Şimdi Ara

English Ninjas - İngilizce eğitmeni ile canlı canlı konuşmaya başlayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

English Ninjas ile 30 saniye içerisinde yurtdışında yaşayan bir İngilizce eğitmeni ile canlı konuşmaya başlayabilirsiniz.

Mobil için iPhone & Android uygulamalarını yükleyerek veya webdenwww.englishninjas.com'a giriş yaparak hemen bir İngilizce eğitmeni ile İngilizce seviyenizi tespit edebilir ve konuşma pratiği yapabilirsiniz.

Giriş yapan tüm kullanıcıların hesabına ücretsiz 5 dakika yükleniyor.
    5 dakikaya ek olarak bu foruma özel 15 dakika hediyeyi yükleyerek kullanabilirsiniz.

Hediye 15 dakikanızı kullanmak için English Ninjas'a üye olurken referans kodu alanına FORUM15 yazmanız yeterli.

Çevrenizdeki arkadaşlarınız ile bu bilgiyi paylaşarak hediye İngilizce dersinden faydalanmalarını sağlayabilirsiniz.

Her türlü görüş ve istekleriniz için info@englishninjas.com'a yazarak kısa sürede geri dönüş alabilirsiniz.

Teşekkürler

• Merhaba,
    kodu kullanarak hediye dakika alabilirsiniz.
    englishninjas.com
    You are invited to English Ninjas!
    https://englishninjas.com/signup?referral_code=TXAtkxWF
  • English Ninjas, herhangi bir hatırlatma/bilgilendirme mesajı, maili, bildirimi göndermeden 1 yıllık üyeliğimi yenileyip kredi kartımdan 400$'dan fazla tahsilat yapmış. Resmen kuralları ihlal ediyorlar. O kadar para veriyoruz ama hak ettiğimiz hizmet bu değil cidden.
  • Tavsiyeler üzerine English Ninjas uygulamasını kullanayım dedim. 1 ay yakındır kullanıyordum. Ama bugün yaşadığım bir olay beni İngilzice konuşmaktan soğuttu. Daha önceden eğitmenlerin ilgisiz ve vurdum duymaz tavırlarını görmezden geliyordum. Ama bugün bir eğitmen dersin ortasında sürekli telefonu ile ilgileniyordu. Bir türlü odaklanıp 5-10 dk pratik yapamadık. Boşuna para vermişim valla o kadar.
  • English Ninjas uygulamasından uzak durun derim. Bir çok kişi gibi beni de mağdur ettiler. Sormadan etmeden insanlardan üyelik yenileme bahanesi ile mail order kullanarak para kesmişler. Demek ki uygulama üzerinden tüm kredi kartı bilgilerinize ulaşıyorlar. Amerika tarafına mail attım cevap bekliyorum.
  • Merhaba @aytacsen4512, yaşadığınız durum adına üzüldüm, ancak tam olarak sorun bu olmasa gerek. Bahsettiğiniz mail order sistemi bambaşka bir tahsilat yöntemi. Kurumsal bir şirkette çalışyorum, bu yöntemi genellikle bu tarz hizmetler değil, kurumsal şirketler kullanıyor. Şiketim üzerinden English Ninjas'tan eğitim aldığım için mail orderla çalışmadıklarını biliyorum. App store veya Play Store'dan paket ücretini tahsil etmeleri de mümkün değil, in-app purchase (uygulama içi satın alım) desteği yok. Ödeme sistemleri Iyzico ki güvenilirlik konusunda hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. Iyzico gibi 3. parti ödeme sistemleri müşterilerinin kart bilgilerini hiçbir şirketle paylaşmaz, bu kart bilgileri kendi altyapılarında saklanır. Paylaşsalardı zaten başarılı hizmetler arasına girmezlerdi, en iyi şirketler bu ödeme sistemini kullanmazdı diye düşünüyorum :)

Sizin yaşadığınız sorun otomatik yenilemenizi kapatmayı unutmanızdan kaynaklanmış olabilir sanıyorum. Otomatik yenilemeyi istediğin zaman kapatabiliyorsun, istersen satın aldıktan hemen sonra bile kapatabilirsin, tamamen senin istediğine kalmış. Ben paketimi satın aldıktan sonra kapatıyorum, yenileme düşüncesinde isem açıyorum tek tıkla. Bu opsiyon gayet görünür bir yerde, kolaya ulaşılabilir. Umarım sorununuz çözülmüştür. Sevgiler,

• Merhaba @ahmetyildiz575, evet talihsiz bir durum olmuş :( Canlı destek bölümleri her zaman aktif. Konuyu onlarla paylaşırsanız hem konu hakkında hizmeti de bilgilendirmiş olursunuz, hem de bir daha bu şekilde bir sorunla karşılaşmamış olursunuz. Aksi halde kullanıcı bu gibi durumları bildirmediği durumlarda, kişisel verileri koruma kanunu gereği videolara erişimleri olmadıkları için herhangi bir sorun olup olmadığını da bilemezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.