un ilk zamanları. Grind sıksa da iyiydi
  • ultima online,ragnarok online,wow
  • quote:

Orijinalden alıntı: z3xa

Uo oynayip ta uo demiyenin vay haline.Senelerimi verdim

Oynadım ve demiyorum.Çok abartıosunuz.Ana konu var ama yazim bende madem.
    GuildWars,Ragnarok,Warhammer Online,Eve Online(yeni başladım ama şuana kadar gayet güzel).
  • Runes Of Magic
  • Knight ilk zamanları,mu ve gw.Şimdiki oyunlar pek keyifli gelmiyor.
  • suana kadar AirRivals,Martial Empires(Suan Oynuyorum) Ve Hack Dolup Tasmadan Önce S4League İnden Zevk Alırdım Bide İlk Çıktığı Sıralar Knight Cok Zevkliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 18 Kasım 2010; 20:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

GuildWars,Ragnarok,Warhammer Online,Eve Online(yeni başladım ama şuana kadar gayet güzel).

Abartma falan filan yok.Gerçekten oynayan biri bu cevabi vermez.Hangi oyunun en az 5 senelik playeri var?Hangi oyunun müziğini duyunca (in game) Eski günler aklina gelip hüzünlendirebilir hatta ağlatabilir?Soruyorum..

• quote:

quote:

quote:

Abartma falan filan yok.Gerçekten oynayan biri bu cevabi vermez.Hangi oyunun en az 5 senelik playeri var?Hangi oyunun müziğini duyunca (in game) Eski günler aklina gelip hüzünlendirebilir hatta ağlatabilir?Soruyorum..

Mesela wow da çok eski playerler var.Tamm uzun süre oynadıktan sonra müziğini duyup etkilenmen normal ama , eğer ağlatıyorsa sende bağımlılık yapmış o oyun.

• banada olur eski oyunlar aklıma gelince ağlayasım gelir baya yıllarını verince öyle oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Bak oyunun çoğu şeyi hala hiçbir mmorpgde yok bende kabul ediyorum ama şu zamanda oynamam açıkçası.Ne olursa osun bi süre sonra grafikler insanın gözüne batmaya başlıyor.Ha zamanında kötümüydü tabiki değildi.Ben çok zevk alarak oynamıştım en azından.

• Wow,Dragonica,Flyff,Maple Story,TF2 ve daha hatırlamadığım bi kaç oyun daha.
  • Bugüne kadar en zevk aldığım, beni kendine bağlayan oyun FERENTUS olmuştur. Uzun süre önce kapandı serverları, ama o oyunda geçirdiğim her anı hatırlıyorum.Günlerce uyumadan kendini oynatabilen bir oyundu...
    Başka
    Rappelz, o da ortamından dolayı, 7/24 gırgır şamata yapıp, aynı zamanda çatır çatır raid yapan bir guilddeydim.Sonra Cabal vardı, çok iyiydi.
    MMOFPS olarak da A.V.A da baya bir eğlenmiştim.Sonra Combat Arms vardı, hiç unutmam.

Bir ara da LoL e çok sarmıştım, ama sıktı.Sonra Gunz falan vardı, hala private serverı durur, arada girer oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bugüne kadar en zevk aldığım, beni kendine bağlayan oyun FERENTUS olmuştur. Uzun süre önce kapandı serverları, ama o oyunda geçirdiğim her anı hatırlıyorum.Günlerce uyumadan kendini oynatabilen bir oyundu...
    Başka
    Rappelz, o da ortamından dolayı, 7/24 gırgır şamata yapıp, aynı zamanda çatır çatır raid yapan bir guilddeydim.Sonra Cabal vardı, çok iyiydi.
    MMOFPS olarak da A.V.A da baya bir eğlenmiştim.Sonra Combat Arms vardı, hiç unutmam.

Bir ara da LoL e çok sarmıştım, ama sıktı.Sonra Gunz falan vardı, hala private serverı durur, arada girer oynarım.

aynen kadeş ben wow da oynadım ama ferentus oynarken daha cok keyif aldım ortam baya iyidi.
    ve 300 mb lık bi oyunun görüntü kalitesi nasıl oyle iyi olur aklım almıyor.
    sanırım reklamını iyi yapamadılar o oyunun
    bence gelmiş geçmiş en iyi mmorpg dir ferentus-herrcot-xiones

• Knight ilk zamanlar çok güzel günlerim olmuştu .. Karahan ilk zamanlarda çok iyiydi ..

Bunların üstüne tonlarca mmorpg oynadım en fazla oynadığım 1 ay sürmüştür hiç birinden fazla zevk alamadım ..
  • Ne Kadar Grind Manyağı Yapsada Dragonica...
  • Ultima online ( 1997 - 2008 ) başkada zevk alarak oynadıgım bir oyun yok..
  • Rising Force Online
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.