Evet arkadaşlar,imzamda görüceğiniz gibi enermax chakra nın mid-tower modelinden aldım.Yandaki 25 cm lik fan gerçekten çok işe yarıyor ve sesiz ama ben birde sıcak havayı dışarı ıkarmak için bir egzoz fan almayı düşünüyorum.Tabiki sessiz çalışan performanslı bir fan olrusa ne ala :)
Bir başka konuda arkadaş bu fanı önermiş.Fiyatıda uygun.Bunun yerine önerebileceğniz başka bir fan varmı ? Aynı kasayı kullanan arkadaşlar gözlemlerini iletirlerse çok iyi olur teşekkürler ..
Kasayi kullanmadim fakat Nanoxia fanlar ses seviyesine gore iyi performans gosteriyorlar, denemeni tavsiye ederim.. Ayrica Xilence kullanan biri olarak Xilence da alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
Kasayi kullanmadim fakat Nanoxia fanlar ses seviyesine gore iyi performans gosteriyorlar, denemeni tavsiye ederim.. Ayrica Xilence kullanan biri olarak Xilence da alabilirsin
Gökhanın dediklerine katılıyorum nanoxia ve xilence alabilirsin kalite fanlardandır. ses istiyorsan eğer zalman al :))
quote:
Orjinalden alıntı: XuRCuVaS
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
Gökhanın dediklerine katılıyorum nanoxia ve xilence alabilirsin kalite fanlardandır. ses istiyorsan eğer zalman al :))
aman benden uzak dursun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme