Şimdi Ara

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
20.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların kafası böyle iki km yol yap sonra da her konu da vergiyi geçir "olsun çalışıyorlar, helal olsun yol yaptılar" :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu içinde çeken var çekemeyen var ben anlayamıyorum anlam da veremiyorum. Sanki banka avukatı bunlar :S
    Yok efendim taahhüt vermemiş de bir süreliğine kampanya yapmış ta eft hesap işletim ücreti alırlarsa da vs. vs. herkese tek tek cevap verecek kadar boş zamanım yok kimse kusura bakmasın.
    Yalnız o yazan arkadaşlar bilsin ki bunu yapan yarın diğer işlemlere de ücret getirebilir ayrıca bir kampanya yapılıyorsa onun bir zamanı olmalı değil mi? nasıl ki şuan enpara kampanyalar yapıyor şu zamanlarda faydalanabilirsin diye bilgilendirme yapıyor yanlış mıyım ??
    Hee o zaman bu sektöre girerken de diyecekti şu zamana kadar masrafsız sigortasız vs.
    Ben burada bankayı kötülemiyorum bende kredi çektim bundan sonra da işime gelirse çekerim gelmezse çekmem orası ayrı mevzu ama bir çok kişi benim gibi masrafsız diye tercih ediyordu ve artık masraf çıktığını fark edince bunu paylaştım.Paylaştığım içinde gayet memnunum bir çok kişi atıp tutmuş şöyle de böyle de git oradan çek işine gelmiyorsa vs kardeşim ben zaten işime neresi geliyorsa orayı kullanırım problem yok niyetim sadece bunu herkesin bilmesini ona göre değerlendirmesini yapmasını sağlamak.
    Adamlar konuya girip sadece bana akıl vermek için yazıyor çıkıyor ne insanlar var ya :S
    Rica ediyorum konu ile ilgili gereksiz yorumlarda bulunmayalım ben sadece bilgilendirme amaçlı yazdım herkes bilinçli olsun diye belki bu konu ile ilgili sağdan soldan talepte bulunulursa eski haline döner...

• 1,5 ay önce çekmiştim 6.000 hiç masraf almadılar ve en düşük faiz ile kötü olmuş çok alışmıştım enpara'ya hiç birşeyde ücret almıyorlardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

yarın Enpara hesabımı kapatıyorum,zaten uzun süredir sadece kredi için kullanıyordum. artık o da bitti. cepteteb'e devam.

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

yarın Enpara hesabımı kapatıyorum,zaten uzun süredir sadece kredi için kullanıyordum. artık o da bitti. cepteteb'e devam.

Cepteteb de yok mu sigorta masrafi

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!!

• Enpara fanboyları bi bitmediniz.

Adamlar eskiden iyiydiler. İlk üyelerden biriyim.

Ancak Katar'lılar aldıktan sonra bütün tarzlarının değiştiğini düşünüyorum. Çağla Şıkel, Serdar Ortaç gibi ünlülere harcamalar yaparak reklam yapmaya başladılar. Masrafsız bankacılık konseptinin, gereksiz pazarlama ve reklam bütçeleri harcayıp, masrafı tüketiciye yıkma konseptine dönüştüğünü görüyorum. Kampanyalar yok edildi. Vadesiz hesaptaki faiz oranı düşürüldü. Ben dahil birçok insanda aplikasyonları Android'de 1 ay boyunca çalışmadı. Şimdi de kredi olayında sigorta masrafı almaya başlamışlar demek ki...

Tüm paramı ve işlemlerimi CepteTeb'e taşıdım. Çok memnunum. Kredi çekecek olsam başka bankalara bakarım, Enpara'nın eski cazibesi benim için bitmiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 8 Ağustos 2017; 9:18:19 >
  • yaklaşık 2 yıl önce zorla bir hesap açtırdılar.isimsiz birde en para kartı verdiler cüzdanda sürünüyor.
    O gün bugündür kullanmıyorum meraktan girdim internetten kontrol ettim şimdi hesabımı 1500tl para var. Bu kredili kullanılabilir limit nedir?
  • Ben krediyi maaş çektiğim İş Bankasından kullanırım genelde ama masrafsızlığından dolayı tüm işlerimi en paradan yaparım eğer bu masrafsızlık olayı biterse benim içinde en para biter.

• Bende gecen farkettım belkide limitim doldu ve banka kendini sigortaya almak için sigorta uyguluyodur dedım demek oyle değilmiş bilgi paylasımında bulunan arkadasa tesekkurler.
  • Yanarım yanarım da Steam kampanyası zamanında çıkartmadığıma yanarım şu kartı. Şimdide iyice batırdılar tam İş Bankası kartımı iptal ettim Enpara çıkartıcam oda batırdı her şeyi.

Steam kampanyası çok içimde kaldı, o kampanya tekrar açılana kadar kart falan çıkarmayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile ilgili kendi basligina da yazdim.banada 20 bin icin 500 lira sigorta yansitmaya kalktilar.mail attigimda arastirirsaniz sigorta fiyatlarimiz cok dusuk dediler.ayni krediyi farkli bir bankadan toplamda 2000 tl daha uygun faizle ve 55 tl sigorta ile cektim.hem oran olarak yuksek hem de sigorta yuksek.enparanin bir avantaji kalmadi su dakikadan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL_ErroR_44

quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

Sigorta yapmaması saçmaydı zaten. Radikal hareket.

