Şimdi Ara

En Zor Bulunan Pokemonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizi ve tüm Dünyayı kasıp kavuran Pokemon GO oyununda en zor bulunan pokemonları nerden ve nasıl elde ederiz onu açıklayacağım.Oyunda en güçlü ve en nadir bulunan pokemonları yakalamak için uzun yollar kateteden birçok arkadaşımzı var.Oyundaki pokemonlar güçlülük ve nadirlik bakımından gruplara ayrılmış durumdadır. Haberin Devamı..http://goo.gl/NE4ics

• Ülkemizi ve tüm Dünyayı kasıp kavuran Pokemon GO oyununda en zor bulunan pokemonları nerden ve nasıl elde ederiz onu açıklayacağım.Oyunda en güçlü ve en nadir bulunan pokemonları yakalamak için uzun yollar kateteden birçok arkadaşımzı var.Oyundaki pokemonlar güçlülük ve nadirlik bakımından gruplara ayrılmış durumdadır.

Oyuna basladığınızda verdiği pokemonlar çokta güçlü pokemonlar deil bu pokemonları her yerde bulabilirsiniz.Fakat efsanevi grubundaki pokemonları yakalamak neredeyse imkansız bir durumda.Oyunu oynayanların pokemon envanterinde en çok bulunan pokemonlar ise Pidgey, Zubat ve Widdle’dır

En Zor ve En Nadir Pokemonları Nasıl Elde Ederiz ?
    Bu oyunda pokemon avlamak için biraz yürümek ve yol katetmek gerekmektedir.En nadir pokemonları yakalamak için farklı bölgelere gitmeniz gerekmektedir.Pokemon yakalamız için de biraz şanşlı olmanız gerekir.Bu oyunda nadir pokemonları yakalamak istiyorsanız bir kaç püf nokta var.Pokemon GO telefonun konum servisine bağlı bir oyun.En nadir pokemonları yakalamak için bulunduğunuz bölgedeki en işlek ve en iyi bölgelere gitmeniz gerekmektedir.

En nadir pokemonu yakalamak için en iyi püf nokta bu olsa gerek.Bir diğer püf nokta ise deniz kıyılarında su pokemonu yakalama oranınız daha yüksektir.Eğer konumunuz kırsal bir alanda bulunuyor ise harita üzerindeki çalılıkların altına bakmanızı öneririm.Oyundaki bir çok nadir pokemonu çalılıkların altından bulmanız mümkün.Çok gezmenize rağmen pokemon sıkıntısı çekiyor iseniz oyunda bulunan Incense nesnesi ile pokemon çagırabilirsiniz.Bu pokemonlar pek güçlü olmasada envanteriniz de ki pokemon sayısını bu sayede arttıra bilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kendimden biliyorum snorlax ın bulması zor
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Bizim burda bir Gym'de 1700 CP'lik bir Snorlax var. :(
  • sizin ora nire? karamanda ben dün bi gym e snorlax koydum ama benimki 1300 cp filan
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Ankara'da. Snorlax sadece fighting tip pokemonlara karşı zayıf. Diğerlerine karşı CP'si yüksek olduğu müddetçe kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator2 -- 15 Temmuz 2016; 12:04:36 >
  • farkettim benim 1300 lük hemen hemen 1 gün kaldı gymde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahcelievlerdekinimi diyorsun :(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.