Şimdi Ara

enes kanter sakat değil, kriz devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A Milli Takım'da Enes Kanter krizi farklı bir boyut kazandı. Geçtiğimiz hafta NBA'de oynayan basketbolcunun sağlık durumuyla ilgili NTV Spor'a konuşan Ergin Ataman, Enes Kanter'in Dünya Kupası'na yetişmesinin mümkün olmadığını söylemişti.
    Zira Enes Kanter'in menajeri ve ailesi, milli takım yetkililerine ameliyatta menisküs tamiri yapıldığını ve 22 yaşındaki pivotun dizinde dikiş olduğunu beyan etmişti. Ancak ameliyat raporlarına bir türlü ulaşılamaması üzerine Milli Takım Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, operasyonu gerçekleştiren doktorla bizzat görüştü ve çok önemli bir ayrıntıyı gözler önüne serdi: Enes Kanter'e dikiş atılmamıştı.
    Beyzadeoğlu: "Enes'in ameliyatını yapan doktor, dizindeki kronik problemden kaynaklanan menisküs yırtığının bir ay önce ameliyat edildiğini söyledi. Ameliyatta bir tamir işleminin yapılmadığını, sadece dış menisküse hafif bir tıraşlama yapıldığını; bunun dışında diğer bir problemi için de iğne yapıldığı bilgisini aldım." ifadelerini kullandı.
    Enes Kanter'in şu anda düz koşulara devam ettiğini söyleyen Prof. Dr. Beyzadeoğlu, 22 yaşındaki pivotun ağustosun ilk haftasında takıma katılabileceğini ifade etti.

Kaynak ntvspor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam milli takımı babasının çiftliği gibi kullanıyor resmen "nba e seçilirsem gelirim" falan ne ayak lan bu istediği zaman geliyor istemediği zaman gelmiyor
  • Bu eleman milli takım için kriz olmamalı zira bu deyus Türk milli takımında olmamalı , bu nedir her turnuva aynı şey.
  • Adam olmayan birinin milli takımda ne işi var

• Ömer aşık , oğuz savaş , furkan Aldemir olmadı semih varken milli takımın en kuvvetli ve alternatifli olduğu mevkii 5 numara iken enes i çağırana da laf sayarım fenerbahçe bu çocuk için her şeyi yaptı ama o fenere gram katkı vermeden kaçıp gitti o zamandan karakteri belliydi, o gün enesi savunanlar şimdi utanıyor mudur

Fanatik gazetesi gökhan german ın yazısını alıntılıyorum

quote:

Bu ülkeye borçlusun

Enes Kanter ağaçta yetişmedi... Onu bu ülkenin antrenörleri basketbolcu olmasında yardımcı oldu. Onu bu ülkenin öğretmenleri eğitti. Bu ülkenin kulübü ve federasyonu ona yatırım yaptı, onun için bir sürü para harcadı. Van’da keşfedildi, İstanbul’a getirildi, kamplara, defalarca yurt dışı turnuvalarına, şampiyonalara götürüldü. Yani Enes Kanter’i, bu ülke Enes Kanter yaptı. Kısacası Enes Kanter, bu ülkeye borçludur... Bu borcunu da Milli Takım’a, Ay-Yıldızlı formaya hizmet ederek ödemelidir. Ama o daha 20 yaşındayken bu ülkenin milli formasını giymeyi reddeti. Şimdi de 2012 yazında olduğu gibi ‘geleceğim’ dedi, ama bu kez ameliyatı ile ilgili yanlış bilgi verip kaytarmaya çalıştı. Bence 2012 yılında yaptıklarından dolayı çıkıp kamuoyundan özür dilemesi, ardından A Milli Takım aday kadrosuna alınması gerekiyordu. Bu olmadan milli formayı giymemeliydi, ama zaten giymeye de niyeti olmadığı görünüyor. Okuduğum kadarıyla ‘Twitter’dakahraman olmuş. Ondan klavye kahramanlığı yerine, milli takım forması ile sahada kahraman olmasını bekliyoruz.

• Bu olaydan sonra enes benim için bitmiştir. Bu ne yahu, her turnuva öncesi sakatlık haberi geliyor. Millet ay-yıldızlı formayı giymek için can atar, bu da naz yapıyor. Ben olsam bu saatten sonra enes i bir daha davet etmem milli takıma. Semih, Oğuz, Furkan, Ömer yeter bize.

• İnşallah kariyer bitirici bir saatlik yasar.
    Gelmediğinden degil topaclik yaptigindan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakat değil demek yanlış. Sakat ama süresi gereğinden fazla gösterilmiş
  • Daha önce de böyle yaptı, yok yaz kampı yok sakatım. Bence Milli takıma bir daha davet edilmemeli.
  • Ömer-Furkan-Oğuz

gayet yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Kanter'in twitter'ına baktımda şimdi adam tam bir cemaatçiymiş acaba milli takıma gelmemesinin bunla ilgisi olabilir mi?
  • Enes cemaat Kolejlerinde okudu lise yıllarından beri ağır cemaatci ama 17 aralık olayları ile alakası yok karakter yok çocukta fenerbahçe ninde sırtından vurdu milli takımı da

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sound of Perseverance

Enes cemaat Kolejlerinde okudu lise yıllarından beri ağır cemaatci ama 17 aralık olayları ile alakası yok karakter yok çocukta fenerbahçe ninde sırtından vurdu milli takımı da

Evet fb olayınıda biliyordum ama cemaatçi olduğunu yeni gördüm ondan sordum acaba onla alakası var mı diye.Koyu cemaatçi ama geçen sene milli takım maç yaparken gece kulüplerinde fotoğrafları çıkmıştı utah'la pensilvanya ne kadar mesafe bilmiyorum ama Gülen'ın ona bir ayar çekmesi lazım bence

• Nba kariyeri ne derece şekillenir bilinmez ama, milli takımda çocuk oyuncağı değil.
  • Milli Takım'da oynamak istemiyorsa bunu açıkça dile getirmeli. Bu konuda sakatlığının arkasına sığınmak doğru bir davranış değil. Ha oynamak istiyorsa da buyursun gelsin, Milli Takım'ın kapısı kendisine açık.

• Bacağı kırılsa üzülmem.

• Başında Ergin Ataman'ın olduğu bir Milli takımdan bir cacık olmayacağı için, çok önemi yok.
  • Koskoca Türk milli takımında bu adamı kaldık yani.Oynamak istemiyorsa oynamasın aslanlar gibi pota altı oyuncularımız var.Ömer Furkan Oğuz ve daha nice gençler var.Böyle milli takımı çocuk oyuncağı haline getirdiği için bir daha hiç takıma alınmamasından yanayım.
  • şuan maksimum kontratla sözleşme imzalayan enes kanterin neden milli takıma çağırılmadığının ispatı bu başlıktaki haber.

bu arada her fırsatta hoca efendisini öven enesin ne olduğu unutulmasın.

enes kanter sakat değil, kriz devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 13 Temmuz 2015; 15:38:24 >
  • vatan haini enese ihtiyacımız yok,gelmesin daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.