Şimdi Ara

silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
10.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Udemy den alınacak en mantıklı Kurs nedir, iyi kötü 3-5 ay da yurtdışında gittiğimizde çok fazla yani ileri düzey dil bilmeden bize meslek olacak hangi kurslari alalım, sıfırdan başlayacak şekilde..
    Udemy kampanyası çok iyi 3 Kurs 9 liraya gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt

beklerim valla çekmelerini ama çekerlerse kullanan kalacağını sanmam. Ziraat aylardır 5bine kadar veriyor. Onun aidatı da çok az bir tutar dayıma iade bile etmişlerdi puan olarak. Ayrıa ekstra kampanyaları ile puan da toplanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Ocak 2021; 21:24:21 >
  • emremercan E kullanıcısına yanıt

eylülde bitti sanırım çok oldu yani. Haziranda olabilir tam emin değilim.

• Pardayyan kullanıcısına yanıt

Zaten kimse şartları sağlasın diye uğraşmayacak, niye bu kadar alındı millet anlamadım. Öğrenci adamın 500 liralık kartıyla geleceği bir konu olmadığı bariz. Her ay bu ekstre ücreti zaten mevcut bende, buda artısı oluyor o kadar. Findeks işi iyi olmuş mesela, ara sıra 13 lira veriyordum artık bedava oldu.

• 25TL ben vereyim kampanyayı kapatın

• radko kullanıcısına yanıt

Free kart kullanıyorum. 6 ay boyunca 250 TL (her ay) harcamam koşulu ile yüklendi. Aidat ödemiyorum. Halihazırda aidat ödediğim kartım yok. Maximum kart avantajlarından aidat ödemeden yararlanmak için de Bankamatik kartı çıkarttım yaklaşık 2 yıl dolmadan 1300 TL civarı puan kazandım.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Baya harcamanız yüksek sanırım
  • Bir zamanlar bu karttan çıkarabilmek için çok uğraşmıştım bugün bakıyorum da iyi ki onaylanmamış bu kampanyalar gerçekten kötü diyemeyeceğim kadar kötü 25 TL için 2000 TL + 2 fatura yok kalsın
  • Chronotide kullanıcısına yanıt

Alınganlık yok Enpara sevdiğim bir uygulama idi. Hala da dediğim gibi eft işlemleri için sıklıkla kullanıyorum.

Kampanya konusuna gelirsek kampanyanın amacı potansiyel müşteriye asgari fayda sağlayıp onu sistemi yoğun bir şekilde kullanmaya ikna etmek olması gerekir. Potansiyel müşteri açısından baktığım zaman bu kampanya şartlarını neredeyse hiç bir fayda sağlamayacak kampanyalar için kimse uğraşıp tamamlamaz ki bu durum da kampanyanın amacı olan kazan/kazan mantığını ortadan kaldırıyor. Sözün kısası bu kampanyaları yapmasa da kullanan gene kullanacak kullanmayan da kullanmayacak. Gereksiz tamamen kampanya sayfası boş kalmasın diye yapılmış bir kampanya...

Not: Kredi notunu öğrenmek istiyorsan zaten ayda bir defa e-devletten ücretsiz alabiliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 1 Ocak 2021; 22:43:52 >
  • Hali hazırda 2 fatura talimatım var, kredi kartı da 2000den aşağı gelmez zaten... Tüm kampanya şartlarını ekstra bir şey yapmadan sağlıyorum.

Kampanya için kullananlara yönelik değil, gerçek müşterilere yönelik kampanya düzenliyor.

e-devletten alınan raporla findeskten çıkan rapor aynı değil. sadece mevcut limit ve borç bilgilerinizi gösteriyor e-devletten alınan

• Arif kullanıcısına yanıt

Polemik yaratmak için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum bütün kampanya şartlarını taşıyıp bu kampanyalardan hangisinden faydalanmayı düşünüyorsun...

Not : Findeks konusunda haklı olabilirsin karsilastirmadigim için bilemiyorum ben ikisinin de aynı olduğunu düşünüyordum...

