Şimdi Ara

Endüstri meslek okuyorum üniversite zormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlkta yazdıgım gibi endüstri meslek okuyorum 10.sınıf elektriik üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ama katsayı kalktı diyorlar hemde zor diyorlar bi açıklarmısınz

• anadolu meslek son sınıftaym mecburi staj var bu sene katsayı kalktı kalkmasınada okuldan mezun olunca ygs de kendı bölumunu seçersen verılen başarı puanı azaltılıcakmış şuan duz lıseyle hıcbır farkın yok yogunluğu dışında.Zor olup olmaması kısıye baglı elektronık okuyor ısen mf yapman lazım bölumunle ılgılı bıyere gelmek ıcın mf de meslek lısesınde ogrenılmesı cok zor.Biz şuan okula sadece sınav zamanı gıdıyoruz ara sıra ugruyoruz yani ders yok bızlere gibi birşey.Eee sonuç böyle olunca ygs de mf yi nasıl yapıcaksın ? Ben bu sene girdiğimde puanım düşük olursa tercıh yapmayıp seneye tekrar gırmeyı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

anadolu meslek son sınıftaym mecburi staj var bu sene katsayı kalktı kalkmasınada okuldan mezun olunca ygs de kendı bölumunu seçersen verılen başarı puanı azaltılıcakmış şuan duz lıseyle hıcbır farkın yok yogunluğu dışında.Zor olup olmaması kısıye baglı elektronık okuyor ısen mf yapman lazım bölumunle ılgılı bıyere gelmek ıcın mf de meslek lısesınde ogrenılmesı cok zor.Biz şuan okula sadece sınav zamanı gıdıyoruz ara sıra ugruyoruz yani ders yok bızlere gibi birşey.Eee sonuç böyle olunca ygs de mf yi nasıl yapıcaksın ? Ben bu sene girdiğimde puanım düşük olursa tercıh yapmayıp seneye tekrar gırmeyı dusunuyorum

Bende aynı şekilde ... Ama yinede geleceğe umutla bakıyoruz.

• Ben 3. defa giricem sınava. Matematik öğrenebilseydim eğer, durum böyle olmayacaktı Endüstri meslek mezunu olduğuma pek pişman değilim ama keşke bilgisayar yerine torna,yapı ya da motora gitseydim. para bunlarda.Hem üni puanları daha düşük, hem de astsubay alımları bu bölümlerden daha fazla, hem de işçi alımları.
  • zor değil imkansız
  • meslek lisesinde öğretilen matematik ile fen lisesinde ya da köklü bir anadolu lisesinde öğretilen matematik dersinin farkını sınavda yaşayacaksın dostum çalışmaya bak bence
  • quote:

anadolu meslek son sınıftaym mecburi staj var bu sene katsayı kalktı kalkmasınada okuldan mezun olunca ygs de kendı bölumunu seçersen verılen başarı puanı azaltılıcakmış şuan duz lıseyle hıcbır farkın yok yogunluğu dışında.Zor olup olmaması kısıye baglı elektronık okuyor ısen mf yapman lazım bölumunle ılgılı bıyere gelmek ıcın mf de meslek lısesınde ogrenılmesı cok zor.Biz şuan okula sadece sınav zamanı gıdıyoruz ara sıra ugruyoruz yani ders yok bızlere gibi birşey.Eee sonuç böyle olunca ygs de mf yi nasıl yapıcaksın ? Ben bu sene girdiğimde puanım düşük olursa tercıh yapmayıp seneye tekrar gırmeyı dusunuyorum

Hocam başarı puanın azalacagını nereden çıkardınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

meslek lisesinde öğretilen matematik ile fen lisesinde ya da köklü bir anadolu lisesinde öğretilen matematik dersinin farkını sınavda yaşayacaksın dostum çalışmaya bak bence

Hatta fen liselerin de sadece sayısal bölüm var.
    Bir keresinde fen liseli bi arkadaşa, "sizin okulda tm bölümü var mıydı la?" dedim. Çocuk güldü, ne lan bu? Düz lisemi ...? dedi. Ben tabi bi endüstrili olarak cevap veremedim.

• 1 sene çalışıp sınava girebilirsin. Bölümün Endüstri Meslek ise başka çözümün yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 11 Aralık 2011; 11:36:17 >
  • size benden tüyo mat konularından türev integral trigonometri ve geometriyi kasın iyi bi yere girersiniz ve bunlar en basit konular adam eleme için hazırlanan sorular daha kapsamsız konulardan geliyor..
  • Ben anadolu teknik tapukadastro(harita) bölümü okuyorum 10. sınıf üniversitede bu bölüme bizim bölümümüz için %60 kontenjan ayırılacakmış, 250 puan alıp yerleşebilirsiniz diyor hocalar iyide böyle saçmalık olur mu diğer harita bölümünde okuyan öğrenciler çalışacak ve yüksek alıp yerleşecekler ben 250 alsam giremeyeceğim. O puanı kaldıranların ben taa
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

okuldakı rehber hocası gelip sınıfa bilgilendirme yapmıştı milli eğitim katsayı kaldırdıysa başarı puanınıda düşürücektir diye söylemişti tabi bu sadece öğretmenin görüşü henüz böyle bir duyuruda çıkmadı

• 1 sene mecbur sınava kasacam herkeze teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiLdCLawZ

1 sene mecbur sınava kasacam herkeze teşekkür

gerek yok dostum bu sene zaten kasacaksın zaten belli başlı yerlerden geliyor sorular hatta sonu tek biten seneler de farklı sonu çift biten senelerde farklı soru tipleri geliyor artık kalıplaştı ösym nin soru biçimi matemetikten dediğim yerlere baksan hatta bi deneme sınavında benim dediğim yerleri fullesen rahat iyi bir puan alırsın bence ösym nin yıllara göre soru istatistiklerine bak hangi senelerde nerelerden gelmiş ona göre gir sınava mesela 2009 2011 de iki senenin sonu 9 ve 11 olduğu için sarmallı bobinlerden geldi 12 de nereden gelir bilemem onu da sen araştır birazcık gözünüzü açın ikinci seneye kalmazsınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

okuldakı rehber hocası gelip sınıfa bilgilendirme yapmıştı milli eğitim katsayı kaldırdıysa başarı puanınıda düşürücektir diye söylemişti tabi bu sadece öğretmenin görüşü henüz böyle bir duyuruda çıkmadı

Alan ici 0.15 den herkes icin 0.12 ye düştü.Herkesin puanı düşecek bunu kastedmiştir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.