Şimdi Ara

Eniyi BPL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takim boylehttp://www.futhead.com/12/squad/355798
    onerileriniz nedir nereyi guclendiriyim , 1 oyuncuya en yuksek fiyat olarak 50.k vere bilirim

degisim

lutfen yorumlarmisiniz , hangisi daha iyi , su anda 4321 kulniyorum,

http://www.futhead.com/12/squad/355798

http://www.futhead.com/12/squad/382617

http://www.futhead.com/12/squad/394129

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 7 Nisan 2012; 16:20:05 >

• Hart
    Richards Luiz Kompany Evra
    Ramires Essien Parker
    Gervinho Mata
    Hernandez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Hart
    Ramires Essien Parker
    Gervinho Mata
    Hernandez

bana CB poziyonunda David Luzin yanina guzle CB lazim,
    hucumda ST pozisyonuna hizli ST lazim , coin pek fazla yok, yalnizca aguero 86 ya da suzarez 87 ala bilirim , oneriniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj1hp

quote:

Hart
    Ramires Essien Parker
    Gervinho Mata
    Hernandez

hucumda ST pozisyonuna hizli ST lazim , coin pek fazla yok, yalnizca aguero 86 ya da suzarez 87 ala bilirim , oneriniz nedir

CB olarak Toure, Kompany ve Vermaalen var David Luiz'den başka önerebileceğim.

St olarak yorum yapmayağım ama deneyin olmazsa değiştirir diğerine geçersiniz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

quote:

Hart
    Ramires Essien Parker
    Gervinho Mata
    Hernandez

CB olarak Toure, Kompany ve Vermaalen var David Luiz'den başka önerebileceğim.

St olarak yorum yapmayağım ama deneyin olmazsa değiştirir diğerine geçersiniz diyorum.

Alıntıları Göster
    baska onerisi olan varmi, BPL deneyimlisi olursa guzel olur

• quote:

baska onerisi olan varmi, BPL deneyimlisi olursa guzel olur

Alıntıları Göster
    Forvete kesinlikle Torres , Cb içinde Toure ( Kompany ) en iyi alternatifler
  • quote:

quote:

Hart
    Ramires Essien Parker
    Gervinho Mata
    Hernandez

fazla coin yoksa 2 bin coin e daniel sturridge var hem güçlü hemde hızlı fiyat performans olarak en iyisi forvete para bayılacaksan kesinlikle ya aguero yada zlatan ibrahimovic derim 1 kişiden chemistry de bozulmaz hem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBraker

quote:

quote:

Hart
    Ramires Essien Parker
    Gervinho Mata
    Hernandez

fazla coin yoksa 2 bin coin e daniel sturridge var hem güçlü hemde hızlı fiyat performans olarak en iyisi forvete para bayılacaksan kesinlikle ya aguero yada zlatan ibrahimovic derim 1 kişiden chemistry de bozulmaz hem

Alıntıları Göster
    cb poziyonuna hepsini denicem. Terry var satayimi yoksa oynatayimi. ST icin aguero 86 ala bilirim , 88 para yok, ya da suarez 87 alayim? torres pek dusunmuyorum

• quote:

cb poziyonuna hepsini denicem. Terry var satayimi yoksa oynatayimi. ST icin aguero 86 ala bilirim , 88 para yok, ya da suarez 87 alayim? torres pek dusunmuyorum

Alıntıları Göster
    4321 uzunca bir süre oynadım tamamen oyun stili ile alakalı Up Aguero denedim olmadı ki Suarez hiç olmaz , tek forvet her zaman Torres en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

4321 uzunca bir süre oynadım tamamen oyun stili ile alakalı Up Aguero denedim olmadı ki Suarez hiç olmaz , tek forvet her zaman Torres en iyisi

cok iddiali konusdun, nedenini soylermisin, ben kanatlardan hizli oynayan ya da ara pas, kisa pas oynuyorum, kafa topu nerdeyse anca kornerlerde kulaniyorum, bunlari dikate almalsin benim acimdan.
    simdi hangi taktik oynuyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

cok iddiali konusdun, nedenini soylermisin, ben kanatlardan hizli oynayan ya da ara pas, kisa pas oynuyorum, kafa topu nerdeyse anca kornerlerde kulaniyorum, bunlari dikate almalsin benim acimdan.
    simdi hangi taktik oynuyorsun?

