Arkadaşlar ben itü endüstri de okuyorum.Duyduğum bilgilere göre "işletmeye biraz mühendislik katmak" diyorlar.Bu meslek teknolojiden son derece uzak mıdır?Yoksa çalışıtğım yere de bağlı olur mu?Yani bir yerde sadece endüstri mühendisinin yapabliceği iş nedir?
Ben de İTÜ Endüstri'de okuyorum hiç öyle bişey duymadım.
Bende forumda makina mühendisliği okuyun, üstüne açıköğretimden işletme diploması alın, aynı işi yaparsınız gibi birşey demişti.
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Bende forumda makina mühendisliği okuyun, üstüne açıköğretimden işletme diploması alın, aynı işi yaparsınız gibi birşey demişti.
Ne bi makina mühendisi endüstri mühendisinin yaptığı işi yapabilir Ne de bi endüstri mühendisi makine mühendisin yaptığı işi yapabilir.
Endüstri mühendisinin yaptığı üretim planlama işini işletme mühendisi de yapabilir mi?Endüstri ile işletme arasındaki farklar nelerdir?Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: furkan59
Endüstri mühendisinin yaptığı üretim planlama işini işletme mühendisi de yapabilir mi?Endüstri ile işletme arasındaki farklar nelerdir?Şimdiden teşekkürler.
Çalışma alanları hemen hemen aynı diyebiliyorum sadece işletme mühendisliği biraz daha işletme dersleri ağırlıklı.
endüstri mühendisi işletmeye göre daha çok teknik bilgi biliyor değil mi ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme