Şimdi Ara

English Town 14 gün yerine 1 ayı 1 euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan englishtown dan üyelik aldım ve isteyenlere referral olabilirim böylece 14 gün yerine 1 ay 1 euro ya kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cdrvcdrv

arkadaşlar şuan englishtown dan üyelik aldım ve isteyenlere referral olabilirim böylece 14 gün yerine 1 ay 1 euro ya kullanabilirsiniz

keşke haber verseydin referans linki atsaydık, öyle üye olsaydın. Boşa gitmeseydi.

Benim referans linkimle üye olan arkadaşlara 18,5 tl değerinde HOTENGLİSH dergisinin son sayısını sipariş ediyorum. Kargo ücretsiz adresine kadar geliyor. http://www.hotenglish.com.tr/

Referans linki ile üye olan arkadaş 1 ay ücretsiz üyelik sağlıyor, dergiyi hakediyor :)) KAZAN&KAZAN

• quote:

Orijinalden alıntı: gitar

quote:

Orijinalden alıntı: cdrvcdrv

arkadaşlar şuan englishtown dan üyelik aldım ve isteyenlere referral olabilirim böylece 14 gün yerine 1 ay 1 euro ya kullanabilirsiniz

keşke haber verseydin referans linki atsaydık, öyle üye olsaydın. Boşa gitmeseydi.

Benim referans linkimle üye olan arkadaşlara 18,5 tl değerinde HOTENGLİSH dergisinin son sayısını sipariş ediyorum. Kargo ücretsiz adresine kadar geliyor. http://www.hotenglish.com.tr/

Referans linki ile üye olan arkadaş 1 ay ücretsiz üyelik sağlıyor, dergiyi hakediyor :)) KAZAN&KAZAN

benim de alınca haberim oldu halbuki baya araştırmıştım

• arkdaşlar bende sonradan haberim oldu böyle bi şey olduğundan. siteye üye olmuş bulundum. Kafama takılan bir şey var. grup dersleri için ilk başta 30 adet ücretsiz veriyorlar ondan sonra hepsi satın alarak mı devam ediyoruz. Açıkcasıgrup dersleri olmadan pek bir mantığı olacağını düşünmüyorum. 30 adet grup dersinin 75 € olacağını düşünürsek kur bize aylık 125 € ya gelmiş oluyor.

birde kafama takılan bir şey daha var. evde olan başka biri girip kurstan yaralanabilir. sistem bunu anlayamaz. onu nasıl takip ediyorlar. mesela eşim girse dersleri benden bağımsız o da benim önceden yaptığım dersleri yapsa iki kişi kullanmış oluruz. sadece bi 75€'da eşim için grup dersleri ekstradan almış olurum. buda demek olur ki 75+75+50 Eurodan toplamda 500-600 lira arasında bir ücret. pek mantıklı gelmiyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

arkdaşlar bende sonradan haberim oldu böyle bi şey olduğundan. siteye üye olmuş bulundum. Kafama takılan bir şey var. grup dersleri için ilk başta 30 adet ücretsiz veriyorlar ondan sonra hepsi satın alarak mı devam ediyoruz. Açıkcasıgrup dersleri olmadan pek bir mantığı olacağını düşünmüyorum. 30 adet grup dersinin 75 € olacağını düşünürsek kur bize aylık 125 € ya gelmiş oluyor.

birde kafama takılan bir şey daha var. evde olan başka biri girip kurstan yaralanabilir. sistem bunu anlayamaz. onu nasıl takip ediyorlar. mesela eşim girse dersleri benden bağımsız o da benim önceden yaptığım dersleri yapsa iki kişi kullanmış oluruz. sadece bi 75€'da eşim için grup dersleri ekstradan almış olurum. buda demek olur ki 75+75+50 Eurodan toplamda 500-600 lira arasında bir ücret. pek mantıklı gelmiyor. :(

İlk iki hafta 1 euro ödüyorsunuz, diğer aylarda otomatikman karttan 49 euro (120 tl) çekiliyor grup dersleri bu şekilde yenileniyor. Normalde 75 euro değil fiyat. Başka bir üyelik almadığınız sürece ayriyetten bir para ödeyeceğinizi sanmıyorum, sanırım siz bildirmediğiniz sürece başkası kullansa da anlamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazonia -- 2 Eylül 2013; 22:23:38 >

• bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. merak etiğim konu 49€ kestiklerinde bir aylık grup dersi vereceklermiydi. anladağım kadarıyla grup dersleri yenilenecek. o zaman her şey tamam. derslerime devam edebilirim :) teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. merak etiğim konu 49€ kestiklerinde bir aylık grup dersi vereceklermiydi. anladağım kadarıyla grup dersleri yenilenecek. o zaman her şey tamam. derslerime devam edebilirim :) teşekkürler.

Evet yenileniyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.