Şimdi Ara

Endüstri müh.iş bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Endüstri mühendisliğinde nereden mezun olduğun önemli mi bulma açısından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardııım

• onemli tabi.Bogazici odtu mezunlari genelde P&G oracle coca cola mc kinsey de calisirlar.Taşrada bir uniden mezun olsan yerel bir şirkette calisirsin 1800 e felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 7 Temmuz 2015; 14:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

onemli tabi.Bogazici odtu mezunlari genelde P&G oracle coca cola mc kinsey de calisirlar.Taşrada bir uniden mezun olsan yerel bir şirkette calisirsin 1800 e felan.

P&G de odtü boğaziçililer çalışıyormuş? PG bu sene bizzat itü işletme fakültesine gelip sunum yaptı. Sunum yapan iki kişiden biri Gs işletme diğeri Boğaziçi işletme mezunuydu. Yani bu en azından demek oluyor ki boğaziçinden galatasaray üni ye kadar bandda üni mezunlarıyla çalışıyorlar. Sunuma bende gittim. Genel olarak sunum 4. Sınıftaki yeni mezun olacak öğrencilere yönelikti. Salonda boğaziçinden gs üni yıldız tekniğe kadar da öğrenciler vardı. Asıl demek istediğim; şu forumda bilip bilmeden konuşmayın arkadaş. Buradaki öğrenciler fazla bilgi sahibi değiller ve dediklerinize inanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOKEDİCİİİ -- 7 Temmuz 2015; 15:00:46 >

• 1800 emin misin?3000den başlar demişlerdi.dokuz eylül tutuyor gitmeli miyim?

• Merhaba.Size danışmak istedim.Dokuz Eylül - Endüstri mühendisliği tutuyor.İtü,odtü,ytü gibi teknik üniversiteler malesef tutmuyor.Uzak da istemediğimden en uygun Dokuz Eylül.Kimileri Teknik üniversite olmadığı için okuma diyor,kimileri kendini geliştirmeye bağlı,kimileri ise iş bulamazsın vsvs.Bilgilendirir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

onemli tabi.Bogazici odtu mezunlari genelde P&G oracle coca cola mc kinsey de calisirlar.Taşrada bir uniden mezun olsan yerel bir şirkette calisirsin 1800 e felan.

P&G de odtü boğaziçililer çalışıyormuş? PG bu sene bizzat itü işletme fakültesine gelip sunum yaptı. Sunum yapan iki kişiden biri Gs işletme diğeri Boğaziçi işletme mezunuydu. Yani bu en azından demek oluyor ki boğaziçinden galatasaray üni ye kadar bandda üni mezunlarıyla çalışıyorlar. Sunuma bende gittim. Genel olarak sunum 4. Sınıftaki yeni mezun olacak öğrencilere yönelikti. Salonda boğaziçinden gs üni yıldız tekniğe kadar da öğrenciler vardı. Asıl demek istediğim; şu forumda bilip bilmeden konuşmayın arkadaş. Buradaki öğrenciler fazla bilgi sahibi değiller ve dediklerinize inanıyorlar.

p&g yi lafin gelisi dedim.Mckinseyde calisan itulu gosterde gorelim
    Bu arada maaslarin 3 bin ile baslamasi cok zor onu diyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugceekaya

Merhaba.Size danışmak istedim.Dokuz Eylül - Endüstri mühendisliği tutuyor.İtü,odtü,ytü gibi teknik üniversiteler malesef tutmuyor.Uzak da istemediğimden en uygun Dokuz Eylül.Kimileri Teknik üniversite olmadığı için okuma diyor,kimileri kendini geliştirmeye bağlı,kimileri ise iş bulamazsın vsvs.Bilgilendirir misiniz?

Sıralamaya baktım 37k altısın sanırım. Eğitim türkçe diyor çok sıkıntı bunun dışında 9 eylül hakkında pek fikir sahibi değilim açıkçası. Bence kalabilirsen seneye kal bende öyle yapmıştım. Sonuçta alacağın eğitimi diplomayı hayatın boyunca taşıyacaksın. Bir sene fedakarlık yapmak uzun vadede değer. Ama ailemin yanında üniversite okuyacam diyorsan 9 eylül yaz.

• 28kyım.ailevi birtakım şeylerden dolayı uzağa gidemem.Türkçe eğitim bu kadar sıkıntı mıdır?yani sonradan ingilizce kursu vs halledilemez mi?

• :(

• Yardım:(

• YOKEDİCİİİ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediğine katılıyorum her zaman bazı üniversiteler önceliklidir tabi ama yıldız teknikten mezun biri profesyonel derecede ingilizce,iyi not ortalaması üstüne kendini üniversite süresince iyi,donanımlı yetiştirirse bir odtü mezunundan önde olabilir.
  • Peki Dokuz Eylul endustri mühendisliği için ne düşünüyorsunuz?

• tugceekaya T kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.