Şimdi Ara

Engelli İndirimli Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kuzenimin %94 kronik böbrek yetmezliği var raporu da mevcut, amcam biriktirdiğiyle araç almak istiyor bana da bir araştır dedi.Aklıma sorunsuzluk açısından Toyota Corolla ve Honda Civic geldi.Arkadaşlar ötv indirimi nasıl oluyor örneğin 100 bin tl lik araç amcama kaça patlar?

• 2 gün önce arkadaşım 150bine dizel otomatik a4 aldı bakın derim
    Bir de her marka her atacını ötvsiz vermiyor tek tek gezip ötvsiz araçlarınız hangisi diye soröanız gerek
  • Anladım hocam bayiye gitmek şart, bütçesi 60 bin ve 20 bin de kredi çekeceğini söyledi.Pek vakıf değilim bu konulara belki bilen biri nasıl bir yol izlediğini söyler ben de ona göre poziyon alırım.Dh ailesinin birileri aynı süreçten geçmiştir diye konu açtım, tecrübelerden faydalanmak isterim.
  • Biz civic aldık, 73 bine mal olmuştu bize 2018 nisan ayında
    Şöyle söylim sorunsuzluktan falan değil de , eğer gerçekten hasta için alınıyorsa civic/corolla öneririm.
    Arkası muazzam derecede geniş , down sendromlu teyzem var hastalığı gereği 2 ayda bir ordu-istanbul yapılıyor arkaya yatıyor boylu boyunca varınca uyanıyor:)
  • Hayırlı olsun hocam, allah kaza bela vermesin.Bugün bayiyi aradım bana Elegance benzinli otomatiği 100 bin olur dedi, raporsuz hali ise 128 bin, size kaçtan düştüler?
  • cqr52 C kullanıcısına yanıt
    A3 olmasın a4 için pek mümkün gözükmüyor o fiyat
  • deathless66 D kullanıcısına yanıt
    Ellerinde kampanyalı araç varmış 2bin motorun ötvsi de %110 olduğu için iyi denk getirdi
  • 2019 itibari ile üst limit 247 bin TL olarak belirlendi.

Hesap tablosu;
    hesaplamauzmani.com
    Engelli Araç Hesaplama Robotu | ÖTV İndirimi Hesaplama
    https://hesaplamauzmani.com/otv-indirimi-hesaplama.html

Araç liste fiyatınız yazın, ÖTV oranı 31 marta kadar net fiyatı 70-120 bin tl olan araçlar için %35 yazıp fiyat hesaplayalbilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis1856

Hayırlı olsun hocam, allah kaza bela vermesin.Bugün bayiyi aradım bana Elegance benzinli otomatiği 100 bin olur dedi, raporsuz hali ise 128 bin, size kaçtan düştüler?
    resmen keklemeye çalışmışlar, o üçkağıtçı bayiden koşarak kaç derim. ben olsam ötv indiriminin bitmesini beklerdim. o zaman daha avantajlı olur engelli aracı ve civic de almazdım. o kadar araç varken alınabilecek civic nedir yahu.
  • @beyinsis Hocam bugün birkaç yeri daha aradım toyota, mazda, renault ve honda bana sadece %35 lik bir düşüş yapabiliyoruz diyorlar.Araç ham fiyatı 120 bin tlyi aşanlar için %60 üstü indirim oluyor dedi.Bu araç baya kullanılacak kafayı ağrıtmayacak japonlar var, ha tamam kütük gibi ama konfordan ödün bilakis almanlar pahalı ve etrafım da komşularım iki passatın dsgsi uçmuş birde bu adamlar sakin kullanıcılardı.Duster olmuş 120 bin, indirim nasıl oluyor nasıl yapılıyor bilmiyorum bana mantıksız gelen konu 240 binlik bir foresterı adamlar 150 alıyorlar fakat 120-130 civarı araçlar 100 bin diyorlar.Dediğiniz gibi bekleyeceğiz bakalım piyasa ne olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.