Şimdi Ara

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfo9403

daha bu sabah aliexpress alisverisimin 50 tl iadesi geldi. Bence enparanın kimseyi öptüğü felan yok adamlar vaadlerinin disina çıkmıyor. sigorta ücreti sana cok geliyorsa baska bankadan çek. bunu koymayız seklinde bir vaadleri olmamıştı. ilerde birgün kart ucreti eft ücreti vs alırlarsa dediğinde haklısın. hala komisyon oranları en iyi olanlardan. neticede hicbir kuruluş maliyet fiyatıyla sermayesini döndüremez.

vaadleri dışına çıkıyorlar işte sigorta ücreti yoktu habersizce eklemeye başlamışlar...
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    Arayip konusun enpara ile.

Sonucta sozlesmenizde yoksa isteyemexler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün bende farkettim . Düşük tutarlarda ekleme yapıyordu . 30000 bin deneme yaptım onda gözükmedi sigorta ücret kesintisi. Ne iş anlamadım

• Masrafsız verince oh ne güzel hemen çekeyim, enpara candır

Masraf olması gereken kadar çıkınca, enpara bitmiş, öpüyorlar, gömçürüyorlar bla bla..

Banka görse şu halini %20 ile bile kredi vermez sana. Çünkü ölücüsün ve sömürecek herhangi bir kaynak peşindesin.

Merak ettim diğer bankalar içinde konu açıyor musun öpüyorlar diye?

• Belliydi zaten.
  • Enparanın kredi oranları hiç bir zaman en iyisi olmadı.

en paradan 3 yılda 4 kere kredi çektim 2 sini hala ödüyorum.

Kredi faiz oranları her zaman diğer bankalara göre nispeten daha yüksekti.

Fakat masrafsız ve sigortasız oluşu daha makul olmasını sağlıyordu.

Şuan kredi çeksem yine en paradan çekerim.

o kadar işlemi masrafsız ve anında yapıyorum ve uygulaması basit hızlı ve sorunsuz ki başka bir bankaya geçmek 20-30 faiz farkı ödemekten daha masraflı gelir.
  • Garanti maaş müşterisi olmama rağmen 2-3 kez enpara ile ihtiyaç kredisi karşılaştırması yaptım, diğer bankalarla da yaptım.

Son kullandığım kredi (enpara) ile garanti ve diğer bankalar arasında 130-TL fark vardı, enpara daha ucuzdu tabiki.
    Şimdi tekrar baktım, 2000-TL 12 ay için enpara 2230-TL çıkardı (18-TL sigorta dahil), garanti 2305-TL + 40 masraf çıkardı. Sigorta ücreti alsa bile yine 100-TL kafadan daha uygun. Ben enpara'dan memnunum, beğenmeyen cepteteb vs gidebilir.
    Adamsın kardeşim. Ban yersen elimde hesap var nick şifre veririm girer çıkarsın. Adamlık öğrenin kardeşimden.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Enparanın elime para geçince krediden indirim yaparak ödeme yaptırması çok güzel. O başka şubelerde şubeye gitmeden olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Masrafsız verince oh ne güzel hemen çekeyim, enpara candır

Masraf olması gereken kadar çıkınca, enpara bitmiş, öpüyorlar, gömçürüyorlar bla bla..

Banka görse şu halini %20 ile bile kredi vermez sana. Çünkü ölücüsün ve sömürecek herhangi bir kaynak peşindesin.

Merak ettim diğer bankalar içinde konu açıyor musun öpüyorlar diye?

Arkadaşım beni merak etme ben her bankadan istediğim kadar kredimi çekerim sen güzel kafanı yorma ben sadece burada bilmeyen(enpara eskiden sigorta ücreti yok diye vaatte bulunuyordu herkes bunu böyle biliyor...) arkadaşları uyarma amaçlı bir konu açtım.
    İnsanlık hali olur ya adam masrafsız diye incelemeden direk faiz oranına bakıp kredi çekebilir.
    Bu şekilde davranan bütün bankalara gerekli tepkimi gösteririm koyun olmamak gerek...

Enparanın vaadlerinde hiç bir zaman masrafsız kredi olmadıki.

Şubesiz dijital bankacılık dendi. Eft,fatura ödeme vs ücreti yok dendi.

Hatta yanılmıyorsam,enpara ilk çıktığında kredi bile yoktu. Sonradan bu hizmet faaliyete geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Adamsın kardeşim. Ban yersen elimde hesap var nick şifre veririm girer çıkarsın. Adamlık öğrenin kardeşimden.

Teşekkür ederim kardeşim burada yanlış yerde konu açtığımı düşünmüyorum ayrıca ben bir yazılımcıyım istediğim kadar hesap oluşturabilirim sıkıntı yok.
    Burada bazı arkadaşlar mevzuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar ama benim amacım belli öyle hit peşinde değilim ki bir kazancımda yok yani niye bu kadar üstüme oynuyorlar ona da anlam veremiyorum gerçekten :)
    Bankanın sahibi olsa bu kadar uğraşmaz bir insan
    Bu arada bir arkadaş 2000TL için hesaplama yapmış onun miktarını yükseltip karşılaştırma yaparsa aradaki farkı görür.
    Ben şahsen vakıfbankta %1 oranında fark ile karşılaştım buda 30000TL de 300TL yapar buda az bir rakam değil diye düşünüyorum...

• Daha bugün 50tl iadesi yattı. Adamlara söylenip durmayın ilk çıktığında aldım ve ben bayağı memnunum kredi için başka banklara bakılır ama uygulama rahatlığı eft havale vs ücret almaması bana kalırsa başa oynuyor.
  • Enpara seviciler gelmiş konuya.

Bankadan dost olmayacagını kendilerine dokununca anlayacaklar illa...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Enparanın vaadlerinde hiç bir zaman masrafsız kredi olmadıki.

Şubesiz dijital bankacılık dendi. Eft,fatura ödeme vs ücreti yok dendi.

Hatta yanılmıyorsam,enpara ilk çıktığında kredi bile yoktu. Sonradan bu hizmet faaliyete geçti.

Sen yenisin galiba
    https://forum.donanimhaber.com/enpara-masrafsiz-ihtiyac-kredisi--95170089

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!!

• Sigorta ücreti olduğu halde daha iyi fiyat çıkıyor sigorta olması daha iyi burası

• Enpara'nın paspasçıları yine doldurmuş konuyu. İyi ki iki kuruş indirim veriyor, yalamadığınız tarafı kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni değilim ve linkteki konudan farklı bir şey söylemiyorum. Enparanın tanıtımındaki vaadlerden bahsediyorum. Kredi olayı sonradan geldi ve şimdiye kadar sigorta ücreti almıyorlardı. Artık almaya başlamışlar. Ha yarın eftden,fatura ödemeden vs ücret alırlarsa ilk başta ben eleştiririm.

• her banka öper :) biri az öper biri çok öper, birinin öpüşü hoşunuza gider birinin öpüşünden rahatsız olursunuz :) ama hepsi öyle yada böyle öper.

haa enparada artık biraz daha haşin öpecek sanırım :)
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.