Şimdi Ara

Endüstri Mühendisi işletme yüksek lisans yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar yaparsa kazancı olur mu hayatında maaşında vs.? acil yorum bekliorm

• endüstricilerin çoğu işletme masterı yapıyor zaten, ilerisi için katkısı olur tabii ki ama ben yapamıcam maddi nedenlerden dolayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 12 Mayıs 2010; 18:57:11 >
  • hangi üni.?
  • benim kuzen gs üni de yaptı ama işletmemi tam bilmiyorum .ayrıca çok büyük faydası olacaktır.
  • yani yapmaya değer bişemidir acaba
  • ben Sabancı Endüstri'deyim bi çok arkadaşım yapacak ki bence de lazım endüstri'de yönetimin temelini alıyoruz master yapıp uzmanlaşarak iyi yerlere gelinebilir diye düşünüyorum. Sen hangi üniv?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • yaygın bir şeydir end. müh.'lerin işletme masteri yapması
  • Yapılır bence. Ama aynı zamanda çalışarak yapabiliyorsan oyle yap bence. Sonucta iş tecrübesi (alanına göre) daha önemli olabiliyor.
  • Merhaba,

Ben de endüstri mühendisiyim, İK danışmanlığı yapan bir danışmanlık şirketinde çalışıyorum.
    Öncelikle bence dalınızı belirleyin.
    Üretim Planlama mı, üretim mi, İK mı, Finans mı, Lojistik mi vs...

Ha şunu da söyleyeyim sanmayın ki iş görüşmesine gittiğinizde sizi 5-0 önde başlatır master yapmak.

2 sene master yapacağınıza 1 sene adam gibi bi yerde çalışın çok daha şanslı olursunuz iş bulurken.

Tabi ki en ideali, işini bulmak, dalını seçmek ve çalışırken ilgili bölüm ile master yapmak.
  • teşekkürler. başka önerisi olan?
  • up
  • İş hayatındaki rekabetin her geçen gün arttığı bir ortamda bir mühendisin MBA sahibi olması her açıdan avantajdır. İmkanınız var ise, yapabileceğiniz en iyi okulda yapmaya çalışın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangimba

İş hayatındaki rekabetin her geçen gün arttığı bir ortamda bir mühendisin MBA sahibi olması her açıdan avantajdır. İmkanınız var ise, yapabileceğiniz en iyi okulda yapmaya çalışın...

web sitenin reklamını yapmak için insanları yönlendirmeye çalışman hoş bir davranış değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgia

quote:

İş hayatındaki rekabetin her geçen gün arttığı bir ortamda bir mühendisin MBA sahibi olması her açıdan avantajdır. İmkanınız var ise, yapabileceğiniz en iyi okulda yapmaya çalışın...

web sitenin reklamını yapmak için insanları yönlendirmeye çalışman hoş bir davranış değil.

dedıgı şey cok mantıklı bu tarz yonlendırmeler yararlı reklam konusuna goz yummak gerek sonucta yararlı bıseyden bahsedıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orijinalden alıntı: georgia

quote:

dedıgı şey cok mantıklı bu tarz yonlendırmeler yararlı reklam konusuna goz yummak gerek sonucta yararlı bıseyden bahsedıyor.

siteyi beğendim eline sağlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.