Merhaba. enpara ve garanti bonux flex kullanıcısıyım. 3. kredi kartı olarak hangi kartı onerirsiniz? hatta 3 ve 4 olarak iki tane kart onerisine de açığım. |
Enpara ve Garanti Kredi Kartına Alternatif Öneriniz Var mı? (2024)
-
-
Çok fazla seçenek yok aslında. Bonus, Maximum, Axess ve World programları tercih edilebilir. Sizde Bonus olduğu için ben Maximum ve Vakıf veya Yapı Kredi World öneririm. Axess'i kampanya ve taksit yönünden beğenmiyorum. Yapı Kredi World taksit konusunda rakipsiz gibi ama puan kampanyaları hayli zayıfladı. Vakıf puan için bir tık daha iyi olabilir ama taksit yönü zayıf. Maximum genel olarak fena değil. Vakıf aidatsız seçebilirsiniz ancak diğerlerinde aidatsız kartlar için ciddi kısıtlamalar bulunuyor. Aidatsız diyorsanız Free kartta iyi bir seçenek olabilir fena değildir.
-
cok tesekkürler taksit önemli bu yüzden world tercih edeceğim gibi. ardından da maximum. Paraf kart tecrübeniz var mı peki? Yorumunuz ne olur acaba.
-
puan kazanmak için ykb-akbank kesinlikle önermem, kampanya yok gibi çünkü. en yüksek aidatı da bunlar alıyor.
teb kk troy güzel kampanyalar oluyor, iş bankası son zamanlarda bozsa da güzel kampanyalar geliyor ama kk zor verir.
-
aslında puan değil benim önceliğim taksit seçeneği almak. puan için ne önerirsiniz?
-
Bence artık hiçbirinde alışverişten gelen puanın bir esprisi kalmadı.
Esas puanlar alışveriş kampanyalarından kazanılıyor...
-
Vakıfbank platinum one kullanıyorum aidatsız ve kampanyaları güzel memnunum. Bonus flex aidatsız mı? Aidatsız bir bonus kredi kartı var mı ?
-
Platinum One için VARLIK istiyor biraz. Aslında o kadar var da sadece kart için aktarmak istemiyorum.
Sizden de sitelerindeki şartları istediler mi?
-
Evet kart basilana kadar saglayip cekebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
-
Bonus flexi troy var hocam aidatsız.
-
Hocam geçenlerde garanti bankasından aradılar kartı kapatmıştım kart verelim dediler tamam dedim sonra aradılar size 250 bin tl limit veriyoruz ama kartlarınızın limiti dolu diye,
Ben şimdi qnb Finansbank limitini düşürsem bunlar gerçekten 250 bin tl verirler mi? Garanti bankasına güvenemiyorum elde ki limitten de olmak istemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben olsam güvenmem
-
Ben riske girmezdim hocam. Yüksek ihtimal bir sorun çıkarırlar eldeki limitten olmuş olursunuz.
İstedikleri varlık ne kadarlık bir mebla ?
https://www.vakifkart.com.tr/kartlarimiz/platinum/platinum-one-320
Minimum 100bin TL diyor sitesinde.
-
Bonus flexi aidat yok ama taksit özelliği de yok. Yapan 2 taksit yapıyor onu da zor buluyorsun.
Ziraat süper şubeye geçerek bankkartı ücretsiz yapabilirsiniz.
Getir finans maximum özellikli ücretsiz kart veriyor.
Vakıfbank platinum one ve plus (puanlar süresiz) sky limit veya belirli bir miktar hesapta para varsa şube üzerinden çıkartabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh4n -- 8 Kasım 2024; 12:15:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X