< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 3 Mayıs 2024; 9:21:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ENFLASYON Nisan ayında %5,02 yıllık %124,35!
-
-
Merkez bankası bile ilk 3 ayda %15 enflasyon açıkladı. Sene sonu %50 den aşağı olmayacak bu gidişle. Sonra asgari ücrete gene %50 zam mı verecekler merak ediyorum?
Ayrıca geçen senenin ilk 3 ayında açıklanan enflasyon %12,09 iken bu sene ilk 3 ayında %14,39 oldu geçen sene temmuzda zam yapılmıştı bu sene oda olmayacak dendi ama enflasyon böyle giderse yapmak zorunda kalacaklar gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EjderLefLef -- 3 Mayıs 2024; 9:43:46 > -
3,18 açıkladılar Habertürk (@Haberturk) on XtwitterHabertürk (@Haberturk) on Xhttps://twitter.com/Haberturk/status/1786289954995208241?t=HBTEWarNP4Mys8AjLDYF1Q&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tuik her zamanki gibi yarısını açıklar diyecektim ki %69 'de bıraktılar
-
Veriyorlarsa tüm maaşlara versinler o oranı, sadece asgariye vermeleri piyasayı şişirip asgari almayana zarar veriyor.
-
Emeklilere kolay kolay zam yapamayacaklar, seçim konusunda da sadece israil-filistin meselesini şov yaparak kullanıyorlar Erbakan'ı ekarte etmek için. Yani emekliyi veya boş tencereyi hala daha anlamak veya görmek istemiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bloomberg HT (@BloombergHT) on Xtwitter📍 Dünyada gıda fiyatları son bir yılda %7,4 düşerken Türkiye'de %68,4 arttı.https://twitter.com/BloombergHT/status/1786438378868617347
-
tüik neydi yahuuuu. Yüksek lisanstayken kullandığım bişeydi ama hatırlayamadım.
-
Özkan gelirse o detaylı açıklama yapıp tuikin nasıl süper bir kurum olduğunu söyler bize.
-
TUiK = Saatleri Ayarlama Enstitüsü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 3 Mayıs 2024; 21:25:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne veriyim abime
-
Tüik'e sormak lazım: Eee kalan diğer yarısı nerede peki bunun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya'da hangi dünya'da düşmüş?
amerika deli gibi dolar basıyor, ab euro basıyor. ama gıda fiyatları mı düşüyor? üstelik AB ve ABD'de enerji fiyatları tavan yapmışken mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tuik her zamanki gibi yarısını açıklar diyecektim ki %69 'de bıraktılar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X