Şimdi Ara

ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
20.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 temmuz 2017'de böyle bir şey yoktu baya yeni demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kraldan çok kralcı enparacıların cebine ne giriyor anlamadım. Babalarının firması gibi savunuyorlar. Hayır bende kullanıyorum ama banka fanatiği olmak nasıl bir kafa ile mümkün olabilir. Haber verdiğin için teşekkür ederim.
  • Hakikaten ne kadar en para sevdalısı varmis. Adam bir konuda haber vermek istemiş, milletin demediği kalmamış

• Faiz haramdır beyler, dağılabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    Hocam en paradan 4 kere kredi kullandım ve 3 tanesi öğrenciyken 1 tanesi de mezunken.

Söylediğin hangi banka gelir belgesiz 15-20 bin lira krediyi veriyor bana söylersen bende bundan sonra gidip oralardan kredi çekicem.

Daha 20 yaşında üniversite 2 deyken 6800 lira krediyi 30 sn içinde hesabıma çektim.
    Çektiğim tüm kredileri de takır takır ödedim kapattım.

Bana bu şartlarda bu faiz oranlarında gelir belgesiz şubeye gitmeden evrak istemeden kredi veren banka söylemeni rica ediyorum
  • 2 kere kredi çektim enparadan şuan birini hala ödüyorum 10 bin çekmiştim en son şimdi baktığımda yaklaşık 150 tl masraf çıkıyor sonuçta para kolay kazanılmıyor az bir para değil açıkçası benim içinde avantajı kalmadı konudada şikayetlik birşey göremedim yararlı bir bilgi paylaşılmış teşekkürler.
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    Başınıza bişey gelip gelmeyeceği isteğinize bağlıysa sizin dediğinizde uygun tabi.

• Uyarı için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bırakın da en uygun kredi faiz oranı hangi bankada beyler bayanlar

• bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

kredi çekerken genelde ileri ileri ileri son dedğiğimiz için çok dikkat etmeyecektik.
  • ing den 1,09 a çektim.(kredi notum pekiyi)
    enpara 1,48 istiyor.
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 8 Ağustos 2017; 3:42:24 >
  • sen güzel bir konu açmışsın ve uyarmışsın fakat millet anlamamış sıkıntı yok bu tipler böyle her şeye müstehak bunların siyasi görüşleri de belli zaten hemen anladım :D
  • Şu anda hicbir masraf almayan banka, denizbank'in dijitaldeniz hizmeti. Ayni zamanda faizleri de daha dusuk. Bana hicbir banka kredi vermezken, 14.000 tl krediyi dijitaldeniz ile alabildim, hem masrafsiz hem de diger bankalardan daha dusuk faiz oraniyla. Tavsiye ederim.

• islamzeki kullanıcısına yanıt
    Kredi puanınız yüksekse enpara online işlemlerden kredi alabilirsiniz.
    Ben kredilerimi aldığım zamanlarda puanlarım 1800 civarındaydı
  • lan adamlar kral
    en az 3 kez kredi aldım
    3.5 ek hesabım var.

garanti bankası ykb işbankası akbank gibi soyucu bankalardan kurtardığı için şükran duyuyorum
    onaylıyorum hesap paramda
    daha ne olsun
  • Mobil uygulamadan şikayet yazdım. Bence arkadaş çok güzel bir noktaya değinmiş ama anlamsızca linç edilmiş. Enpara müşterilerinin çoğunlukla bilinçli (belliki hepsi değil) müşteri olduğunu düşünüyorum. Üşenmeyip şikayet sayısını artırırsak müşteri memnuniyeti üzerine kurulu bu banka geri dönüş yapacaktır. Yani ya bir yol bulalım ya da bir yol açalım. Kenara oturup çözüm arayan üzerinden prim yapmak eziklikten başka bişey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara fanboyları saldırıya geçmiş kaç para veriyorlar söyleyin. 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RotaNeta

Mobil uygulamadan şikayet yazdım. Bence arkadaş çok güzel bir noktaya değinmiş ama anlamsızca linç edilmiş. Enpara müşterilerinin çoğunlukla bilinçli (belliki hepsi değil) müşteri olduğunu düşünüyorum. Üşenmeyip şikayet sayısını artırırsak müşteri memnuniyeti üzerine kurulu bu banka geri dönüş yapacaktır. Yani ya bir yol bulalım ya da bir yol açalım. Kenara oturup çözüm arayan üzerinden prim yapmak eziklikten başka bişey değil.

Kesinlikle katılıyorum toplu olarak talep edilirse eskisi gibi olabilir...

• Bu nasıl bir kafa arkadaş adamlar reklamlarda da bas bas masraf yok dediler sundukları gerekçeler dün yokmuydu . Bunlar banka sektörüne yeni mi girdiler herşeyi biliyorlardı. Şimdi fanboyluk yapmaya gerek yok. Şuan ki durum kendileri ile çelişir .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.