. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Mayıs 2022; 22:25:45 > |
Bildirim
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Mayıs 2022; 22:25:45 > |
Kampanyaların özeti: Ayda 93594399 TL harcama yap 150 tane otomatik ödeme talimatı ver 5 TL indirim kazan |
Enpara iyice uçmuş. 50/25 Steam iadesi için 2 tane fatura ve 2000 TL ekstre borcu nedir.. |
çöp
![]() |
Steam kampanyasına kampanya demeye utanır insan. 2000 lira borcum olacak steamden 25 lira cebimde kalsın diye uğraşacağım resmen komedi. Buna 5 yaşında çocuk bile güler. Enparanın tarihindeki en rezil iş bence.
Edit: bu arada bu konu sıcak fırsatlarda olmamalı baya baya buz gibi fırsat bu. Sıcaklıkla alakası yok. |
Aliexpress yüzde 50 iadeden nerelere geldiler
|
Enpara müşteri kaybetmek için elinden geleni yapıyor...
|
Enpara bitmiş. Üzüldüm enparayı bu durumda görünce.
|
Boklu çöp
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanyaların özeti: Ayda 93594399 TL harcama yap 150 tane otomatik ödeme talimatı ver 5 TL indirim kazan |
Enpara iyice uçmuş. 50/25 Steam iadesi için 2 tane fatura ve 2000 TL ekstre borcu nedir.. |
2000 derken ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
şartlara bak kafayı yemişler harbi |
Bir umutla açtık konuyu :( |
Dıdısının dıdısı enpara kartım olmasına rağmen ne zaman kullandığımı hatırlamıyorum sırf limiti yüksek diye tutuyorum cüzdanda lazım olur belki diye. |
Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama çöp. Böyle şart mı olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 31 Aralık 2020; 20:23:24 > |
|
|
|
|
|
Bunlarda hiç mi akıl/fikir yok. 👎 |