Bence değil isteğe bağlı olması daha mantıklı gibi. Sonuçta %1 e tekabül ediyor...

Hayat sigortası bence mantıklı şimdi 20 bin çektin 36 ay 2 ay sonra basına birşey geldi öldün banka bu sefer varislerden parayı tahsil etmeye çalışıyor . Hayat sigortası yapılırsa direk şirketten tahsil ediliyor aslında bu açıdan seni öpmüş olmuyor iki taraf içinde garanti gibi düşünülebilir lakin bazı bankalar ekstra ferdi kaza yada tehlikeli hastalıklar adında ekstra kesilenler hukuksuzdur.

• enpara kredi kartı çıkartacaktı tarih belli mi bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Yanarım yanarım da Steam kampanyası zamanında çıkartmadığıma yanarım şu kartı. Şimdide iyice batırdılar tam İş Bankası kartımı iptal ettim Enpara çıkartıcam oda batırdı her şeyi.

Steam kampanyası çok içimde kaldı, o kampanya tekrar açılana kadar kart falan çıkarmayacağım.

Isbankasini neden iptal ettin ? Bana bayagi bir faydasi dokundu isbankasinin

• balikcibili B kullanıcısına yanıt
    İş'te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı kullanıyordum hocam. Maximum normalde ama aidatsız diye hiçbir kampanyaya dahil etmediler beni. O kadar fırsatlar, indirimler, masrafsız bilmemneler falan oldu hepsinde Aidatsız karta geçersiz dediler.

Hiçbir işime yaramıyordu bende kapadım. Ziraat'in üniversite kredisi için verdiği kart var onu kullanıcam bir süre zaten ikiside aynı gözümde. Ama günlük kullanım için kart almam lazım. Enpara düşünüyordum, Spotify falan hep hoşuma giden güzel kampanyalar, eft, havale derdide yok. Son günlerde bu tarz olaylar çok arttı, birde karttan izinsiz işlem konuları görüyorum enpara hakkında o yüzden başvurasım gitti en parayada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

İş'te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı kullanıyordum hocam. Maximum normalde ama aidatsız diye hiçbir kampanyaya dahil etmediler beni. O kadar fırsatlar, indirimler, masrafsız bilmemneler falan oldu hepsinde Aidatsız karta geçersiz dediler.

Hiçbir işime yaramıyordu bende kapadım. Ziraat'in üniversite kredisi için verdiği kart var onu kullanıcam bir süre zaten ikiside aynı gözümde. Ama günlük kullanım için kart almam lazım. Enpara düşünüyordum, Spotify falan hep hoşuma giden güzel kampanyalar, eft, havale derdide yok. Son günlerde bu tarz olaylar çok arttı, birde karttan izinsiz işlem konuları görüyorum enpara hakkında o yüzden başvurasım gitti en parayada.

Maximiles al

Bizde maximum ve maximileslar var

Annemin maasi is bankasinda oldugu icin hicbir zaman aidat almadilar

Emekli maasini tasiyinca ikramiyede verdiler

Maximileslar her kampanyaya dahil oluyor

Yaptigin her alisveris ile maximil birikiyor , vergi hava parasi cart curt hic birsey odemiyorsun ucuslarda maximilin varsa

Ben kampanyalari fazla takip etmesemde bayagi yararli oldu bana maximileslar genel anlamda

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Enpara da haklı, neticede bura Türkiye ...

Burda Ya banka bizi öper, ya devlet bankayı öper , sonuçta hepsi bizi öper :))

Hay agziniza saglik ;)

• ilk çıktığı günden beri kullanırım defalarca kredi çektim hali hazırda 3 kredim var enpara da . çekmesi çok kolay tek tıkla 30 bin alabiliyorum ama artık diğer bankalardan nuvo cepte teb den farkı kalmadı faiz konusunda hatta daha uyguna veren yerler var.

hal böyleyken fanboy gibi savunmak niye isteyen kullanır istemeyen kullanmaz bi firmayı ölümüne savunmak çok salakça geliyor
  • 2 yıldır enpara kullanan bir insanın benden daha çok savunacak bir kişi yoktur.Fakat bu sigorta olayı ve kredi faizlerinin diğer bankalara oranla yükseltmesi insanı çileden çıkardı.

QNB olduktan sonra bu değişikliğe gitmesi gerçekten savunulacak yanı yok Yakında kredi kartı çıkacak ve alacağım Ben o kadar fazla kullanırım ki Ekpara bile tanımlandı ancak kredi konusunda bir an önce bu sorunları çözmesi gerekir zaten kredi çekmemizin nedeni sigorta ıvır zıvır masrafı olmaması ben 4 ay önce kredi çektim ve ödüyorum ben çekerken sigorta felan masrafı yoktu şimdi baktığımda yeni uygulamaya geçilmiş bu şekilde devam ederse enpara kendi ayağına sıkacaktır.

Zaten 6 ay Ayın enparalı olanlara ek kampanyalar yapıyorlardı ölücüler yüzünden bu kampanyayı bu şekilde yaptılar anlıyorum fakat kredi konusunda kesinlikle bankaya katılmıyorum!
  • biroltr kullanıcısına yanıt
    Ekpara diğer bankalardaki adı Artı para ücretsiz nakit çekebilirsiniz bir dahaki ayın başına kadar geri yatırmazsanız 10-15 TL ücret kesiyor faiz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.