Şimdi Ara

Energy'nin ısrarla Orianna picklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ben bu adamın daha adam akıllı ulti attığını görmedim. "Top kendi üzerindeyken ulti atarsan rakip takım etkilenmez Energy" diye bağırmak istiyorum. Beşiktaş bence Orianna banlamalı ki Energy ori alamasın

Edit: Arkadaşlar konuya bi sayaç eklemeye karar verdim. Her kaçan ultide sayıyı bir arttırıcam
    Kaçan Ultiler : 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxion -- 25 Nisan 2015; 17:47:11 >

• ocelote saçını boyatıp gelmiş resmen takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

ocelote saçını boyatıp gelmiş resmen takıma
    Zhonya'yı ne zaman basede basacak diye düşünüyorum
    Edit: Arkadaş adam inadına yapıyor herhalde. 2. oldu bu oyunda. Beşiktaş Orianna banlamayı ciddi anlamda düşünsün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxion -- 25 Nisan 2015; 17:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxion

Edit: Arkadaş adam inadına yapıyor herhalde. 2. oldu bu oyunda. Beşiktaş Orianna banlamayı ciddi anlamda düşünsün bence

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Alıntıları Göster
    Nasıl bir ulti arkadaş bu , umarım diğer maçlarda daha iyi performans gösterir.

• quote:

Alıntıları Göster
    Tecrübesiz , heyecanlı olabilirde. Şaka gibi şu oyun.

• quote:

Alıntıları Göster
    Çünkü Sadece onu oynayabiliyor, LuLu,orianna,ahri hemen değişmesi lazım lethinin bu adam dünya şampiyosunda ne yapacak

• quote:

2. mi oldu keşke öyle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Tecrübesiz , heyecanlı olabilirde. Şaka gibi şu oyun.

Alıntıları Göster
    Seyircilere bağırmıyor dediniz, 6. oyuncu olun dediniz şimdi bağırarak haritada wardların yerine söyleyecekler neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Bu oyunda 2 sadece ya :D Turnuvada boyunca kaç tane kaçırdı acaba
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aslında bu maç için orianna gayet güzel bir pick ama bu çocuk oynayamıyor. Orianna ultisinin psikolojik baskısı vardır, rakip ondan kaçmak adına toparlanamaz ama bizimki direk ultiyi atmaya çalışıyor.

Nardeus yine güzel oynadı, bu çocuğu seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadeje.

Seyircilere bağırmıyor dediniz, 6. oyuncu olun dediniz şimdi bağırarak haritada wardların yerine söyleyecekler neredeyse

Alıntıları Göster
    attığı 10 ultiden 3 tanesi kafasında 2 tanesi boş alanda 3 tanesi tek adama 2 taneside full karşı takıma gidiyor,anlatıcılar ori taşıdı diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadeje.

Alıntıları Göster
    Dün ki maçta kaçırdığını da ekleyebilirsin dünden bugüne değişen bir şey yok

• quote:

Alıntıları Göster
    Sezon 4te herhangi bir plat oyuncusu =energy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 25 Nisan 2015; 18:02:30 >
  • ya al naruyu mide koy yabancı ormancı
  • quote:

quote:

quote:

Abi bu oyundada 2 değilki sırf 2 tanesini kafasına attı 2 tanesinide boşluğa

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi bu oyundada 2 değilki sırf 2 tanesini kafasına attı 2 tanesinide boşluğa

Alıntıları Göster
    Bide bu adamın imza karakteri Orianna değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum , eskiden sadece Orianna oynuyormuş falan

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Aslında bu maç için orianna gayet güzel bir pick ama bu çocuk oynayamıyor. Orianna ultisinin psikolojik baskısı vardır, rakip ondan kaçmak adına toparlanamaz ama bizimki direk ultiyi atmaya çalışıyor.

Nardeus yine güzel oynadı, bu çocuğu seviyorum

Alıntıları Göster
    dumbledoge'a fena acıyorum yazık oluyor şu takımda harcanıyor resmen adam theokoles sıfırında altını zorluyor şuan oyunda yok resmen energy ayrı bişey zaten 1 kişiden fazla ori ultisi tuttaramadı ki genelde kendi üstünde kullanıyo ultisini beşiktaşın işi çok zor bu jungle ve mid lanerla

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

Çünkü Sadece onu oynayabiliyor, LuLu,orianna,ahri hemen değişmesi lazım lethinin bu adam dünya şampiyosunda ne yapacak

ondan önce theokoles var. energy şampiyon havuzunu genişletebilir, gelecek sezona kendini çok fazla geliştirebilir. ama theokoles?
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Sezon 4te herhangi bir plat oyuncusu =nardeus

Nardeus iyiydi hakkını yeme çocugun Sorun theo ve energy
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.