Şimdi Ara

Engelli olarak nasıl kendimi geliştirmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4 yıldır kas hastalığı sebebiyle yürüyemiyorum.Yürüyemem aksine zihinsel işler konusunda çok yetenekliyim.Elektronik olsun bilgisayar olsun,sizden yardım istiyorum diyorum ki acaba kendimi geliştirmek amaçlı ne yapmam gerek ne konuda ilerlesem,Yada şöyle devletten eğitim görebileceğim bir kurum veya başka bişey yokmu.Lise 1 terk etim durumum gereğiyle şimdi evdeyim.Elektronik veya bilgisayar programcılığı konusunda engellilere verilen dersler yokmu bilgisi olan varmı.. varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Not:Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: uyanikguven

Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.

gerçekten çok doğru hangi ildesiniz acaba ?
  • çok geçmiş olsun dostum, sanıyorum forumda bu konuda sana yardımcı olabilecek duyarlı kişiler vardır ve mesajını okuyunca seninle iletişime geçeceklerdir. Allah şifa versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılveKara -- 25 Nisan 2007; 14:12:35 >
  • BilgeAdam kursları
  • Ben de programcılıkla uğraşmanı tavsiye ederim. Hem iyi para kazanırsın hem de çok güzel vakit geçer.
  • quote:

Arkadaşlar ben 4 yıldır kas hastalığı sebebiyle yürüyemiyorum.Yürüyemem aksine zihinsel işler konusunda çok yetenekliyim.Elektronik olsun bilgisayar olsun,sizden yardım istiyorum diyorum ki acaba kendimi geliştirmek amaçlı ne yapmam gerek ne konuda ilerlesem,Yada şöyle devletten eğitim görebileceğim bir kurum veya başka bişey yokmu.Lise 1 terk etim durumum gereğiyle şimdi evdeyim.Elektronik veya bilgisayar programcılığı konusunda engellilere verilen dersler yokmu bilgisi olan varmı.. varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Not:Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.

Kardeşim bilgisayarın iyiyse sana bir meslek tavsiye edebilirim. Bilgisayar destekli tasarım ve görselleştirme dalında kendini geliştirebilirsin. Uzun ve zahmetli bir çalışma ister ama zevkli bir o kadarda zor bir uğraşın olur. Sonuçta hakkıyla yaparsan geleceğin mesleklerinden birine ön hazırlık yapmış olursun. Kitaplar, internet, iyi bir bilgisayar ve demir gibi sağlam bir sabrın varsa 3d tasarım konusunda kendini geliştirebilirsin.

not: Bu benim şahsi fikrimdir, tercihler kişiye göre değişebilir.

• Programcılık ve Web tasarım üzerine yoğunlaşırsan eğer Hem iyi para kazanırsın hem de iyi bir uğraş olur senin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendimi nasıl kovdurabilirim ciddi konu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar galiba bilgisayar programcılığı daha güzel ama tek başıma nasıl yapayım internetten yardım alabileceğim bir kurum gibi bişey yokmu
    Ya ben herşeyden mahrumum engelli olmak böyle bişey işte bide ben istanbuldayım internetten başka sesimi duyurabileceğim başka bişey yok.
  • quote:

evet arkadaşlar galiba bilgisayar programcılığı daha güzel ama tek başıma nasıl yapayım internetten yardım alabileceğim bir kurum gibi bişey yokmu
    Ya ben herşeyden mahrumum engelli olmak böyle bişey işte bide ben istanbuldayım internetten başka sesimi duyurabileceğim başka bişey yok.

Merak aetme Allah en buyuk yardımcındır.Ve senin sesini duyan her zaman O olur ilk olarak.Ve umitsizliğe hiç düşme Allah yardımcın olacaktır.
  • Geçmiş olsun.Bilgisayarla ilgilenirsen hem iyi vakit geçirirsin,hem de iyi para kazanırsın.Web siteleri de kurabilirsin...
  • Not:Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.

EVET SONUNA KADAR KATILIYORUM EN BÜYÜK SAKATLIK CAHİLLİK EGİTİM ŞART ..

Not:Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.
  • ins yardim imkani olan bir kisi cikar karsina..
  • kardeş sana en güzel tavsiyem bilgisayarda 3 boyutlu mimari tasarımlar yapman.bu hem eğlenceli hemde iyi para getiren bi iş

bak şu adrese bi gir. mutlaka incele
    www.tr3d.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 25 Nisan 2007; 15:34:15 >
  • uyanikguven kardeş öncelikle geçmiş olsun. son yıllarda türkiyede beyin gücüne verilen önem çok arttı sende bundasn yararlanabilirsin. bunun için bence öncelikli tavsiyem engelli dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla irtibata geçmen. aşağıdaki linkin oldukça işine yarayacağını sanıyorum. incelediğim kadarıyla kişilerin özelliklerine göre istihdam şansı tanıyorlar. istersen bir incele

http://www.engelliler.com/index.aspx

http://www.fev.org.tr/

iş bavuru formu
    http://www.engelliler.com/ozurlu_ekle.aspx

ayrıca konuyla ilgili bilgi buldukça sana iletmeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 25 Nisan 2007; 16:36:36 >

• Arkadaşım ilk başta diyeceğim Allah sizden razı olsun bu konuyu okuduğunuz için bile çok yararlı oldu sizin verdiğiniz bilgiler çok güzel hiç bişey yapmasam bile
    kendimi çok ii hisettim bu hayatta demekki 1 adım gidilirse 10 adım gelecek insanlar olduğunu hatırladım bunu epeydir unutmuştum tekrar hatırladım çok teşekkür ederim.yedikeresekiz kardeş özellikle sana!
  • Belki başka bir düşüncesi olan arkadaş vardır.
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım..
  • quote:

Arkadaşım ilk başta diyeceğim Allah sizden razı olsun bu konuyu okuduğunuz için bile çok yararlı oldu sizin verdiğiniz bilgiler çok güzel hiç bişey yapmasam bile
    kendimi çok ii hisettim bu hayatta demekki 1 adım gidilirse 10 adım gelecek insanlar olduğunu hatırladım bunu epeydir unutmuştum tekrar hatırladım çok teşekkür ederim.yedikeresekiz kardeş özellikle sana!

kardeşim. öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. bence senin hiçbir sorunun yok, Allaha şükür gayet azimli, istekli bir arkadaşımızsın ve bu sana çok faydalar sağlayacaktır. zekisin ki programcılıkla, bilgisayarla uğraşabileceğini düşünüyorsun. keşke benim de biraz kafam bassa da programcılığa heves etsem, programlamayla ilgilenen arkadaşlara gerçekten imreniyorum. bu dünyada önemli olan şey fizikten önce düşünceler, kişilik, yaratıcılık, beyin gücüdür. sende de çok şükür bunlar var. o yüzden sen hiç ama hiç canını sıkma, emin ol ki hayata bir şekilde atılacaksın, ve azminle öyle bir yere geleceksin ki, herkes sana imrenerek bakacak. sen de dönüp geriye bakacaksın ve "iyi ki başlamışım bir yerden" diyeceksin. kendine iyi bak. bu arada sormayı unuttum ben, yaş kaçtı?

• çok geçmiş olsun bence hastalığın sana engel olmamalı ve her insan yeteneği olan işlerle uğraşmalı
  • arkadaşım çok geçmiş olsun ben mesajını okurken duygulandım gerçekten hayatla barışık olman güzel bir şey sana yardımcı olacak büyüklerimiz vardır inandığın hiçbir şeyin peşini bırakmaman dileği ile
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.