Şimdi Ara

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgilendirme için teşekkürler beyler bu dünya'da en son savunulacak bankalardır, resmi hırsız diye bir genelleme yapılacaksa bu terim ancak bankalar için uygundur.

İşinize yaradığı kadar kullanın oda para yollama işinde kesinti almamaları ve birkaç site bazlı indirim vs. anlaşması onun harici babanızın çiftliği gibi destek çıkmak hele sahibi arap olan bir firmanın çok komik kaçar.
  • Hic uğraşmadan sana kredi çekme imkanı veriyorlar bunun için alınan çok doğru ve cuzi bedel . Eğer kredi suresince ölürsen borcun akrabalarına kalmıyor. Sigorta şirketi ödüyor. Artik insanlar sigorta yaptirmazsa bankayı şikayet ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka olmasa bu ülkede hic kimsenin ne evi ne arabası ne isi olur. Hicbir bilgi sahibi olmadan saçma sapan yorumlar yapanlar biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yorum yapın. Faiz oranları o ülkeden enflasyona paralel olarak belirlenir. Keşke bİzim ülkemizdede %2-3 luk oranlar olsa ama enflasyonun %10 larda olduğu bir yerde faizin düşmesi imkansız.

• ne ödeyeceğini baştan görüyorsun ve diğer bankalarla karşılaştırma şansın var.
    biri öpüyorsa hepsi öpüyordur.

ama geçen hafta 500tl eksi bakiyeden çektim
    3 gün sonra ödedim
    1.11tl faiz ücreti ödedim bu benim için bedava bir rakam.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Enpara'yı biraz daha öv,yağla balla.işin yoksa belki sana iş verir

• Konuyu gorunce aklimangeldi ben bunlardan gecen yaz form doldurup kart mi istediydim hesap mi istediydim kuryeyle eve gelcekti guya nolduki o is ustumuze sirket felan acmis olmasalar bari

• classlord kullanıcısına yanıt
    Borcu neden akrabalarına kalsın sen yasaları biliyor musun?

Eğer Sigorta yapılmamış ise neden yapılmadığına bakılıyor eğer banka suçlu ise tüketici lehine sonuçlanıyor ayrıca adamın çocuklarına bırakacak mal varlığı yoksa reddi miras yapılabiliyor bu borçlarda uçuyor.

Düşük bedellerde sigorta yapılmasına karşıyım.
  • Psn de 75tl alışveriş yaptığında %50 sini geri karta iade ediyor di ye açmıştım sonra psn iadesi kalktı ayın enparalısı olayı geldi. Şimdi kullanıyorum ama bankamatik kartı olarak arada fatura ödüyorum. Kredi olayına hiç bakmadım.

• cepteteb ve enpara kullaniyorum, benim acimdan cepteteb daha avantajli.
  • Hayırdır kardeş? annenin finansbank'ta hissesi felan mı var? veya kızkardeşinin? veya babanın ???

ancak böyle olursa bu denli savulunabilirde o yüzden sordum. yanlış anlama yani
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Cry more baby...

• https://www.qnbfinansbank.enpara.com/video/Enpara_com_Nedir_005.mp4

1:15 ve 1:25 arasında sigorta ücreti alınmayacağı açıkça belirtilmiş.
  • Almassın olur biter ne bu tantana
  • Finansbank Katar'a geçince bir çok kaleme ücret getirdi. Yani eski Finansbank olmaktan çıktı. Zamanla Enpara'nın da bundan etkilenmemesi düşünülemezdi tabiki.

Eskiden faturalarımı Cardfinansla öderdim. Kredi kartıyla öderken her hangi bir ücret ve komisyon alınmıyordu. Ta ki QNB olana kadar. Geçen sene ocak ayıydı ücret almaya başladılar. Aradım sordum müşteri hizmetlerine. Eskiden böyle bir ücret alınmıyordu dedim. Evet dediler eskiden alınmıyordu ama artık fatura başına ücret alınacak. Benim için Cardfinansın tek artısı buydu eğer ücret alınacaksa ben de kartımı kapatıp bu zamana kadar aldığınız Kart Aidatlarının iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım dedim ve başvurdum da. Cardfinansı kapattım tüm borçlarını ödedim.

Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparken de yokuş yaptılar. Bu zamana kadar (6-7yıl) Kart Aidatı olan tüm ekstrelerimi istiyorum dedim. Ekstre başına 10TL ücret çıkar dediler. Yani lanet olsun kalsın diyip vazgeçirmek istiyorlar. Olsun dedim istiyorum tüm ektrelerimi. Bu ekstrelerle THH'ye başvuru yaptım. Yaklaşık 5-6 ay sonra cevap geldi ve 175TL Kart Aidatımı iade aldım. Bunu iade alırken bile 2 kere git gel yaptım bankaya. Onda bile yokuş yaptılar. Ama sonuçta söke söke aldım paramı.

Steam kampanyası bittiğinden beri Enpara benim için atıl durumda. Kendi kullandığım bankanın ATM'si olmadığı yerde Enpara ATM'si varsa Enpara hesabına atıp oradan masrafsız eft yapıyorum. Tüm işlevselliği bu.

• ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!!

Denedim ve sonuc bu cikiyor

• HanRa kullanıcısına yanıt
    1000 lira 2 taksit nedir arkadaşım :s

Yaz bakalım oraya 30bin 48 ay bak bakalım ne çıkıyor

• sadistica kullanıcısına yanıt
    Bu işlemin yanlızca enparaya özel olduğunu mu düşünüyorsun?

Bütün bankaların ek hesap faiz işletim ücretleri hemen hemen aynı 1,84...

• HanRa kullanıcısına yanıt
    1000 TL çekip 2 ay vade koymak ben buna baya gülerim

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!!

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!!

Toplam ödemeye göre daha düşük kredi veren bankalar mevcut.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Mevcut zaten ben deneme amacli ss koydum. 1.43 ve 1.49 yuksek oranlar.

• Konuyu horrtlatıcam ama enpara sigorta kesintisini gün içinde bi alıyor bi almıyor sistemdemi hata var ne iş??

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.