Şimdi Ara

ENFLASYON Nisan ayında %5,02 yıllık %124,35!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başta %30 dediler, 36 oldu sonra bizzat bakan ve ekonomi yönetimi çıkıp "40 olursa iyi olur yaa" dedi. Sene sonu 50 denir, 55 gelir. Rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 3 Mayıs 2024; 9:21:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merkez bankası bile ilk 3 ayda %15 enflasyon açıkladı. Sene sonu %50 den aşağı olmayacak bu gidişle. Sonra asgari ücrete gene %50 zam mı verecekler merak ediyorum?

Ayrıca geçen senenin ilk 3 ayında açıklanan enflasyon %12,09 iken bu sene ilk 3 ayında %14,39 oldu geçen sene temmuzda zam yapılmıştı bu sene oda olmayacak dendi ama enflasyon böyle giderse yapmak zorunda kalacaklar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EjderLefLef -- 3 Mayıs 2024; 9:43:46 >
  • 3,18 açıkladılar
    Habertürk (@Haberturk) on Xtwitter
    Habertürk (@Haberturk) on X
    https://twitter.com/Haberturk/status/1786289954995208241?t=HBTEWarNP4Mys8AjLDYF1Q&s=19

• Tuik her zamanki gibi yarısını açıklar diyecektim ki %69 'de bıraktılar 

• EjderLefLef kullanıcısına yanıt

Veriyorlarsa tüm maaşlara versinler o oranı, sadece asgariye vermeleri piyasayı şişirip asgari almayana zarar veriyor.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Emeklilere kolay kolay zam yapamayacaklar, seçim konusunda da sadece israil-filistin meselesini şov yaparak kullanıyorlar Erbakan'ı ekarte etmek için. Yani emekliyi veya boş tencereyi hala daha anlamak veya görmek istemiyorlar.

•  

Bloomberg HT (@BloombergHT) on Xtwitter
    📍 Dünyada gıda fiyatları son bir yılda %7,4 düşerken Türkiye'de %68,4 arttı.
    https://twitter.com/BloombergHT/status/1786438378868617347
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    garanti 70 bin 2.18 kredi 12 ay
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüik neydi yahuuuu. Yüksek lisanstayken kullandığım bişeydi ama hatırlayamadım.  

• Cem kullanıcısına yanıt

Özkan gelirse o detaylı açıklama yapıp tuikin nasıl süper bir kurum olduğunu söyler bize. 

• TUiK = Saatleri Ayarlama Enstitüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 3 Mayıs 2024; 21:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne veriyim abime

• Tüik'e sormak lazım: Eee kalan diğer yarısı nerede peki bunun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Dünya'da hangi dünya'da düşmüş?

amerika deli gibi dolar basıyor, ab euro basıyor. ama gıda fiyatları mı düşüyor? üstelik AB ve ABD'de enerji fiyatları tavan yapmışken mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.