Alıntıları Göster
    takim boylehttp://www.futhead.com/12/squad/355798
    onerileriniz nedir nereyi guclendiriyim , 1 oyuncuya en yuksek fiyat olarak 50.k vere bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 4 Nisan 2012; 13:25:30 >

• quote:

takim boylehttp://www.futhead.com/12/squad/355798

Alıntıları Göster
    Terry yerine IF Coloccini (Luiz'le beraber döktürüyorlar) , Orta sahaya mutlaka Essien , ST yede Torres

• quote:

Orijinalden alıntı: Leprek0n

Terry yerine IF Coloccini (Luiz'le beraber döktürüyorlar) , Orta sahaya mutlaka Essien , ST yede Torres

Alıntıları Göster
    if Coloccin PC 40.k paraya kiymaya deyermi? essieni daha once oynatdim pek iyi diyildi, torres gercek den guzel oynuyormu, ben suarez 87 dusunuyorumda
  • quote:

if Coloccin PC 40.k paraya kiymaya deyermi? essieni daha once oynatdim pek iyi diyildi, torres gercek den guzel oynuyormu, ben suarez 87 dusunuyorumda

Alıntıları Göster
    Coloccini'yi 30K ya aldım ben harbiden fark yarattı takımda önceden toure veya kompany ile oynuyordum bu kadar verim alamamıştım.Torres Suarez'i yer ST mevkiinde :D 87 suarez bende de var ama CF olarak oynatıyorum, ST oynayamıyor ya da ben beceremedim o bölgede kullanmayı
  • quote:

Coloccini'yi 30K ya aldım ben harbiden fark yarattı takımda önceden toure veya kompany ile oynuyordum bu kadar verim alamamıştım.Torres Suarez'i yer ST mevkiinde :D 87 suarez bende de var ama CF olarak oynatıyorum, ST oynayamıyor ya da ben beceremedim o bölgede kullanmayı

Alıntıları Göster
    ozaman indirimli torres bulup onu denicem baklim nasil, Coloccini bu oyuncuyu hic gormemisdim tavsiyen icin sa ol, mutlaka denicem biraz coin biriksin
  • quote:

ozaman indirimli torres bulup onu denicem baklim nasil, Coloccini bu oyuncuyu hic gormemisdim tavsiyen icin sa ol, mutlaka denicem biraz coin biriksin

Alıntıları Göster
    http://www.futhead.com/12/squad/360777

Coloccini yerine Toure vardı , Nasri ve Essien yerine de Lampard ile Yaya Toure vardı.

Takımın son hali bu Coloccini ,Nasri ve Essien'i yeni aldım takımı acaip değiştirdiler.

• quote:

Coloccini yerine Toure vardı , Nasri ve Essien yerine de Lampard ile Yaya Toure vardı.

Takımın son hali bu Coloccini ,Nasri ve Essien'i yeni aldım takımı acaip değiştirdiler.

Coloccini trade para gelince alirim artik, simdi nani 87 ve torresi aldim bir azdan mac yapicam.
    tevez oynata biliyormusun ? ben 30k aldim iyi oynayamadim su anda 30k fiyatdan 6 gundur trade pile de

Gerrard orta saha ideal oyuncum, ama nasri defansda cok kotu onceden 2-3 mac oynatdim sonra aldigim fiyata satdim
    y, toureni denedimi, takima baya guc katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 4 Nisan 2012; 15:06:48 >

• quote:

quote:

Coloccini trade para gelince alirim artik, simdi nani 87 ve torresi aldim bir azdan mac yapicam.
    tevez oynata biliyormusun ? ben 30k aldim iyi oynayamadim su anda 30k fiyatdan 6 gundur trade pile de

Kör topal idare ediyoruz Tevez'le yedeği Eto'o var onuda kimyadan dolayı 11'de başlatmıyorum, ilerde Agüero(88) alacam coins biriktiriyorum yavaş yavaş , bide CF ye Rooney alırsam tamamlamış olacam kadromu :)

• quote:

quote:

quote:

Kör topal idare ediyoruz Tevez'le yedeği Eto'o var onuda kimyadan dolayı 11'de başlatmıyorum, ilerde Agüero(88) alacam coins biriktiriyorum yavaş yavaş , bide CF ye Rooney alırsam tamamlamış olacam kadromu :)

500k lazim, basrilar, ben yavas-yavas geliyorum , sunda bir numra Coloccini 2 numra gerrard var hedfimde bkalim ne zaman alicaz, su piyasa canlansada trade pile oyuncular satilsan cok guzel olucak
    simdi yeni 2 oyuncuyu denicem, bakalim nasillar

• quote:

quote:

quote:

quote:

500k lazim, basrilar, ben yavas-yavas geliyorum , sunda bir numra Coloccini 2 numra gerrard var hedfimde bkalim ne zaman alicaz, su piyasa canlansada trade pile oyuncular satilsan cok guzel olucak
    simdi yeni 2 oyuncuyu denicem, bakalim nasillar

Alıntıları Göster
    Torres icin so olun adam gercekden guzel gol vuruyor, paraya deydi gibi.
    basga onerisi olan varmi CB poziyonu icin
    Coloccini ilgli gorusleriniz nedir? fiayti cok pahali dikkatli olmak gerek, yoksa Tevez gibi elimde patlayacak
    hangisi daha iyi?
    Roger Johnson (IF1) 60k
    Fabricio Coloccini (IF1) 40k
    Laurent Koscielny (IF1) 40k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 4 Nisan 2012; 17:59:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.