Şimdi Ara

Enstrüman almak için param yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda enstrüman almak istedim param yetmedi. Klavye alayım dedim. Sonuçta klavyem olursa bir sürü enstrüman sesi deneyimleyebilirim dedim. Bizim ülkede ikinci eli 8k bandında olan bir alete verebilecek param yok maalesef (üni öğrencisiyim). Peki dedim, ses sentezi için alet alayım dedim. Fiyatlar yine uçmuş gitmiş. Burs yok, harçlık da pek yok. Dışarı çok çıkan biri değilim. Çıktığımda ise dürüm falan yiyorum. Kötü alışkanlığım yok. Ne yapayım? Eskisi gibi oyun oynamak da sarmıyor bu gündemde. Nadiren basit eğlence oyunlarından zevk alıyorum. Ama işte… Artık bir şeyler üretmek istiyorum. Zihnimi dışarı salmak istiyorum. Ne yapmak lazım? SIKTI

• Sana para lazım kardşm
  • İşe girip para yaptıkdan sonra hayal ettiğin ensturmanı alıp başlayabilirsin üretmeye, ben de gitar alıcam ama iyi bir gitar çok pahalı o yüzden alamıyorum.Her şey paraya bakıyor işte.
  • Flüt al hocam. Ekonomi çok iyi malum...

• Hocam ben müzik yapımı için kendime bir midi klavye aldım, modeli Novation Launchkey Mini MK3, bu klavyenin yanında bir müzik programıyla da hediye geliyor, kısacası bu midi klavyeyle bu müzik programı başta olmak üzere müzik programları ya da midi klavye destekleyen site, programlarda vb. ses çalabilirsiniz.

• Bu ülkede iyi bir alet almak sanırım hayal oldu. Yurtdışı fiyatlarını 30 ile çarpıp ürün alıyoruz. Bazen kafayı yiyorum. Bir de aldığımız aletler hep başlangıç seviyesi, özellikleri kırpılmış versiyonlar. 7 oktav aletler (çoğunluğu 49 key olan versiyonlar) astronomik fiyatlarda. Synthesizer fiyatları zaten uçmuş. Çıkar yol nedir? Bir anadolu şehrinde istediğim hiçbir şeyi bulamıyorum. Sanırım gözüme perde inmiş. Çözümü göremiyorum….
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.