Şimdi Ara

Entegre Ekran Kartım Yerine Harici Ekran Kartımı Birincil Olarak Kullanmak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım aldığım günden beri entegre olan ekran kartını kullanıyor. Harici ekran kartını bir türlü birincil olarak kullanmasını sağlayamıyorum. Birincil ekran kartı olarak harici ekran kartımı kullanmak istiyorum. Entegre olan kartı devre dışı bırakıp driverı tekrar kurmayı denedim fakat işe yaramadı driver kurulduğunda tekrardan birincil karta entegreyi alıyor. Diğer ekran kartımı nasıl birincil yapabileceğimi bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?

Entegre Ekran Kartım Yerine Harici Ekran Kartımı Birincil Olarak Kullanmak İstiyorum.

• 3-4 monitörünüz yoksa yerinizde olsam direkt BIOS'tan ayarlardım. Biraz gezinin, bulursunuz ayarı.
  • Griffith kullanıcısına yanıt
    Laptop kullanıyorum ve uzun süredir bulamıyorum ayarı konuyu o yüzden açtım buraya.
  • Alcheraa kullanıcısına yanıt
    Laptop kullanıyorsanız bu durum normal. Oyunları ve güç gerektiren programlar hariç herşeyi entegre GPU'nun açması lazım. Intel tarafında da durum böyle.
    Sorunum da o yönde zaten oyunlarımı da harici ile açmıyor. Aşırı düşük fps alıyorum bu yüzden. Düzeltemiyorum bir türlü bu sorunu.
  • Alcheraa kullanıcısına yanıt
    Radeon settings panelinde oyunu ekleyip ayarlamayı deneyin.
    Radeon ayarlarında oyunumun gpu1 i kullandığı gösteriliyor. Oyun uyumluluğu için direkt entegre olanın uyumluluğunu kontrol ediyor gpu2 hiç yokmuş gibi davranıyor. Entegre Ekran Kartım Yerine Harici Ekran Kartımı Birincil Olarak Kullanmak İstiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.