Şimdi Ara

ENPARA KARTLARINIZI KAPATIN DOSTLAR CİDDİ GÜVENLİK AÇIĞI VAR! PARAM GİTTİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 yılından beri Finansbank Enpara kullanıcısıyım. Şu son sıralar güvenlik açığı olduğunu duydum ama pek aldırış etmemiştim.

Yaklaşık 1 2 ay önce kartımdan TTNET FATURA ÖDEMESİ ANKARA şeklinde 56 tl'lik bir işlem yapılmış ve ertesi günü bu tutar iade edilmiş. Aynı olay facebook interrail yardım sayfasında da bir çok kişinin başına gelmiş. Velhasılkelam neyse dedim iadesi yapılmış kapatmayım, tüm bakiyemi başka bankaya aktardım. Sadece harçlığımı enparada tutuyordum. Yaklaşık 15 dakika önce yine mesaj geldi XXXX nolu biten kartınızla 141 TL'lik TTNET Fatura ödeme işlemi gerçekleşti diye.

Bunun üzerine hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım daha önce hiç böyle bi şikayet almadıklarını söylediler ilginçtir ki... Şikayet açtırdım 40 ila 45 gün sürücek çünkü incelenecek dediler. Bu ay aç gezicez belli oldu. Ben yandım, siz yanmayın varsa eğer enpara kartınız hemen kapatmanızı tavsiye ederim..

• Emrin olur.
  • Geçmiş olsunda, yapacağın iş çok basitti. Vadesiz hesabındaki paranı Birikim Hesabı açarak oraya aktaracaktın, kullanacağın kadarını Vadesiz hesabına aktarıp kullansan daha iyi olurdu.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Daha da basiti, kullanmayacağın zaman encard'ı internet alışverişine kapatmak. Turkcell tl yükleme veya ttnet fatura ödeme dolandırıcılığı birçok bankanın debit/kredi kartlarında yaşanıyor. Bu da alışveriş yapılan sitelerin kart bilgilerini çaldırdığına işaret ediyor.
  • art niyetli oldugunu düşünüyorum
    sürekli konuyu açıyorsun
  • en parada bir sistem açığı buldum bildiğin salak bir banka sistemi yapmışlar.desem de ciddiyete almazlar.
  • Aynı sorunu ben yaşadım hesabımdan 102 tl ttnet fatura ödemesi gerçekleşti Ankara olarak görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 26 Haziran 2016; 21:20:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.