Şimdi Ara

Enes olgun hakkında ve network hakkında ne biliyorsunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enes olgun hakkında ve network hakkında ne biliyorsunuz birşeyler duydum ama ne kadar doğru kestiremiyorum bilgisi olan arkdaşlar ne duyduğumu tahmin ediyorlardır zaten

• Uzak dur,net.
  • Hiç duymamıştım ama biraz araştırma yaptım da, piramid dolandırıcılığının bir varyasyonunu yapmış gibi bir izlenim verdi.
  • Kendisi bu sektörün Türkiye'deki Zurniğidir.Polonya'ya Erasmus veya baba parasıyla eğitim için gittiğinde,derslerden ya da oranın kızlarından çok bu mega olayları dikkatini çekmiştir.Sistem basittir.Bizim memleketimizde bol olan, kısa yoldan köşeyi dönmeye hevesli insanlara hayal satıp çaktırmadan düdüklemek ve düdüklediklerimizin de başkalarını düdüklemesiyle para kazanmaya endeksli sistemdir.Haşa sözüm bu sektöre ilk başlarda girip,piramitin en tepesinde olanlara değil,sadece en alt tabakaya yerleşmiş,takım elbise giyip para ödeyerek konferans dinlemeye giden ve kendini bi züküm oldu zannedenleredir.Uzun lafın kısası şu an için girmeye değmez.Bundan 3-4 yıl önce olsaydı,evet girmemek enayilik olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kitapları ile ön plana çıkarmış aslında genel kültür yoksulu sadece para düşünen ve zinciri büyütmek için gençleri kullanan zavallı birisidir kendisi , bazen kıytırık bir yerde seminer düzenler herkese gelecek ile ilgili vaadetlerde bulunur , şöyle olursanız şunu yaparsanız böyle olursanız bunu yaparsınız gibisinden yani kısaca hiç bulaşma
  •  Enes olgun hakkında ve network hakkında ne biliyorsunuz
     Enes olgun hakkında ve network hakkında ne biliyorsunuz

• Enes olgun hakkında şu yazıyı okumadan bence başka şeyler düşünmemek gerekiyor. http://www.topukluhaber.com/enes-olgun/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatxp

Enes olgun hakkında şu yazıyı okumadan bence başka şeyler düşünmemek gerekiyor. http://www.topukluhaber.com/enes-olgun/

Abi şaka mısınız siz ya ?https://eksisozluk.com/enes-olgun--2521141 bir bakın bakalım hakkındaki gerçeklere,öyle danışıklı dövüşlü işlerle olmuyor.Neymiş "Hangi sektörde başarılı olursanız olun, hakkınızda iyi ve kötü yorumlar olacaktır. Başarılı siyasetçiler, başarılı futbolcular, başarılı sanatçılar, başarılı şirketler daima bazı insanlar tarafından sevilirken, bazı insanlar tarafından sevilmez ve sürekli eleştirilirler. Sosyal medyada ise genelde kötü yorumları daha fazla görürsünüz çünkü negatif yorumlar daha fazla ilgi çeker. Söylemek istediğim şey, özgür bir şekilde diledikleri her şeyi yazabilirler çünkü bu olumsuz yorumlar bizim daha iyi olmamıza ve eksiklerimizi gidermemize yardımcı oluyor."Şu yazdığına yav he he yazıp yaktığım atpye değmeyecek birisi.Ama bizim insanımız salak zaten kazıklanmayı sever .Hll spr dvm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana tavsiyem, kesinlikle uzak dur.Çevremdeki arkadaşlar,aile vs alayı bu işe katıldı.Şu an çoğu pişman.
  • halen binlerce sazan katılım yapıyo milyoner olma hayali ise 2100 tl verip milyoner olcakmış arkadaşlar 100 l lik bi site veriyolar onlara iyi inanıyolar dinledim bu adamı youtubeden olsun cevrede bu işi yapanlardan sacma sapan bişi akıl işi degil
  • Dolandırıcılar sürüsü sakın bulaşmayın.

• Benide bi ara ikna etmeye çalışıyorlardı mecidiyeköyde genelde yerleri oluyor zaten hemen lüks bi cafede kahve ısmarlıyorlar kısa yoldan para kazanmadan bahsediyorlar bu işi yapan zengin olanların fotosu gösteriliyor kızlarla beraberler partiler arabalar ama benim Zenginlik merakım olmadığımdan bidaha görüşmedm haftalarca aradılar beni bırakmıyorlarda:) cem uzan inanın daha masum :)8

• Düdüklenmeden aklı başına gelmiyor kimsenin.git te düdüklesin seni evlat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl lik siteyi enaz 2100 tl ye kakalayıp hayalperest gençlere milyoner hayali veren şahıs ona inanan binlerce sazan var e en baş milyoner oluyor tabi gecenlerde 7000 kişilik salonda idiler eric worre geldi asıl bunların başı mega holding zaten roaya giriş bile paralı adamlar ordan bile milyarlar kazanıyor bu işe en cok para verenlerde bizim türkiyede maalesef kolay yoldan zengin olma hevesleri yokmu ah ah titan titan dan akıllanmadılar sanırım gerci deveye diken insana ... yaranır misali giren kişilerin hiç biri sahtekar bunlar inanmayın desenizde inanmıyolar taa ki aylar sonra dümen olunca boşver diyip geciştirene kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.