Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
10.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ceptetebin 1000 tl ekstre limiti bile çok geldiği için çoğu kampanyasını pas geçiyordum, Enparanınki daha da komik olmuş. Ayda düzenli 2000tl harcasam zaten 25tl ile işim olmaz.

• kitap kampanyası cok kötü olmuş, ona üzüldüm bir tek :(

• Çöp oğlu çöp!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • püüüü

• Steam kampanyasına kampanya demeye utanır insan. 2000 lira borcum olacak steamden 25 lira cebimde kalsın diye uğraşacağım resmen komedi. Buna 5 yaşında çocuk bile güler. Enparanın tarihindeki en rezil iş bence.

Edit: bu arada bu konu sıcak fırsatlarda olmamalı baya baya buz gibi fırsat bu. Sıcaklıkla alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih8134 -- 31 Aralık 2020; 21:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet olmuş.

• Enpara iyi güzel ama şu faturalar için puan kampanyası yapsada talimat versek.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Puan yok emparada. Faturalar için işte şu yeni kampanyalara katılım avantajı var.

• enpara kredi kartını kullanıyorum. bütün kampanyalarından da neredeyse yararlanıyorum. starbucks hesabımda 100'den fazla TL birikti. steama sürekli atarım kampanya oldukça, kitap alırım kampanyadan. kimsenin taksitlendirmediği ya da aldığım yerlerin taksite vade istediği yerlerde taksitlendirmeyi kullanıyorum. 6 taksitle ekstra 1 kuruş ödemeden telefon alabildim. netflixi %50 indirimli olarak çok uzun süre kullandım. umarım geri gelir.

• Enpara git gide şımarıyor
  • Katarlar mahvetti enparayı.

• Öğrenciyim ben, 2000₺ borç ve 2 fatura talimatı istemek nedir? İlk günden beri olan alışkanlık olmasa hesabı kapatırım.
  • Piyasaya herkese hitap ederek gir ✅
    Şartları kolay kampanyalar yap ✅
    Binlerce müşteri topla ✅
    Göz boya ✅
    Bir anda şartları zorlaştır ❌
    Onlarca müşteri kaybet ❌
  • Övüp göklere çıkartın şimdi de. 

• Bak şimdi tamam anlıyorum, bundan 5-6 sene öncesi gibi değil enpara hesap açtıran müşteri sayısı fazla adamlar mantıklı olarak artık düzenli olarak kendileriyle çalışan müşterilerine kampanya yapmaya çalışıyor ama kardeşim 2000 TL harcama şartı nedir? yap şunu 500-750 TL olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 31 Aralık 2020; 23:57:53 >
  • Şartlı şurtlu kampanyalardan nefret ediyorum. müşterinim işte , ayın enparalısı diyorsun 5 taneyi yapiyoruz. hala şart şart şart.

hiç yapmasalar daha iyi. tam hayal kırıklığı !

• 25 lira iade için bir tek amuda kalkmadığım kalmış.

• Zaman zaman kredi kartıyla komisyon ve faiz ödemeden fatura ödemesi yapmak dışında tamamen rafa kaldırdığım kart.
    Zibilyon tane şart arayıp üç kuruş indirime talim edin diyorlar.
    Daha dün axess 6 ay boyunca 250 TL harcamaya 250 TL puan yükledi. Maximum her ayın son 3-4 günü 75/10 veriyor nfc ödemesine. Paraf cepteteb nispeten fena değil. World keza.
    Bu bankalara da tek kuruş aidat vermiyorum.

• Takipte kalalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.