Şimdi Ara

Engel Tanımayanlar - fiber ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uydunet 1mbps sınırsız 24 ay taahhütüm sonunda bitti.
    Engel Tanımayanlar - fiber internet 20 Mbps Limitsiz kampanyasına geçmek istiyorum.ayda 39lira.
    herkes kullandığı internetten memnun değil superonline için buradan yorumları okudum aynı şey burası içinde geçerli. kablotv ve netle beraber 41 42 lira geliyor. bu kampanyada da 20mbps hız 25gb akk var dolunca 3e düşüyor. yani düşse bile şuan ki internet hızımdan daha hızlı. bu yüzden bana çok mantıklı geliyor. bu konuda siz ne düşünürsünüz?
    malum uydunet kablotv den alıyor neti bu yüzden sabit ev telefonunu geçen sene kapatmıştım. superonline da neti nerden alıyor yani tel hattına ihtiyaç varmı ve modemleri hakkında bigi verirmisiniz nasıl

edit: http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=37&d=engel-tanimayanlar---fber&t=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha1481 -- 29 Aralık 2012; 15:25:45 >

• yalnız bunu alabilmek için %40 oranında özürlü raporunuzun olması ve ya gazi ve ya şehit yakını olmanız gerekiyor.
  • ciddi misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha1481

ciddi misin

o kampanya herkese açık değil.
    altyapı olayına gelince, binanızda fiber varsa kendi kablosunu çekiyor superonline, telefon hattına ihtiyacınız yok.
    fiber yoksa sabit telefon hattından adsl olarak veriyor. telefon kullanmadan yalın adsl de alabilirsiniz.
  • bu kadar da değil arkadaş böyle bi koşula uyduğum için düşünüyorum zaten.

müstakil ev apartman değil yoldan geçiyor olması lazım tekrar bakarım. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.