Netflix (bitti), kitap ve kahve kampanyasından zaten her ay faydalanıyorum. Steam kampanyasından da faydalanirim memnuniyetle.

Halkbank internet bankacılığı erişimi olanlar istedikleri kadar findeks raporunu ücretsiz alabilirler bu arada.

Ayrıca mevduatlarimin tamamı döviz ve altın olarak enpara'daydi ama sterlin hesabı olmadığından cepteteb'de hesap açtım ve şu an büyük kısmı cepteteb'de.

Hala döviz ve altında enpara kullanırım, makas ve fiyatlar bana göre uygun ayrıca ATM'den döviz yatırıp çekebilmek çok büyük nimet.
  • Haklısınız daha fazla puan kazanılabilir. Ama ben yok üye isyeriydi yok ekstreye aidat geldi mi yok puanın son kullanma süresiydi takip edemiyorum. O yüzden enpara'da kafam rahat
  • İlk iki yilda 200 lira bonus verdi yani direkt para verdi.
    Simdi hicbir esprisi kalmadi kartin. Kapattiricam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Polemik yaratmak için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum bütün kampanya şartlarını taşıyıp bu kampanyalardan hangisinden faydalanmayı düşünüyorsun...

Not : Findeks konusunda haklı olabilirsin karsilastirmadigim için bilemiyorum ben ikisinin de aynı olduğunu düşünüyordum...

Ben udemiden aylık ders satın alacağım örneğin.. findeks te aylık alacağım.. olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz ona bakarsanız ayın enparalısı uygulamasıda çok saçma.. Sonuçta bir sürü şey istiyor.. Benim bugune kadar enparaya kızdığım tek nokta kartı kullananla boşta bekleteni bir tutmasıydı.. Parasını enparada tutan, kredi kartını kullananla sadece kampanya olduğunda 100 lira alışveriş yapanı bir tutmasıydı.. Şuanki durum bu açıdan bakıldığında enpara doğruyu bulmuş gibi görünüyor..

• Tekilas T kullanıcısına yanıt

Benim bakış açım yanlış mı doğru mu tartışılır tabi ki ama bankanın kampanya yaparken amaçladığı doğru mu sence.

Bir banka kampanya niye yapar yukarıda da belirttim. En azından kart kullanımını arttırmak için kullanıcısına fayda sağlar. Zaten kampanya şartlarında yer alan otomatik fatura ödemesi ve ekstre borcu amaçladığının bu olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Şimdi gelelim benim takıldığım konuya ben bu yapmış olduğu kampanya şartlarını sağlamak için özel bir uğraş gösterecek ekstre borcu 750 TL ise onu 1000 TL 2000 TL üzerine çıkaracak otomatik ödeme talimatını özellikle Enpara ya taşıyacak kimse olacağını zannetmiyorum.

Kampanyadan kullanıcının sağlayacağı faydaya gelirsek aylık 2000 TL gibi bir harcama yaparak zaten en az 50 TL ile 100 TL arası puanı kazanabilecegi farklı banka kampanyaları mevcut.

Benim şahsi düşüncem bu tarz son kullanıcıya aslında faydasız kampanyalar yaparak kendi kullanım oranlarını düşürüyorlar. Hiç kampanya yapmaması bu kampanyalarla şöhretine zarar vermesinden daha iyi. Benim yazdıklarımın doğru olup olmadığını bir kaç ay içerisinde mevcut kampanya şartlarında değişikliğe gidip gitmediklerinden yeni daha agresif son kullanıcıya gerçekten fayda sağlayan kampanyalar başlatıp başlatmadiklarindan anlayabiliriz...

• 2bin tl borcum var ama 10 lira için hiç fatura ödeme talimatıyla uğraşamam.. Bu ne ya, yap her ay starbucks 25 tlye kadar %50 indirim kullansın herkes. Sırf üşendiğimden, mobil uygulamaya alıştığımdan değiştirmiyorum

• çöp. kimse azıcık indirim için 2000 tl borca girip 2 otomatik fatura yapmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.